Seuraatko Yeshuaa vain ihmistä?

Monet etsiytyvät karismaattisiin kokouksiin, kuka mistäkin syystä.

Mutta minä sanon TUTKI kaikki!

Raamattu kehoittaa meitä tutkimaan ja olemaan varuillamme.

Ensimmäinen Johanneksen kirjeen 4:s luku, jae 1 kuuluu:

«Rakkaat ystävät, älkää uskoko kaikkia henkiä. Koetelkaa ne, tutkikaa, ovatko ne Jumalasta.»

Tutkijan ongelma on se, että hänet helposti leimataan arvostelijaksi, hajoittajaksi, tai sellaiseksi, jolla ei ole rakkautta jne.

Mutta ne, jotka leimaavat toisia ihmisiä tällä tavalla, tuskin ostaisivat taloa tai omaisuutta sitä ensin tarkastamatta läpikotaisin.

Tarkastelkaamme nyt karismaattista liikettä Jumalan sanan valossa.

Raamattu ilmoittaa meille kerta toisensa jälkeen että sekä Jumala, että Saatana voivat tehdä ihmetekoja kayttämällä ihmistä välikappaleena, koska naissä kokouksissa tapahtuu ihmeitä ja ihmetekoja, tulisi jokaisen olla kiinnostunut saamaan selville, mikä tulee Jumalalta, mikä Saatanalta.

2. Tim. 3:14
Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut,

Sellaisissa kokouksissa voi kokea ihmeitä, parantumisia, huutoja, katkonaista puhetta, symboolikosketuksesta johtuvia pyörtymisiä, suggeroivien sanojen hypnoottista toistoa, hysteeristä ja tahdotonta nauramista, mykkyyttä, kohotettuja käsiä, haltioitunutta käyttäytymistä.

Vahva tunneperäinen päihtymys tulkitaan todistukseksi hengen läsnäolosta ja sen vaikutuksesta liikkeeseen kuuluviin.

Uskallatko asettaa kyseenalaisiksi yllämainittuja ilmiöitä?

Meillä ei ole oikeutta tuomita ihmisiä, mutta meillä on oikeus yrittää arvioida mitkä voimat ovat näiden ilmiöiden taustalla.

Lainaus ---David Wilkerson sanoo meille (saarnassaan "The Reproach of the Solemn Assembly")

"Kokonaiset karismaattiset seurakunnat ovat hajallaan – kirjaimellisesti rikki revittyinä valheherätyksen takia... Se, mitä näemme näissä meidän aikamme herätyksissä, ja mikä liitetään Pyhän Hengen työksi, sitä emme löydä kirjoituksista. Ja se, mitä ei löydy Sanasta, se pitää heti hylätä – täysin hylätä. Itken, kun katson näitä videoita, joita ihmiset ympäri maata lähettävät minulle... meillä on julistaja (Benny Hinn), joka puhaltaa ihmisten ylle ikään kuin Pyhä Henki oli tullut lihaksi hänessä."

"Sinä sanot: En ymmärrä tätä, mutta et myöskään halua olla Pyhää Henkeä vastaan. Jos se ei ole Sanassa, sinun pitää nousta sitä vastaan ja hylätä se."

"Älä ota tähän osaa. Älä edes mene lähelle. Se ruokkii kaikkea sitä, mikä on mieluista lihan mielelle... Varokaa, kristityt! Jos uskot sanani todeksi ja sinulla on kotona näitä kirjoja ja kasetteja, niin hävitä ne.

Älä jaa niitä muille, vaan polta ne. Jos joku pyytää sinua näihin tilaisuuksiin, niin älä mene, vaan sano: Haluan kuulla puhdasta Sanaa, joka auttaa minua hengellisesti kasvamaan. En tahdo kuulla mitään opetusta, mikä vahvistaa lihaani..."

Uutta MUOTIA jokaisessa seurakunnassa on Healings Rooms Laitisten tuoma "siunaus" ?

Healing Rooms
1900-luvun alussa John G. Lake perusti Spokaneen Yhdysvaltoihin Healing Room -parantumishuoneen, jossa oli toimintaa joitakin vuosia.

Sitten vuosikymmeniä myöhemmin Cal Pierce etsi suuntaa palvelutyölleen.

Hän oli lukenut John. G. Lakesta, ja kävi tämän HAUDALLA RUKOILEMASSA kerran kuussa yli vuoden ajan.

Cal Pierce rukoili:

”Herra, jos kuollut mies voitiin heittää Elisan luiden päälle ja tulla näin parannetuksi, niin pyydän voitelua, joka on näissä John. G. Laken luissa.”
(Let Us Reason Ministries).

KUULOSTAA HYVIN OUDOLTA, ETTÄ HAETAAN HAUDALTA KUOLLEEN VOITELUA!

Cal Pierce perusti Healing Room -toimintansa samaan paikkaan Spokanessa, jossa Lake oli aikoinaan toiminut.

Alkuperäinen Laken käyttämä talo oli palanut, mutta rakennettu myöhemmin uudelleen.

Tässä samassa osoitteessa toimii nykyinenkin parantamiskeskus.
(Healing Rooms Ministries).

Yhdessä huoneessa oli niin voimakas voitelu, että sinne ei voinut mennä kaatumatta.

Yksi esirukoilija näki enkelin seisomassa huoneen nurkassa, jolloin Cal kysyi Herralta: ”Mitä tämä enkeli tarkoittaa?”.

Herra vastasi hänelle:

”Tämä enkeli on odottanut 80 vuotta, että joku tulisi ja herättäisi parantamishuonetoiminnan uudelleen.” (Let Us Reason Ministries)

On sanottu, että kertomus huoneessa olevasta voitelusta ei voi pitää paikkaansa, koska se alkuperäinen on palanut, ja niin koko tarinaa on epäilty sepitetyksi.

Toisaalta on muistettava, että tulipalo ei merkitse mitään henkiolennoille, ja että saastaiset henget ovat mieltyneet tiettyihin alueisiin.

Tämä mieltymys tulee esille esimerkiksi kertomuksesta, jossa Jeesus ajoi henget pois miehestä sikalaumaan (Mark. 5).

Mieluiten henget olisivat jääneet mieheen, mutta eivät ainakaan olisi halunneet lähteä kyseiseltä seudulta pois.

Katsotaanpa, mitä Todd Bentley sanoo tästä enkelistä.

Parantumisherätys (Healing Revival):

”Hän seisoi jumalanpalveluksessa ja hänen ruumiinsa meni kirkon katon läpi. Sitten Herra sanoi minulle tämän enkelin nimen, ja hän oli sama enkeli, jonka näin Grant’s Passissa aiemmin.

Jumala paljasti minulle myös, että tämä enkeli oli mukana John Laken, William Branhamin ja John Knoxin Skotlannissa tekemässä palvelutyössä.”
(Let Us Reason Ministries).

Bentley on julistaja, joka on avoimesti puhunut enkelikohtaamisistaan ja muista hyvin oudoista kokemuksistaan, jotka ovat täysin varmasti demonista alkuperää.

Healing Rooms -toiminnan taustalla on sama henki (siis henkivalta), joka on vaikuttanut myös Toronton ja Lakelandin ”herätyksissä”.

Kuten tiedettyä, se siirtyy ihmisestä toiseen KÄSIEN PÄÄLLE PANEMISEN KAUTTA.

Lakelandin herätyksen alussa Todd Bentley sanoi, että ”Jumala” on kehottanut häntä asettamaan kätensä kaikkien päälle ERITYISEN VOIMAN SIIRRON (impartation) TAKIA.

Bentley kuvasi tätä siirrettävää ”voitelua” kaikkein tarttuvimmaksi mitä hän on koskaan kokenut.

Tämän takia Healing Rooms -toiminnassa piilee suuri vaara, että sama henkivalta siirtyy esirukoilijalta rukoiltavaan – onhan kaikkien rukouspalvelijoiden käytävä Healing Room -koulutus, jossa yhtenä osana heidän puolestaan rukoillaan.

Olen silti täysin varma, että jos joku täydestä sydämestä Jumalaa palveleva ihminen käy Healing Room -koulutuksen, Jumala voi varjella hänet vääriltä hengiltä.

Tästä syystä en sano, että kaikkia Healing Room -toimipisteitä ja niissä työskenteleviä tulisi karttaa. Sen sijaan suhtaudun suurella varauksella rukousklinikoiden Suomen pääyhdistykseen, Healing Rooms Finlandiin (HRF), toimiihan se Cal Piercen kansainvälisen katto-organisation alla.

