Olette kuulleet sanottavan 99% pilaa loppujen maineen....

Ja irtisanoutumalla yksilön tekemistä pahoista teoista, te vahvistatte sanonnan😥

Tässä miettinyt miten me ROMANIT itse suhtaudumme nyky-yhteiskunnassa yhä enenevässä määrin tapahtuviin asioihin.

Minä itse en todellakaan ole samaa mieltä kaikesta, en todellakaan!

Minusta on myös todella surullista että julkisesti otetaan KANTAA jonkun tekemiin rikoksiin.

Kyllä, kirjoitan juuri tästä viimeisimmästä uutisesta Baltzar, ei tarvitse enemmän kertoa, mutta hän ei ole ainoa romanitaustainen joka on sortunut rikoksiin, ikävä kyllä niitä on muitakin. Ja romanitaustainen on jopa sellainen joka EI OLE edes elänyt täysipainoisesti arkielämää romanina, mutta tausta on romani, niin hän on silloin romani.

Ja kun julkisuuteen leviää joku epäily rikoksesta ja se tausta sattuu olemaan ETNINEN, niin hänet on jo tuomittu, somessa ja lehtien kommentti osioilla nousee oikein kunnon rotusyrjintä, pilkkaava ja uhkaava kommentointi.
Samoin ei kuitenkaan ole pääväestön epäilyistä, olivatpa syyllistyneet mihin tahansa.

Minua kohti hyökättiin kun julkaisin että pidän Baltzar parista kirjasta sekä siitä että on noutanut maailmanlaajuisesti tunnetuksi holokaustin ja erityisesti sen että uhreina oli myös Romaneita.
Hänen tekojaan en ole puolustanut tai niitä mistä hän on epäiltynä.

Eräs pääväestöön kuuluva rouva totesi minulle näin, lainaan suoraan hänen kommentinsa:
"Ai? Vai että etnisen taustan perusteella ei sais sanoo yhtään mitään kenestäkään, vaikka tekis mitä kauheuksia tahansa. Niinkö? Kyllä tää rasistikortin vetäminen alkaa jo oksettaa. Sitä on tullu niin moneen otteeseen käytettyä pahantekijöiden tpoimesta, tai heidän puolustelemiseksi ja AINA SILLON, kun halutaan kiinnittää huomio pois tehdyistä teoista ja siitä seuraavasta oikeutetusta vihasta, halveksunnasta ja oikeudenmukasista seuraumuksista.
Sillä ei oo paskankaan väliä mikä on ihonväri. Sellasen kuvotuksen, joka harrastaa ihmiskauppaa tai lasten hyväksikäyttöä, pitäs päästä oitis hengestään."

Ensimmäisenä hän veti esiin kuuluisan RASISMIKORTIN, miksi saadakseen minut hiljaiseksi vai miksi? Vihaa ja halveksuntaa, sitä me ROMANIT koemme päivittäin, jopa pienet lapset vaikka emme ole syyllistyneet mihinkään.
"Ei saisi sanoa mitään", kyllä, kyllä saatte ja sanottekin, kun kyseessä on taustaltaan etnisen taustan omaava, mutta ette sano mitään tai hyvin vähän ja hienosti kun tekijä onkin "omaa" väestöä.

Vastaukseni hänelle oli:

kyllä sillä näkyy olevan paskanväliä kuka sen rikoksen tekee. Somessa on useita juttuja romaneista, maahanmuuttajista ja kantaväestöstä, ja KYLLÄ ihan samanlaisia rikoksiakin löytyy. Mutta sen PASKA MYRSKYN saa aikaan vain kun kuuluu johonkin etniseen ryhmään.
Tää VÄRISUOJA oikeus kun näkyy olevan vain "värittömillä" , heistä ei puhuta eikä tuomita. Mutta KAIKKI muut on tuomittuja ennen poliisin ja syyttäjän ja tuomarin tekemää päätöstä.

