Hyljätty

 

Kun katsomme KAIKKEA sitä mitä maailmalla on tapahtunut ja tapahtuu koko ajan.... myös muslimien tahoilta , erityisesti juutalaisia ja romaneita vastaan. ...niin olen todella huolissani!!

Historia toistaa itseään aivan meidän silmiemme edessä! !

 

Romaneiden syrjintä on nyt huipussaan maahanmuuton takia, tai oikeastaan se on RÄIKEÄMPÄÄ.
Ennen se tehtiin nimimerkkien takaa ja "piilossa" tänään se tehdään JULKISESTI ja siittä ollaan ylpeitä.

En tahtoisi asettaa kansaa kansaa vastaan mutta

Kun luemme ja katsomme uutisia ympäri maailmaa "pakolaisista" niin näemme mitä on tapahtunut ja tapahtuu.

 

On surullista että muutamien takia oikeasti hädässä ja apua haluavat jäävät sitä ilman, romanikerjäläiset eivät saaneet apua mistään maasta, Juutalaiset ja Romanit pelkäävät henkensä puolesta.

Kaikki apu on kuitenkin tarjottu kaikille heille, tällä tarkoitan KAIKKIA heitä jotka noutavat mukanaan SYYT jatkaa samoja tekoja kuin kotimaassaan josta ovat joutuneet pakenemaan. 
Heitä jotka kannattavat Shariaa ja sen julmaa tuomitsemista sekä oppia vääräuskoisista ja jihadeista.

Heitä jotka noutavat sodan mukanaan..

Nyt tämän virran lisäksi näemme miten pakolaiset näissä saamistaan turvapaikoista/oleskelu lupien jälkeen alkavat VAATIMAAN maan kantaväestöä sopeutumaan ja muuttumaan heidän "kulttuurin " ja tapojen mukaisesti?

Tätä ei kuitenkaan ole koskaan Romanit tai Juutalaiset vaatineet.

Eikö vieraiden kulttuurien edustajien olisi sopeuduttava sen maan kultuurin ja tapoihin mihin on tullut, siis "hyvällä tavalla?

Näin ainakin meille romaneille ympäri maailmaa toitotetaan ja on haluttu ja halutaan tehdä, sulauttaa kokonaan pääväestöön.  Suomen romanit ovat pitkälti edellisen "mustalaispolitiikan" myötä joutuneet sopeutumaan niin paljon että tänä päivänä moni on kadottanut identiteettinsä, salaa olevansa romani, vaihtaa nimensä, pukeutuu toisin, häveten alkuperäänsä, juuriaan... kuitenkaan häntä ei hyväksytä "joukkoon" kuuluvaksi.

Hän on aina "loiseläjä"...emme varmaan koskaan elä sellaisessa yhteiskunnassa jossa kaikki rodut olisivat tasavertaisia, mutta se ei tarkoita että meidän tarvitsee etsiä toisen ihmisen hyväksyntää.

Olemme KAIKKI saman Luojan luotuja, yhtenäisin oikeuksin kuin velvollisuuksin, olemme arvokkaita juuri itsenämme.

Olemme asuttaneet suomea yli 500 vuotta, olemme sotineet isänmaanpuolesta, olemme Suomen kansalaisia....mutta meitä ei arvosteta siltikään..?

Mutta arvostetaan ITSE itseämme!


 Suomessa ja muissakin EU maissa viranomaiset ja enemmistö kansasta silittelevät nyt vieraan kulttuurin edustajia, välittämättä siitä keitä he ovat, mistä tulevat, mitä tehneet, tai mitä tekevät....

Se on heidän

" MEIDÄN UNELMA "

samaan aikaan yhteiskunnassa on herännyt käsittämätön

" rasismihysteria "

jota käytetään räikesästi hyväksi realistista ja tervettä järkeä vastaan hallitsemattomasta tilanteesta ja vaarasta välittämättä..

Länsimainen "kulttuuri " häviää ja tilalle tulee vieraat tavat ja perinteet ja ennenkuin huomataan myös Suomi ja suomalaisuus on kadonnut.

Jotenkin tämä niinkö naurattaakin....eikö ihmiset näe tätä?

Kuitenkin maailma pitää  uhkana Romaneita ja Juutalaisia.

Viha ROMANEITA kohtaan
Hatet mot romer

https://urskola.se/Produkter/166578-UR-Samtiden-Hatet-mot-romer-Romers-vardagsliv

Unkari, Romania, Ranska, Italia, Tšekkoslovakia ym..maat ovat valmiita hävittämään kokonaisen kansan ryhmän eli ROMANIT.

Romaneita ja Juutalaisia kohtaan tehdään iskuja ympäri maailmaa ja maailma vaikenee näistä.

Jokainen maa vihaa tätä pientä etnistä kansaa, mikään maa ei tahdo antaa heille yhtenäisiä oikeuksia kantaväestön kanssa, sorrettuja, alistettuja, uhattuna ja tapettuina.. .vielä vuonna 2018 vuonna.

Ihmisarvo?

Ihmisoikeudet?

Mitä ne on?

Vai eikö ne koske kaikkia?

Päättyikö Hitlerin aloittama kansanmurha koskaan?

Mielestäni EI.

Se jatkuu siittä mihin Gestapo lopetti..

Eikä kukaan tee mitään niin kuin ei kukaan tehnyt Hitlerinkään aikana......