HRF:n julkaisuista ja puheista käykin kiistatta ilmi, että taustalla on sama suuntaus ja henki kuin Cal Piercen Healing Roomsissa, Toronton ”herätyksessä” yms. vastaavissa.

Eräs koulutuksessa mukana ollut onkin sanonut, että ”Healing Room on sama asia kuin torontolaisuus”.

Paljastavaa on sekin, että HRF:n sivuilla mainostetaan Bill Johnsonin kirjoja.

On hyvä muistaa, että toisten puolesta voi rukoilla ilman Healing Room -puitteita.

Siihen ei tarvita erityistä ”voitelua”, sillä Jumala on se, joka tekee työn.

Kuka tahansa uskossa oleva Herran palvelija on kutsuttu rukoilemaan lähimmäisensä puolesta.

https://ajankohtainen.wordpress.com/varoituksia/ 

Suomessa järjestö on toiminut syksystä 2006 lähtien. Sen on tuonut Suomeen Susanne ja Markku Laitinen ja he huolehtivat myös koulutuksesta ja markkinoinnista. Järjestö on yhteydessä mm. suomalaiseen "Viinitarha" srk-liikkeeseen (Viinitarha liikkeen perustaja oli John Wimber). Rukousklinikoita on keväällä 2008 seitsemällä paikkakunnalla ja valmistavaa toimintaa noin 20:ssä kohteessa. Järjestö on kansainvälinen ja sen keskuspaikka on Spokane, Washingtonissa. Johtaja on Cal Pierce. Idean isä on John G. Lake.

Laitisen kautta siis tulee "siunaus" uusille työntekijöille??

Tästä linkistä lisää tietoa eri ryhmien opetuksesta mitkä ovat taustana tälle "siunaukselle"
http://www.kristitynfoorumi.fi/healingr.htm

Kuuluisat saarnaajat
Takaako määrä laadun?

Näemme myöskin miten maailmankuulut sarnaajat, kuten Benny Hinn, Billy Graham, Pat Robertsen, Robert Schuller, Paul Crouch ja monet muut yrittävät yhdistää kirkkoyhteisöt ja olla sillanrakentajia ennen kaikkea kohti Roomalaiskatolista Kirkkoa, jossa paavi on huipulla.

Tunnettu saarnaaja Robert Schuller sanoo:

"Nyt on meidän protestanttien aika tulla Rooman Pyhän Isän luo ja sanoa: Kuinka voimme tulla kotiin."

Paul Crouch:"Tämä on protestantismin loppu. Minä pyyhin pois sanan protestantismi sanavarastostani. En enää protestoi. Nyt on aika katolisten ja ei-katolisten kokoontua hengen yhteydessä ja Herran yhtenäisyyteen."

Karismaattinen liike tekee siis voitavansa kootakseen kirkot väärillä henki-ilmoituksilla, huudoilla ja kirkumisilla, ihmeteoilla, komentopyörtymisillä, symboolikosketuksilla, hypnoottisilla toistoilla, suggeroivilla sanoilla ja haltioituneella ja tahdottomalla naurulla.

MINUSTA ON IHME ettei mitään tietoa oteta vastaan näistä harhaopeista!!

EI KAIKKI OLE KULTAA MITÄ RAPAKON TAKAA TULEE..

Todd Bentley kutsuttiin Suomeen.

Hän vieraili muutamien yhteisöjen järjestämissä tilaisuuksissa.

Mitään ei ole siis opittu Lakelandin ”herätyksestä” eikä taustoja selvitetty.

Jos asenne on sellainen kuin erään seurakunnan johtoryhmään kuuluvalla, ettäparantamismetodit eivät kiinnosta pätkääkään, kunhan ne toimivat, niin mitään ei näköjään halutakkaan oppia.

Tuo edellä siteerattu lause kuulostaa ihan samalta kuin mitä Rodney Howard-Browne on sanonut kirjassaan
(The Coming Revival, s. 10).

Hän kirjoittaa, että kun herätys tulee, voidaan kokouksissa nähdä seuraavanlaisia ilmiöitä:
(1) Pyhästä Hengestä,
(2) lihasta ja
(3) paholaisesta.

”Olisin mieluummin kirkossa, jossa paholainen ja liha ilmenevät kuin kirkossa, jossa ei tapahdu mitään, koska ihmiset ovat liian peloissaan ilmaistakseen (manifest) mitään…

Ja jos paholainen ilmenee, älkää murehtiko siitä. Olkaa iloisia, että edes jotakin tapahtuu!”

Taustatietoa Bentleystä saat vaikkapa lukemalla Samuli Siikavirran artikkelinYllätysvieraana väärä profeetta, tai oman artikkelini Toronton siunaus, Todd Bentley ja Lakelandin parantumisherätys.
( linkki alempana ).

Olisi jo vihdoinkin aika havahtua kaikissa seurakunnissa siihen, että on olemassa myös todellista ja vakavaa eksytystä.

Ei eksytystä jossain hamassa tulevaisuudessa, vaan nyt tässä ajassa!

Netissä on videoita Todd Bentleyn Suomen kiertueelta (löytyvät Googlen avulla hakusanoilla Youtube Todd Bentley Helsingissä).

Pikaisesti niitä silmäillen meno ei ole muuttunut miksikään sitten Lakelandin-aikojen.

Julistuksessa ei ole vähääkään ristin- ja armonevankeliumia, mutta sen sijaan täynnä kaikenlaista erikoisilla kokemuksilla mässäilyä.

Jokaisen hiukankin Raamattua tuntevan pitäisi pystyä huomaamaan, että Todd Bentley on valheopettaja sieltä pahimmasta päästä – niin selkeästi havaittavissa on hänen epäraamatullisuutensa.

Otan esille yhden lyhyen pätkän:
Todd Bentley kertoo, miten hän hotellissa Indonesiassa heräsi keskellä yötä siihen, että huoneessa on mies, enkeli, valkoisissa vaatteissa.

Mies hyppäsi Toddin sänkyyn ja PAM – iski tätä nyrkillä mahaan ja sitä kautta hänen henkeensä.

”Sähkövirta täytti minut. Kaikki karvat kehossani olivat staattista sähköä täynnä, ja kehoni alkoi täristä – kaikki elimet sisälläni tärisivät, ja ajattelin, että pääni räjähtää.

Täytyin sillä voimalla, joka on Jeesuksesta. Minne tahansa meninkään, niin valot kytkeytyivät päälle ja pois, ja huoneen sisällä salamoi. Kun vain osoitinkin ihmisiä, he parantuivat.

Herran voima oli käsin kosketeltava; Jumalan voima lähti kehostani. Tuntui, kuin olisin joku supersankari.”

Ystävä hyvä, älä usko tuota valhetta!

Ei Jumala, Jeesus eikä Pyhä Henki anna tuollaisia manifestaatioita.

Kyseessä ovat demoniset ilmiöt!

“Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan” (1. Joh. 4:1).

https://ajankohtainen.wordpress.com/category/eksytykset/page/3/ 

Esimerkiksi kirjeet seitsemälle seurakunnalle kertovat paljon seurakuntien luopumisesta. Ilmestyskirja ennustaa, kuinka koko maailma kiedotaan valtavaan eksytykseen ja luopumukseen.

Näemme sen tapahtuvan juuri nyt.

Ja aivan kuten Jumala käytti nöyrää palvelijaansa, Johannesta, varoittamaan seurakuntia laittamaan talonsa järjestykseen, niin Jumala jälleen soittaa varoituskelloja niille seurakunnille, jotka kuuntelevat.

Parannus on aina ollut hänen omiensa tavaramerkki.

He tietävät, että Jumala tulee takaisin seurakunnalle

”ilman tahraa ja ryppyä ja mitään muuta sellaista; vaan joka on pyhä ja nuhteeton”
(Ef. 5:27).

On sanottu, että seurakunnalla on paljon pyykkiä ja silittämistä ennen kuin Jeesus palaa, jos aiomme olla ilman ”tahraa ja ryppyä.”

Mutta aivan kuten seurakunnille Ilmestyskirjassa annettiin tilaisuus tehdä parannus, niin tuo kutsu kaikuu myös tänä päivänä.

Raamattu varoittaa:

Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset?
(1. Piet. 4:17)

Tämä on hyvin vakava varoitus ja kun kuulemme monien pilkkaajien ääniä kaikkialla maassa, voimme kuulla kaukaisen tuomion jylinän lähestyvän päivä päivältä.