Ja minua todella ÄRSYTTÄÄ tuo teidän hokema "rasistikortti".
Teillähän on oikeus olla RASISTEJA ja tehdä ja sanoa sananvapaudenkin nimissä mitä vaan ja MUUN väriset pitää vain kumartaa ja niiata.

Mitenkäs tälle alkuperältään kantaväestöön kuuluvan lapsiringin pitäjälle tehtiin??

Ei ollu pahemmin otsikointia saatti kommentointia.
YÖK mitä tekopyhyyttä joissakin vaan voi olla!

Tässä iltalukemista suomalaisesta kiltistä sedästä

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006050957.html

Hurjaa eikö vain?

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000003188.html

Niin, kyllä näitä löytyy...

KESÄLLÄ 2017 Helsingin poliisin rikoskomisario Kari Lintilä poikkesi ruokakauppaan kotikulmillaan Laajasalossa ja törmäsi siellä työkaveriinsa.

Rikoskomisario kiinnostui poliitikon vanhasta paritusepäilystä – yhtäkkiä työhuoneen lukko oli vaihdettu ja kulkulupa peruttu

Jaskarin entinen virolainen naisystävä myi asunnolla seksiä.
Tämä oli Lintilälle entuudestaan tuttua tietoa. Kollegan kertomus sisälsi kuitenkin väitteen, jota ei ollut julkisuudessa esitetty.
Kollega kertoi naisen antaneen poliisille nipun valokuvia. Hän kertoi, että joukossa oli kuva, jossa oli Jaskarin naisystävä, toinen nainen, Jaskari ja kaksi kokoomuksen huippupoliitikkoa: Ilkka Kanerva ja Sauli Niinistö.
Kollegan muistikuvan mukaan kaikki olivat pukeissa, mutta naisten asut olivat rohkeat. Hän sanoi naisen kertoneen, että kuva oli otettu eduskuntatalon saunalla..

https://web.archive.org/…/rikoskomisario-kiinnostui-polii…/…

Tästä kohtaamisesta alkoi erikoinen tapahtumaketju, joka vei poliisit rikossyytteisiin.

Ei kukaan rikoksia puolustele, mutta
On se vaan kumma miten heppoisasti asetutaan tuomariksi silloin kun epäillyllä on etninen tausta??!!🤔🤔🤔
Miksi näin totean, no siksi kun eihän Aarniotakaan tuomittu oikein, Sillanpäästä puhumattakaan. Näin ainakin suurin osa väestöstä ilmoitti kantansa.

Toivottavasti poliisi tutkii ja syyttäjä syyttää ja tuomari määrää tuomion kaikille rikoksiin syyllistyneet, väriin, ikään, sukupuoleen katsomatta.

Mutta tämä EI OLLUT MINUN POINTTI tässä kirjoituksessa vaan SE

MIKSI meidän romaniväestönä ylipäätänsä pitää SANOUTUA irti jonkun yksilön tekemästä rikoksista?

Miksi jotku romaniedustajat ja romanityöntekijät tekee näin?

Mikään muu IHMISRYHMÄ ei pyytele anteeksi tai erikseen SANOUDU IRTI jonkun yksilön tekemistä pahoista teoista.

En minäkään, en ole syyllinen Baltzarin tai jonkun toisen etnisen taustan omaavan rikollisen rikoksiin!

Olen vastuussa vain omista teoista ja sanoista!

Ja yritän kasvattaa lapseni rehelliseksi, oman arvonsa tunteviksi sekä toimimaan ja tekemään asiat niinkuin pitää ja ottamaan vastuun omista teoistaan ja sanoistaan.

Taakka jota muitten pitäisi kantaa koko romaniväestön tekemisistä olisi heidän harteille liian suuri, sillä sitä taakkaa en kanna itsekkään.

Sillä tuollainen taakka on liian raskas kannettavaksi kelle vaan.

Annetaan virkamiesten hoitaa syylliset ja tuomareiden tuomita.

Aikaisempi blogi kirjoitukseni alla olevassa osoitteessa

http://www.sarinblogi.com/439851625

Oikeudenmukaisuutta odotellessa...