Yksi asia, jonka Raamattu tekee hyvin selväksi, on, ettemme voi palvella ihmistä ja Jumalaa yhtä aikaa.

Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa. (Mt. 6:24)

Useimmat uskovat aloittavat oikein ja heillä on halu seurata Jeesusta Kristusta eikä ihmistä.

Tiedän, että näin oli minun kohdallani ja se on ollut myös sydämen halu monilla tuntemillani.

Kun meistä tulee Jeesuksen uudestisyntyneitä seuraajia ja Jumalan armeijaan värvättyjä palvelijoita, niin Raamattu sanoo, että Jumala on

”pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan” (Kol. 1:13).

Olemme ylittäneet sillan puolelta toiselle, mutta meidän täytyy muistaa, että Saatana tietää sen ja niin tietävät hänen agenttinsa, joita Raamattu kuvailee demoneina, hallituksina ja valtoina.

Kun Saatana on menettänyt otteensa niihin, joiden nimet on kirjoitettu Elämän Kirjaan, mikä tarkoittaa, että hän ei tule viettämään iankaikkisuutta kanssamme, niin hänen huomionsa siirtyy nyt tekemään meidät tehottomiksi Jumalan palveluksessa.

Koska paholaisen juonet on vaikea havaita, hän pystyy ovelasti muuttamaan tai manipuloimaan huomiotamme ja muuttamaan Jumalan antamia päämääriä.

Joissakin tapauksissa paholainen pystyy kääntämään jonkun ympäri 180 astetta ja laittamaan hänet takaisin samaan porukkaan, johon hän kuului ennen kääntymystään.

”Ehkäpä tuo henkilö ei koskaan pelastunut alun perinkään” sinä sanot.

Voi olla niin.

Vain Jumala tuntee itsekunkin sydämen ja Raamattu sanoo, että Hän tietää, kuka on Hänen ja he kuulevat Hänen äänensä
(Joh. 10:4).

Jokaisen, joka väittää, ettei hengellinen petos voi tapahtua kristitylle pitäisi ajatella, kuinka usein Uusi Testamentti varoittaa hengellisestä petoksesta.

Katsokaamme joitakin näistä jakeista:

Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: ”Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
(Mt. 24:4 ks. myös Mk. 13:5)

Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen:

’Minä olen Kristus’, ja he eksyttävät monta. (Mt. 24:5)

Niin hän sanoi: ”Katsokaa, ettei teitä eksytetä. (Lk. 21:8)

Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennen kuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi… (2. Ts. 2:3)

Älköön kukaan pettäkö itseään. Jos joku teidän joukossanne luulee olevansa viisas tässä maailmassa, tulkoon hän tyhmäksi, että hänestä tulisi viisas. (1.Kor. 3:18)

Katso myös Room. 7:11 ja 16:18, 1. Kor. 6:1, 1. Kor. 15:33, Gal. 6:7, Ef. 5:6, 2. Tim. 3:13, Tt. 1:10.
Ja on muitakin.

Mainitsen nämä osoittaakseni, että hengellinen petos on todellinen ja Raamattu puhuu siitä usein.

Epäilemättä se on toistuva teema alkaen Genesiksestä, jossa käärme petti Eevan aina Ilmestyskirjaan, jossa sanotaan, että tulee päivä, jolloin Saatana pettää koko maailman (Ilm. 12:9).

Olen kuullut monien pastorien sanovan:

”Minun ei tarvitse puhua hengellisestä petoksesta, niin kauan kuin opetan Raamattua jae jakeelta.”

Ja olen kuullut monien muiden sanovan:

”En halua olla negatiivinen; haluan vain keskittyä siihen mitä puolustan, en siihen, mitä vastustan.”

Sanon kuitenkin näille pastoreille, että hengellisen petoksen teeman huomiotta jättäminen merkitsee raamatullisen periaatteen laiminlyömistä.

Kuinka voi joku opettaa Raamattua jae jakeelta eikä silti koskaan sano mitään hengellisestä petoksesta?

Ja kun lukee näitä kohtia (joita on monia), niin eikö olisi piittaamatonta ohittaa niiden ajankohtaisuus siihen nähden, mitä tapahtuu seurakunnassa tänä päivänä?

Raamatun läpikäyminen jae jakeelta on hyvä, mutta tarvitaan enemmän, kuin vain lukea, mitä tapahtui menneisyydessä.

Pyhän Hengen kautta Raamatun tulee neuvoa, kehottaa, opettaa ja varoittaa meitä nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

Raamatun varoitusten huomioimatta jättäminen, niiden hylkääminen, niiden tärkeyden vähättely tälle päivälle on suorastaan vastuutonta ja niin vaarallista lampaille!!

On hyvin todennäköistä, että joudumme petetyiksi, jos olemme taipuvaisia seuraamaan ihmisiä ennemmin kuin Jeesusta Kristusta ja Hänen Sanaansa.

Monet uudet uskovat on johdettu harhaan vaelluksessaan seuraamaan ihmistä.

Tämä ihminen voi näyttää jumaliselta ja näyttää jopa olevan hyvä Sanan opettaja.

Saarnatuolissa hän voi jopa olla voideltu, koska opettaa Raamattua.

Raamattu on Jumalan Sana ja Jumala voitelee Sanansa!!

Siihen sisältyy kuitenkin enemmän.

Eivät kaikki ihmiset, jotka näyttävät olevan voideltuja saarnatuolissa, ole voideltuja pöytänsä takana, tai liiketoiminnassaan.

Jotkut voivat väärinkäyttää Jumalan Sanaa johtamistyylillään.....

Jotkut voivat jopa käyttää Raamattua manipuloimaan ihmisiä osoittaakseen valtaa...
Sellainen mielenkontrolli on äärimmäisen vahingollista.

Sellainen johtaminen pastorilta olisi vähintäänkin hämmentävää nuorelle kristitylle, joka kasvaa tässä ympäristössä.

Tuo nuori uskova ihmettelisi, kuinka Jumalan mies voi olla myös lihallinen ihminen ja kaikkea samalla.

Onko se edes mahdollista?

Tämä olisi varmasti paradoksi. Historia muuten osoittaa, että on ollut monia ihmisiä, joihin on katsottu ylöspäin suurina johtajina, mutta jotka johtivat suuria joukkoja harhaan.

Toinen asia, johon uudet kristityt
(ja vanhemmatkin) törmäävät, on, että heitä opetetaan kyseenalaistamatta seuraamaan pastoriensa ja vanhimpiensa opetuksia.

Heille sanotaan, että heiltä puuttuu hengellinen kypsyys tulkita hengellisiä asioita omin avuin ja että totellessaan johtajiaan he tottelevat Jumalaa. ???!!

Toisin sanoen heille sanotaan, että heidän johtajansa palvelevat heidän hengellisenä suojanaan ja siksi he ovat aina turvassa ja kuuliaisia Jumalalle, kun seuraavat johtajiensa opetuksia.

Eräs sellainen johtaja sanoi ystävälleni:

”Et sinä ole pätevä erottamaan hengellistä petosta.”

Kun jokin ryhmä tai organisaatio joutuu tähän pisteeseen, asiat voivat käydä hyvin vaarallisiksi.

Pohjimmiltaan on muodostunut kultin kaltainen ympäristö ja siinä olevat eivät tiedä sitä. On mahdollista, etteivät edes johtajat tiedä sitä.

Pian ”kultin” jäsenet lainaavat johtajiaan ja heidän sanomisiaan. He odottavat nyt johtajiensa antavan julistuksia ja säädöksiä. Jos johtajat eivät sano mitään luopumuksesta, niin sen täytyy olla OK.

Jos he sanovat jotakin luopumuksesta, niin he sanovat: jaa.

Olen nähnyt tämän yhä uudelleen, missä uskovat eivät enää ajattele itse eivätkä tarkista itse Jumalan Sanasta.

He ovat ympäröineet itsensä väärällä turvallisuuden tunteella luottamalla yksinomaan pastoriinsa ja vanhimpiinsa.

Tämä ei ole se tapa, jolla kristikunnan pitäisi toimia Raamatun mukaan!!

Jeesus käski mennä ja tehdä opetuslapsia eikä lapsia!!

Seuraajat ovat seuranneet johtajia, jotka ovat olleet kuin pillipiipareita, jotka johtavat louhikkoisille ja vaarallisille jyrkänteille.

Kun seurataan ihmisiä, heidän menetelmiään ja heidän liikkeitään, niin vaara odottaa ja lopulta nuo liikkeet luhistuvat.

Monissa näissä tämän päivän liikkeissä johtajilla on asioita, joita ei ole käsitelty. Kun tämä tapahtuu liikkeelle, niin liike katsoo johtamismallia ja ratkaisemattomat virheet ja synnit siirretään alaspäin.

Olen ollut yllättynyt, kun monet tuntemani ihmiset vuosien mittaan ovat sanoneet minulle:

”En koskaan enää mene sen ryhmän kokoukseen – he ovat niin maailmallisia.”

Sitten kuitenkin saan tietää, että hän osallistuu taas. Se vain näytti niin vaikealta irroittautua ”menemästä virran mukana.”

Saatana ei välitä, kuinka joku petetään, kunhan vain petetään.

Jos hän voi saada huomiosi pois Jumalan Sanasta takaisin maailmaan, niin hän on onnistunut.

On ollut monia, jotka ovat langenneet pois näin.

Maailman syötit ovat lihalle hyvin viekoittelevia.

Miksi en, mieli pohtii, nauttisi maailman asioista?

Se voi olla sen kautta, mitä otamme suuhumme, että sorrumme.

Se voi olla aistillisempaakin ja seksuaalista.

Se voi olla älyllistä, koska Saatana haluaa meidän uskovan, että Raamattu ei ole erehtymätön Jumalan Sana.

Jos hän onnistuu panemaan epäilyksen siemeniä mieliimme, niin nuo siemenet voivat jäytää ja kasvaa, kuin taudin valtaamassa ruumiissa.

Yksi historian suurimmista hyökkäyksistä Raamattuun uskovaa kristikuntaa vastaan on ollut käynnissä yli 500 vuotta.

Useimmat kristityt, mukaan lukien useimmat pastorit ja useimmat kirkkokunnat, eivät ole edes tietoisia, että tämä on tapahtumassa.

Paavi ja erityisesti Jesuiittajärjestö luovat voimakasta pyrkimystä tuoda kristilliset uskovat roomalaiskatoliseen kirkkoon keinolla millä hyvänsä.

Päämäärä?

Että maailma palvoisi paavia samalla tavalla kuin Jumalaa. Suunnitelma on tehdä Jumalan Sana ihmisen sanaksi ja paavin sana Jumalan sanaksi.

Kautta historian on ollut monia, jotka ovat törmänneet paavin miesten vihaan.

Tämä agenda on edelleen hyvin aktiivinen tämän päivän maailmassa ja vaikuttaa monissa kirkoissa ja organisaatioissa sellaisten väylien kautta kuin esiintuleva kirkko (emerging church) ja päämäärätietoinen (Purpose Driven) liike.

Monet kristityt eivät näe olevansa taistelussa – ehkä he tuntevat olonsa turvalliseksi suurissa eläväisissä seurakunnissaan viikko toisensa jälkeen.

He voivat viedä Raamattunsa kirkkoon ja jopa uhrata säännöllisesti, mutta jos heidän lojaalisuutensa koskee ihmistä, liikettä, tai kirkkokuntaa, niin se ei tee vaikutusta Jumalaan.

Jumala etsii ”oman sydämensä mukaisia” sydämiä (1. Sam. 13:14), täysin antautuneita ja uskollisia Jeesukselle Kristukselle ja Jumalan Sanalle.

Olen Roger Oakland. Tämä on ollut raamatullinen näkökulma ajan ymmärtämiseksi.

Laittomuus vallassa

http://buzzpo.com/liberals-create-homosexual-version-of-the-bible-that-wont-offend-gays/

Nyt on Jumalan sana VÄÄRISTETTY sateenkaariliitoille sopivaksi. ...

Jumalan sana sanoo :

Ilm. 22:
18. Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka on kirjoitettu tähän kirjaan:
19. ja jos joku ottaa pois jotain tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on sen osan, mikä hänella elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, josta tässä kirjassa on kerrottu.
20. Hän joka todistaa sanoo: Totisesti, minä tulen pian". Aamen, tule Herra Jeesus!
21. Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa.

Raamattu Kansalle käännös:

Roomalaiskirje 1:26-32
"Sen tähden Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naispuoliset heistä ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen, ja samoin miespuoliset ovat luopuneet luonnollisesta yhteydestä naiseen ja kiihkossaan syttyneet toisiinsa. Miehet ovat harjoittaneet riettautta miesten kanssa ja ovat villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä pitikin saada. Koska heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, Jumala jätti heidät kelvottoman mielen valtaan tekemään sopimattomia. He ovat täynnä kaikenlaista vääryyttä, pahuutta, ahneutta ja ilkeyttä, täynnä kateutta murhanhimoa, riitaa, petosta ja pahanilkisyyttä. He ovat juorujen levittäjiä ja panettelijoita. He vihaavat Jumalaa, ovat väkivaltaisia ja ylimielisiä, kerskailijoita ja pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, ymmärtämättömiä ja epäluotettavia, rakkaudettomia ja armottomia. Vaikka he tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne jotka sellaista tekevät, ovat ansainneet kuoleman, he eivät ainoastaan itse tee niin vaan myös osoittavat hyväksymisensä niille, jotka tekevät samoin."

1 Korinttolaiskirje 6:9-10:
"Ettekö tiedä, etteivät vääryydentekijät peri Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät haureelliset, eivätkä epäjumalanpalvelijat, eivät avionrikkojat , irstailijat eivätkä homoseksuaalisuuden harjoittajat, eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät peri Jumalan valtakuntaa"

Ks vielä 1 Timoteuksen kirje 1:8-10 & Juudaan kirje 7

Herra Jeesus puhui lopun aikana tapahtuvasta luopumuksesta, jolloin ihmiskunta elää synnin laittomuuden vallassa.

Luuk 17:
26 Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä:
27 he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki.
28 Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat,
29 mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki,
30 samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.

Herra Jeesus toi esille, että kun Hän tulee takaisin, niin silloin maan päällä asuvat ihmiset elävät samalla tavalla kuin Sodomassa elettiin.

2 Tim 4:
1 Minä vannotan sinua Jumalan ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka on tuomitseva eläviä ja kuolleita, sekä hänen ilmestymisensä että hänen valtakuntansa kautta:
2 saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita, kehoita, kaikella pitkämielisyydellä ja opetuksella.
3 Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia
4 ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin.

Apostoli Paavali toi esille, että tulee aika, jolloin ihmiset eivät kestä kuulla Raamatun sanan TOTUUTTA ja sen tähden he OMIEN himojensa mukaan HAALIVAT itselleen OPETUSTA ja OPETTAJIA, jotka puhuvat ja julistavat heille

KORVASYYHY EVANKELIUMIA,

eli VÄÄRISTETTYÄ EVANKELIUMIA.

The Queen James Bible on osoitus korvasyyhy-evankeliumista, jossa Raamatun totuus on vääristetty ja muutettu valheen voimalla miellyttämään omia syntisiä himoja.

Ketä kiinnostaa voi lukea tarkemmin täältä

http://www.kotipetripaavola.com/gayraamattu.html

Homoliittolain vaikutukset 

https://m.youtube.com/watch?v=bSXFb6ULsCg

Homotulkinta lopetti seurakuntien yhteistyön Toivakassa

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/homotulkinta-lopetti-seurakuntien-yhteistyon-toivakassa/1970910

Myös keskustelua:
http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu/posts/list/97074.htm

 Yhteiskristillisyys

http://www.ekumenia.fi/sen_esittaytyy/

Joka on levinnyt kulovalkean tavoin.

Mutta Tiedätkö mitä se edes on?

Hengellinen väärennös

Mistä kaikki tämä hengellinen väärennös johtuu?

On surullista huomata, että aito evankeliumin julistus on jäänyt unholaan.

Evankeliumi on kristinuskon ydinsanomaa Jumalan pelastustyöstä ihmiskuntaa kohtaan Jeesuksen Kristuksen kautta.

Myös puhe synnistä ja parannuksenteosta on jäänyt taka-alalle.

Sen sijaan odotetaan kiihkeästi Pyhän Hengen kohtaamista.

Evankeliumin julistaminen tuo synnintunnon.

Sen saa aikaan Pyhä Henki, jonka tehtävänä on kirkastaa Jeesusta Kristusta ja Hänen sovitustyötään.

Pyhä Henki vetää meitä parannukseen Jeesuksen ristin juurelle.

Ei ole yhtään sellaista uskovaa, jonka ei tarvitsisi päivittäin tehdä parannusta.

Vain puhtaalla sydämellä voimme kohdata Herran.

Siellä missä puuttuu julistus Jeesuksesta ja Hänen Golgatalla tekemästään työstä syntiemme sovittajana, jokin muu tulee keskipisteeksi.

Saatanakin tunnustaa Jeesuksen ja antaa puhua Hänestä, kunhan ei julisteta Jeesuksen rististä ja veren voimasta.

Jos tämä tärkein puuttuu, silloin saatanalla on otollinen maaperä viedä eksytykseen.

Henkilöitä ja yhteisöjä, joihin on syytä suhtautua varoen

Perustan arviot omiin havaintoihini, edellä mainittuihin nettikirjoihin ja Paavo Hiltusen kirjaan Toronto-ilmiö läpivalaisussa sekä useisiin muihin lähteisiin.

Willian M. Branham

Keskeinen hahmo Myöhäissadeliikkeen (Latter Rain) syntymisessä. Tunnettu epäraamatullisesta opistaan ja oudoista kohtaamisistaan henkimaailman kanssa.

Bob Jones

Branhamin tapaan myös Jonesille ovat tunnusmerkillisiä yliluonnolliset okkulttiset kohtaamiset ja muut mystiset kokemukset. Hänestä on luonnollista portaalit, transsitilat yms. New Age -tyyppiset ilmiöt. Pastori Bill Randles kirjoittaa: ”Vaatisi kokonaisen kirjan luetella tämän yhden miehen harhat.” Kansas Cityn profeettaliikkeen ”pääprofeetta”.

Mike Bickle, Rick Joyner, Paul Cain, John Paul Jackson

Tunnetuimmat Kansas Cityn profeettaliikkeen jäsenet. Kyseinen liike tunnetaan epäraamatullisesta opistaan ja kummallisista ”Pyhän Hengen” manifestaatioista. Liike oli merkittävä tekijä Toronton ”herätyksen” levittämisessä.

Yksi tekijä yhdistää tällä sivulla mainittuja henkilöitä:

he sanovat outoja manifestaatioita Pyhän Hengen työksi.

On täysin varmaa, että ne eivät ole ainakaan Pyhästä Hengestä lähtöisin.

Esimerkiksi Paul Cainin vierailuihin liittyi sähköilmiöitä niissä paikoissa, missä hän liikkui. Sähkölaitteet menivät siellä epäkuntoon ja palohälyttimet alkoivat toimia.

Aiheuttaako Pyhä Henki tällaista kaaosta?

Ei varmasti.

Rukouspalvelussa tyypillistä on rukoiltavan voimakas sätkiminen kuin sähköiskun saaneena ja jopa kieriminen ympäri lattiaa.

Moni on kertonut joutuneensa aivan kuin naulituksi maahan eikä siitä tilasta ole päässyt pois vaikka olisi halunnut.

Tekeekö Pyhä Henki sellaista?

Ei tee.

Lue lisää artikkelistani Ovatko väärät henget valtaamassa seurakuntaa?

John Wimber

Viinitarhaliikkeen (Vineyard) perustaja. Wimberin tausta on kveekareissa (quakers, vapisijat), jotka ovat kristillisiä mystikoita korostaen ”sisäistä valoa” auktoriteettina ja vähättelevät Raamatun merkitystä.

Kummalliset ja epäraamatulliset ilmiöt Wimberin seurakunnassa sai alulle vieraileva puhuja, hippievankelista Lonnie Frisbee, vuonna 1980. Nämä ilmiöt (manifestaatiot) tulivat myöhemmin laajemmin tutuksi Toronton ”herätyksen” myötä.

Kun Kansas Cityn profeettaliikkeen väärät opetukset tulivat v. 1990 laajemmalti julkisiksi, Wimber tarjosi profeettaliikkeelle suojan Viinitarhaliikkeen alla.

Wimberin mukaan Jumala on sanansa yläpuolella, eli manifestaatioille ei tarvitse hakea oikeutusta Raamatusta. Hän on myös sanonut, että

”kaikki mikä on Raamatussa, on totta, mutta ei kaikki totuus ole Raamatussa”.

Wimber myöntää, että heidän kokouksissaan on ollut demonisia ilmiöitä, mutta silti niitä on alettu pitämään Pyhän Hengen työnä.

Muiden vastaavien julistajien tavoin Wimberinkin opetuksesta puuttuu synnistä puhuminen ja ristin evankeliumi.

Lonnie Frisbee

Tämä Jeesus-hippiliikkeen jäsen harrasti nuoruudessaan okkultismia ja mystiikkaa ja käytti huumeita.

Hän painottaa saaneensa uudestisyntymis- ja Jeesus-kokemuksia, mutta mistään ei käy ilmi, että hän olisi tehnyt todella parannusta entisestä syntisestä elämäntavastaan, päinvastoin.

Eräs lähde sanoo, että ”surullista kyllä, mutta Lonnien ’kristillinen’ elämä on täynnä väärää oppia, vääränlaisia ihmeitä ja merkkejä liittyen valheherätykseen ja seksuaaliseen moraalittomuuteen”.

Hän oli homoseksuaali, ja vaikka pitikin sitä syntinä, useiden hänet tuntevien mukaan harjoitti sitä silti.
Frisbee kuoli AIDSiin v. 1993.

Rodney Howard-Browne

Kutsuu itseään

”Pyhän Hengen baarimikoksi”.

Vaati Jumalaa tulemaan alas taivaasta ja koskettamaan, tai sitten hän tulee ylös ja koskettaa Jumalaa, jolloin hänet

”kytkettiin taivaalliseen sähkövirtaan”.

Howard-Brownea pidetään henkilönä, josta Toronton ”herätyksen” voitelu on saanut alkunsa.

Hän kirjoittaa kirjassaan, että kun herätys tulee, voidaan kokouksissa nähdä seuraavanlaisia ilmiöitä:

1) Pyhästä Hengestä,

2) lihasta ja

3) paholaisesta.

”Olen mieluummin kirkossa, jossa paholainen ja liha ilmenevät kuin kirkossa, jossa ei tapahdu mitään, koska ihmiset ovat liian peloissaan ilmaistakseen yhtään mitään…

älkää olko siitä huolissanne.

Ja jos paholainen ilmenee, niin älkää murehtiko siitäkään. Iloitkaa, että edes jotakin tapahtuu!”

Todd Bentley, John Arnott, Bill Johnson, Marc Dupont, Randy Clark, Jeff Garvin

Toronton ”herätyksen” ja siihen liittyvän ns. kolmannen aallon (uuskarismaattisuus) vaikuttajia.

Monet näistä ovat olleet Lakelandin ”herätyksen” aikaan voimakkaasti tukemassa Todd Bentleytä, joka on hyvin selvästi todettavissa vääräksi opettajaksi.

Olen kirjoittanut Bentleystä artikkeleissa Toronton siunaus, Todd Bentley ja Lakelandin parantumisherätys sekä Myöhäissateen perintö.

Mahdollisesti jostakin näiden miesten vetämistä seurakunnista ovat saaneet alkunsa sellaiset merkilliset käytännöt kuin tulitunnelit

(fire tunnels, katso esimerkki youtubesta) ja hengessä likoamin eli soukkaaminen (soaking in the spirit).

Jotkut ovat sanoneet soukkaamisen olevan uudempi muoto kontemplatiiviselle rukoukselle.

Kenneth E. Hagin, Kenneth Copeland, Steve Hill, Morris Cerullo, Rick Warren.. ( heillä on useita eriryhmiä, erinimisiä ja kaikenlaista toimintaa).
Heidän oppinsa ei tule koskaan avamaan meille pääsyä Isä Jumalan luo!!

Youtubesta Wilkerson Daavid varoitus

https://youtu.be/u4GXWZuPGHw

( https://ajankohtainen.wordpress.com/varoituksia/)
Paljon tietoa tuossa linkissä..tämäkin teksti sieltä.

TUTKIKAA KAIKKI!!
VAROKAAMME JA VALVOTAAN TILAAMME

https://youtu.be/n7YvDjMnuTI

http://oneway.tv/video/0_off8kinm

 

Oma lisäys :
Tiedän että aikaisempaan julkaisuun MISTÄ KAIKKI TÄMÄ HENGELLINEN VÄÄRENNÖS JOHTUU
" hyökätään " siinä mainittujen nimien tähden, mutta mitä sana sanoo?

Silloin kun puhutaan eksytyksestä ja vääristä opeista, niin tulee ainapuhua itse asiasta, eikä henkilöiden nimiä saa tai tarvitse tuoda esille....

Onko näin että emme saisi kertoa nimeä julkisuuteen? ?

Mitä esimerkkejä Raamatusta löytyy? ?

2 Tim 4:
14 Aleksander, vaskiseppä, on tehnyt minulle paljon pahaa; Herra on maksava hänelle hänen tekojensa mukaan.
15 Kavahda sinäkin häntä, sillä hän on kovin vastustanut meidän sanojamme.

1 Tim 1:
18 Tämän käskyn minä annan sinun toimitettavaksesi, poikani Timoteus, aikaisempien, sinusta lausuttujen ennustusten mukaisesti, että niiden nojalla taistelisit jalon taistelun,
19 säilyttäen uskon ja hyvän omantunnon, jonka eräät ovat hyljänneet ja uskossaan haaksirikkoon joutuneet.
20 Niitä ovat Hymeneus ja Aleksander, jotka minä olen antanut saatanan haltuun, kuritettaviksi, etteivät enää pilkkaisi.

Ilm 2:20 Mutta se minulla on sinua vastaan, että sinä suvaitset tuota naista, Iisebeliä, joka sanoo itseään profeetaksi ja opettaa ja eksyttää minun palvelijoitani harjoittamaan haureutta ja syömään epäjumalille uhrattua.

Tiit 1:
10 Sillä paljon on niskoittelevia, turhanpuhujia ja eksyttäjiä, varsinkin ympärileikattujen joukossa;
11 semmoisilta on suu tukittava, sillä he kääntävät ylösalaisin kokonaisia huonekuntia opettamalla sopimattomia häpeällisen voiton vuoksi.

Matt 16:6 Ja Jeesus sanoi heille: "Varokaa ja kavahtakaa fariseusten ja saddukeusten hapatusta".

Matt 23:15 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!

Raamatun sanan mukaan on ihan oikein nimetä eksyttäjät.

Se ei ole pahan puhumista tai juoruamista, vaan Raamatullinen toimenpide, jonka kautta eksyttäjät ovat uskovien tiedossa.

Tällä tavalla seurakunta ja uskovat osaavat varoa eksyttäjiä.

Eksyttäjä voi ujuttautua seurakuntaan ja hän saattaa aluksi puhua ihan asiaa, mutta kuitenkin pikkuhiljaa ujuttaa eksytystä mukaan, joka voi johtaa siihen, että jotkut uskovat vastaanottavat eksytyksen sydämeensä.

Jos seurakunnalla ja uskovilla on tieto siitä kuka on eksyttäjä, niin he osaavat varoa häntä, tutkia ja arvioida Jumalan sanan mukaisesti.

Jos eksytys pääsee seurakunnan sisälle, niin se voi pahimmassa tapauksessa tuhota ja turmella monien uskon sekä rampauttaa niin, että sen kautta jotkut luopuvat uskosta.

Siksi on erittäin tärkeää paljastaa eksytys sekä mainita nimeltä eksyttäjä.

On siis erittäin tärkeätä selkeästi ja selvästi mainita nimeltä eksyttäjät.

Raamatun sanan todistuksen mukaan Herra Jeesus ja apostolit mainitsivat myös nimeltä ihmisryhmät, jotka eksyttivät ja opettivat vastoin Jumalan sanaa.

Kun Herra Jeesus sanoi kirjanoppineiden ja fariseuksien olevan tekopyhiä (ulkokullatut), niin Hän sanoi sen paikalla olleiden ihmisten ja opetuslasten kuulleen.

Kaikki paikalla olleet näkivät kenestä Jeesus puhui.

Tällä tavalla eksyttäjien henkilöllisyys paljastui kaikille paikalla olleille ihmisille.

2 Piet 2:1 Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.

Apostoli Pietari sanoi, että uskovien keskuudessa on oleva valheenopettajia, jotka kuljettavat salaisesti seurakunnan sisälle turmiollisia harhaoppeja.

Juuri tämän tähden on tärkeää ja Jumalan tahto, että eksyttäjät mainitaan nimeltä, koska he pyrkivät salaamaan aikeensa sekä valheelliset opetukset ja kun he ovat saaneet jalansijaa, niin he alkavat pikkuhiljaa romuttamaan totuutta valheen kautta.

Tällainen toiminta voi johtaa siihen, että seurakunta ei huomaa eksytystä ja vääriä oppeja, vaan hyväksyy ne ja eksyy uskomaan valheita.

On siis edesvastuutonta ajatella, että uskovat eivät saisi nimeltä mainita eksyttäjiä, vaan sen sijaan he voivat kertoa ja paljastaa vääriä oppeja menemättä henkilöön.

Se ei ole henkilöön menemistä, jos paljastaa eksyttäjän ja mainitsee hänet nimeltä, koska silloin muutkin osaavat olla varuillaan ja pysyä erossa eksyttäjästä.

Jos eksyttäjä paljastetaan nimeltä, niin silloin hänen on mahdotonta pujahtaa salaisesti sisälle seurakuntaa levittämään vääriä oppejaan.

Eräs tärkeä asia on kuitenkin syytä muistaa tässä yhteydessä.

Älä anna väärää todistusta lähimmäisestäsi.

Silloin kun eksyttäjä mainitaan nimeltä, niin täytyy olla varmuus Jumalan sanan todistuksen valossa, että nimeltä mainittu henkilö on eksyttäjä.

Hyvin usein jotkut uskovat sanovat, että jos henkilön vääriä opetuksia koetellaan ja arvioidaan, niin silloin häneen on aina otettava henkilökohtaisesti yhteyttä, koska muuten todistus harhaopista ja eksytyksestä ei ole luotettava ja uskottava..???

Silloin kun opetukset ovat julkisesti kaikkien nähtävillä sekä kuultavissa ja henkilö on selvästi opettanut harhaoppia, niin uskovalla on oikeus julkisesti paljastaa harhaoppi sekä henkilö harhaopin takana ottamatta häneen henkilökohtaisesti yhteyttä.

Raamatun opetuksen perusperiaate on että Raamattu opettaa kuinka Pyhä Henki toimii ja Pyhän Henki toimii, niin kuin Raamattu opettaa.

Tämän tähden meidän täytyy tuntea Jumalan sanan opetus sekä Pyhän Hengen voimavaikutukset, koska se estää meitä eksymästä.

Jumala on myös itse sitoutunut toimimaan, niin kuin Hän meille opettaa sanassaan, ettemme eksyisi, vaan tunnistaisimme Hänen tekonsa ja voimansa.

Herra Jeesus opettaa, että Jumalan Pyhä Henki toimii sen mukaisesti niin kuin Raamattu opettaa.

Jumala ei koskaan toimi eri tavalla, eli sanaansa vastaan, vaan Hän on koko Uuden Liiton aikakauden historian ajan toiminut samalla tavalla, niin kuin Hän sanassaan opettaa.

Jos näin ei olisi, niin emme kykenisi tietämään milloin Jumala toimii ja milloin demonit matkivat Jumalan tekoja.

Herra Jeesus opettaa, että meidän uskomme Häneen tulee perustua Jumalan sanan opetukseen.

Jaak 1:17 Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valkeuksien Isältä, jonka tykönä ei ole muutosta, ei vaihteen varjoa.

Hebr 13:8 Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti.

Edellä olevat Raamatun kohdat todistavat sen, että Jumala ei toimi sanaansa vastaan Uuden Liiton ajassa ja siksi me pystymme tunnistamaan Hänen tekonsa Raamatun sanan todistuksen kautta.

Tiit 2:
7 Aseta itsesi kaikessa hyvien tekojen esikuvaksi, olkoon opetuksesi puhdasta ja arvokasta
8 ja puheesi tervettä ja moitteetonta, että vastustaja häpeäisi, kun hänellä ei ole meistä mitään pahaa sanottavana.

Raamatun opetuksen mukaan uskovien tulee olla puhdasoppisia, sillä meidän opetuksemme tulee olla puhdasta ja Raamatun sanan opetuksen mukaista.

Tietenkään kukaan meistä ei ole täydellinen, eikä tule täydelliseksi tässä ajassa, mutta siitä huolimatta meidän on koko ajan pyrittävä uskomaan Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu opettaa.

Pyhän Hengen voima on luovuttamaton Raamatun sanan käsite, joka kertoo Jumalan voimasta, kun Hän tekee tunnustekoja ja ihmeitä maan päällä.

1 Tess 5:21 mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on;

1 Joh 4:1 Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.

Raamattu opettaa ettei kaikkien kautta tapahdu voimallisia tekoja, eikä kaikilla ole parantamisen armolahjoja.

Raamatun sanan opetuksen mukaan Jumala jakaa armolahjojaan itse kullekin oman tahtonsa mukaan.

Vaikka uskovalla ei olisi parantamisen armolahjaa tai voimallisten tekoja lahjaa, niin siitä huolimatta hän saa ja hänen täytyy tutkia ja koetella kaikki mitä seurakunnassa opetetaan ja minkä sanotaan olevan Jumalan tekoja.

Raamatun sanan todistuksen mukaan uskovalla on oikeus ja velvollisuus tutkia ja koetella kaikki mitä seurakunnan keskellä tapahtuu.

Vaikka uskovalla ei olisi opetuksen armolahjaa, niin siitä huolimatta hän saa ja hänen täytyy tutkia ja koetella kaikki.

Uskovan rakkauden tulee olla vilpitöntä Jumalaa ja lähimmäisiään kohtaan.

Pyhä Henki vaikuttaa vilpitöntä rakkautta, jonka seurauksena uskova haluaa uskoa Raamatun sanan totuuteen, jolloin hän kammoksuu vääriä opetuksia ja haluaa riippua kiinni Jumalan tahdon mukaisissa hyvissä asioissa.

Paavola

Kuinka he uskaltavat?

Me elämme lopunaikoja.

Kun katsomme maailmaa... emme näe mitään muuta kuin tuhoa....saastaa...irstautta
.. ..vääryyttä....murhaa..
rakkaudettomuutta, itsekeskeisyyttä....
vääristynyttä Jumalan palvontaa ja Hänen sanansa vääristelyä. ..

Ja odotamme pääsevämme Mestarimme mukaan!!

Ei emme pääse jos emme tee parannusta!!

Uskallanko sanoa mikä menee yli sanan?

Olen viime aikoina miettinyt paljon eksytyksiä, kaikkea sitä moraalittomuutta jota on joka puolella ja puolelta....

Eikö ihmisiä pelota vääristellä Jumalan sanaa?

Eikö ihmisiä pelota lähteä kaikkiin "uusiin" virtauksien mukaan vaikka he näkevät ja kuulevat seassa olevan hapatetta??

kuinka paljon niitä on ja kuinka ovelasti ne ujutautuu seurakuntiin ja sen jäseniin... siis meihin...

Ja jotenkin koen että näistä olisi tarve puhua kaikkille uskoville tänään.

Haluaisin että nämä kirjoitukset saisi meidät jokaisen valvomaan tilaamme ja tutkimaan raamatun sanaa ja ennen kaikkea että meihin jokaiseen syttyy rakkaus totuteen.

Kristuksen ruumis tarvitsee vakaumuksellisia miehiä ja naisia osoittamaan missä kohden eksymme puhtaasta evankeliumista, ja vetämään meitä takaisin suoralle ja kaidalle tielle- takaisin Kristukseen.

Profetaalinen sanoma...hyvin usein näitten perässä juostaan.....ja haetaan vain ilmestys tietoa.....

Profetaalinen sanoma pitäisi välittää meille ohjausta, ojennusta, varoitusta, rohkaisua, tai neuvoja.

Toimiiko se enään tänään niinkuin sen pitäisi?

1 Tes 5: 19-21 Henkeä älkää sammuttako, profetoimista älkää halveksuko, mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on;

Uskallemmeko arvioida enään näinä päivinä?

Me emme voi hyväksyä väärää totena, koska pelkäämme hylkäävämme toden vääränä.

Meidän täytyy oppia erottamaan hyvä pahasta. Emme muuten selviä kaikista eksytyksistä......

Ei sana sano meille turhaan...

1 Tes 5:21 mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on;

Jumala puhui Miikan kautta kansalle:

Miika 2:11 Jos tulisi mies, joka tuulta tavoittelisi ja petollisuudessaan valhettelisi: "Minä saarnaan sinulle viinistä ja väkijuomasta", siinä olisi saarnaaja tälle kansalle.

Mielestäni tämä kohta kertoo meille, että hyväksymme kaiken mikä mielyttää itseämme.

Meidän täytyy omaksua totuus ja kääntyä pois valheista.

Meidän täytyy uskoa Jumalan sanasta lukemiimme totuuksiin.

Raamatussa Jeesus ja opetulapset varoitti eksytyksistä.

Ja mielestäni ne on ajankohtaisempia kuin koskaan.

Tänä päivänä tarvitsemme rakkautta totuteen, sillä Jeesus sanoi, että viimeiset päivät ovat eksytyksen leviämisen aikaa.

Mielestäni tämä raamatun paikka on tarkoitettu meille kaikkille uskoville.

Apt 20:28 Ottakaa siis itsestänne vaari ja kaikesta laumasta, johon Pyhä Henki on teidät pannut kaitsijoiksi, paimentamaan Herran seurakuntaa, jonka hän omalla verellänsä on itselleen ansainnut

Mielestäni opettaminen rakentaa, varoittaminen suojelee.

Mat 24:4 Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.Ps 81:9 Älköön sinulla olko muukalaista jumalaa, äläkä kumarra vierasta jumalaa.Saarn 4:13 Parempi on köyhä, mutta viisas nuorukainen kuin vanha ja tyhmä kuningas, joka ei enää ymmärrä ottaa varoituksesta vaaria.

Apt 20:31 Valvokaa sentähden ja muistakaa, että minä olen kolme vuotta lakkaamatta yötä ja päivää kyynelin neuvonut teitä itsekutakin.Kol 1:28 Ja häntä me julistamme, neuvoen jokaista ihmistä ja opettaen jokaista ihmistä kaikella viisaudella, asettaaksemme esiin jokaisen ihmisen täydellisenä Kristuksessa.

Nykypäivänä me uskovat vältelemme kiistakysymyksiä, jotta jokainen tuntisi olonsa mukavaksi.

Ja täten terveet varoitukset unohdetaan, vaikka sana varoitaa useasti:

1 Joh 2:18-23 Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme; sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme.Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto. En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette totuutta tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole totuudesta.Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä.

Matt 24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

Apt 20: 29-31 Minä tiedän, että minun lähtöni jälkeen teidän keskuuteenne tulee julmia susia, jotka eivät laumaa säästä,ja teidän omasta joukostanne nousee miehiä, jotka väärää puhetta puhuvat, vetääkseen opetuslapset mukaansa.Valvokaa sentähden ja muistakaa, että minä olen kolme vuotta lakkaamatta yötä ja päivää kyynelin neuvonut teitä itsekutakin.

2 Tim 3:13 Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.Matt 7:15-23 Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä.Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä.Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

Apt 20:30 ja teidän omasta joukostanne nousee miehiä, jotka väärää puhetta puhuvat, vetääkseen opetuslapset mukaansa.Tässä vain muutama

Paavali kirjoitti meille vakavan varoituksen sanan.

Gal 1:9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.

Emme voi luottaa omaan viisauteemme!

1 Kor 10:12 Sentähden, joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei lankea.Sananlaskut 28:26 Omaan sydämeensä luottavainen on tyhmä, mutta viisaudessa vaeltava pelastuu.Jer 17:9 Petollinen on sydän ylitse kaiken ja pahanilkinen; kuka taitaa sen tuntea?

Jos pysymme totuudessa ja meillä on terve Jumalan pelko!!!

Kysymyksessä ei ole peloittelu, jokainen meistä tietää Että pelastumme Jeesuksen Kristuksen kautta, kun pidämme hänen sanansa ja totuutensa.

Ps 86:11 Neuvo minulle tiesi, Herra, että minä vaeltaisin sinun totuudessasi. Kiinnitä minun sydämeni siihen yhteen, että minä sinun nimeäsi pelkäisin.

Ps 19:9-12 Herran pelko on puhdas, se pysyy iäti. Herran oikeudet ovat todet, kaikki tyynni vanhurskaat.Ne ovat kalliimmat kultaa, puhtaan kullan paljoutta, makeammat hunajaa ja mehiläisen mettä.Myös sinun palvelijasi ottaa niistä vaarin, niiden noudattamisesta on suuri palkka.Erhetykset kuka ymmärtää? Anna anteeksi minun salaiset syntini.

2 Tim 3:16 Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa,

Sana on turvamme eksytystä vastaan.

Kun Jeesus nousi kuolleista, hän asetti palvelulahjat ja virat seurakuntaan.

Näitä kakkia me tarvitsemme tänäänkin jotta kasvaisimme Kristuksessa aikuis ikään.

Ef 4:11-13 11 Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi,tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen,kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään,

Raamatussa sanotaan myös että, mikä kauhea päivä heille jotka eivät tottele häntä, Jeesusta kun hän palaa omiaan noutamaan.

Mat 24:30 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.

Ilm 6:15-17 Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihinja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

Turvaudummeko väärällä tavalla Armoon??

Ilm 3:14.22 Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku:Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava!Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston.Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus.Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa.Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'"

Jumala näkee meidän sydämmemme tilan, ei hän katso niinkuin ihminen.

Kehoitan meitä kaikkia

KÄÄNTYMÄÄN HERRAN PUOLEEN KOKO SYDÄMESTÄNNE!!!

Jes 44:22 Minä pyyhin pois sinun rikkomuksesi niinkuin pilven ja sinun syntisi niinkuin sumun. Palaja minun tyköni, sillä minä lunastan sinut.

Jer 4:1 "Jos sinä käännyt, Israel, sanoo Herra, niin käänny minun tyköni; ja jos sinä poistat iljetyksesi minun kasvojeni edestä, niin et häädy harhailemaan;

Hes 14:6 Sentähden sano Israelin heimolle: Näin sanoo Herra, Herra: Kääntykää, ja kääntykää pois kivijumalistanne ja kääntäkää kasvonne pois kaikista kauhistuksistanne.

Joel 2:12 Mutta vielä nytkin, sanoo Herra, kääntykää minun tyköni kaikesta sydämestänne, paastoten, itkien ja valittaen.


 

Syntisen hyvää

Portti on ahdas ja tie kaita, siksi uskoton sydän valitsee helpommat tiet ja maailman rakkauden.

Omien halujen noudattaminen paaduttaa sydämen niin, että Jumalan pelko ja totuuden tunto katoaa, eikä synti enää paina.
Vihollinen on onnistunut kätkemään synnin houkuttelevan ja hyvältä näyttävän ulkokuoren taakse, joka vetoaa lihalliseen mieleemme, kätkien sen todellisen luonteen.

Eräässä mainoksessakin sanotaan,

”Syntisen hyvää!”

Monet uskovat sokeina valheen, lankeavat kiusaukseen ja valitsevat maailman katoavat nautinnot iankaikkisen elämän sijaan, täyttäen elämänsä tämän maailman asioilla, ehkä hyvilläkin asioilla.

Jumalalle ei vaan löydy ensimmäistä sijaa eikä Jeesuksen sovitustyö kelpaa.

Synti ruokkii lihaamme, joka rakastaa synnin palkkaa, joka kuitenkin tulee kerran korkoineen maksettavaksi, kun taas anteeksiannetut velat muuttuvat saataviksi.

Synti on tullut luvalliseksi ja kunnia-asiaksi, risti taas suurimmaksi häpeäksi, siksi lavealla tiellä voi huoletta vaeltaa maailman suosion raikuessa, kun taas kaidan tien matkaajaa halveksutaan.

Teiden päissä vasta totuus paljastuu ja Sana toteutuu lopullisesti ja rutosti.

Turmeltunut liha ei tahdo nöyrtyä ja alistua Hänen tahtoonsa, sillä lihan mieli on vihollisuutta Jumalaa vastaan.

Raamattu paljastaa totuuden ristin vihollisista

Fil. 3:19: ”Heidän loppunsa on kadotus, vatsa on heidän jumalansa, heidän kunnianaan on heidän häpeänsä, ja maallisiin on heidän mielensä”

- kun taas uskovien ja Herraa odottavien yhdyskunnan Raamattu ilmoittaa olevan taivaassa.

Monet Herran tuntemaan tulleetkin kääntyvät
onnettomuudekseen pois taivastieltä kadotuksen tielle.

Raamatussa onkin ennustettu vaikeita luopumuksen aikoja, kun laittomuus pääsee valtaan.

Emme ole esi-isiämme paremmat, joista

Jes. 1:2-4 sanoo: Minä kasvatin lapsia, sain heidät suuriksi, mutta he luopuivat minusta. Härkä tuntee omistajansa ja aasi isäntänsä seimen;
mutta Israel ei tunne, minun kansani ei ymmärrä. Voi syntistä sukua, raskaasti rikkonutta kansaa, pahantekijäin siementä, kelvottomia lapsia! 
He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin Pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois.

Jer. 7:23-24. Minä käskin heitä ja sanoin: Kuulkaa minun ääntäni, niin minä olen teidän Jumalanne ja te olette minun kansani; 
ja vaeltakaa aina sitä tietä, jota minä käsken teidän vaeltaa, että menestyisitte. 
Mutta he eivät kuulleet, eivät korvaansa kallistaneet, vaan vaelsivat oman neuvonsa mukaan, pahan sydämensä paatumuksessa, ja käänsivät minulle selkänsä eivätkä kasvojansa.

Jes. 1:5-6: Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne?
Koko pää on kipeä, koko sydän sairas. Kantapäästä kiireeseen asti ei ole tervettä paikkaa, ainoastaan haavoja, mustelmia ja vereksiä lyömiä, joita ei ole puserrettu, ei sidottu eikä öljyllä pehmitetty.

Jer. 5:2-5: vaikka he sanovat:
"Niin totta kuin Herra elää", 
he kuitenkin vannovat väärin. 
Herra, eivätkö sinun silmäsi katso uskollisuutta? 
Sinä olet lyönyt heitä, mutta he eivät tunteneet kipua; sinä olet lopen hävittänyt heidät, mutta he eivät tahtoneet ottaa kuritusta varteen.
He ovat kovettaneet kasvonsa kalliota kovemmiksi, eivät ole tahtoneet kääntyä. he eivät tunne Herran tietä, Jumalansa oikeutta. he olivat kaikki särkeneet ikeen, katkaisseet siteet.

Haavoittuneilla lapsilla ei ole muuta lääkettä haavojensa paranemiseksi ja pelastumiseksi kuin antaa tiensä Isän haltuun ja turvata Häneen, että Hän pitäisi heistä huolen.

Viisas Isämme menettelee kanssamme samoin kuin lääkäri potilaansa kanssa. Sielumme sairauden mukaan on lääke hapanta tai makeaa, suloista tai karvasta.

Lääkäri leikkaa syvältä, taitavasti poistaen synnin juuren potilaastaan, joka on antautunut Hänen hoidettavakseen.

Hän iloitsee saadessaan sielun vapaehtoisesti kääntymään pahuudesta, itsekkyydestä ja maailmallisuudesta ja suuntaamaan halunsa, kaipuunsa ja rakkautensa Häneen ja suostumaan röntgenkatseensa valaistavaksi, että vaiva paljastuisi, eikä olisi salassa ja näin kalvaisi ruumista.

Mitä enemmän jättäydyt Pyhän Hengen kasvatettavaksi, sitä lähemmäksi Vapahtajaa pääset ja sinusta tulee taivaallisen rakkauden kasvattama.

Ne, jotka Häntä totuudessa avuksi huutavat, Hän tahtoo armossaan pelastaa.

Isä on rakkaudessaan myös ankara, sillä hän tahtoo lapsensa parasta ja jokaista, joka on Hänestä syntynyt Hän kasvattaa, etteivät he tottelemattomuudessaan kulkisi tuhoon, vaan pelastuisivat.

Virsi 369:1 sanoo: Kristityn ilman ristiä ei Herra olla anna. Siis, sielu, aina nöyränä sä ristiäsi kanna. Hän lapsiaan, rakkaimpiaan vie usein alle vaivan.

Myötämäissä voi vauhtimme yltyä niin kovaksi, että meidän voi käydä huonosti, ellei Isä rakkaudessaan antaisi vastamäkiä hidastamaan matkantekoa.

Niille, jotka eivät tahdo kuulla nuhteitaan, Herra sanoo:

Hebr. 12:5-7: te olette unhottaneet kehoituksen, joka puhuu teille niinkuin lapsille: "Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee; sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa, Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita?

Fil. 1:29. Sillä teidän on suotu, Kristuksen tähden, ei ainoastaan uskoa häneen, vaan myös kärsiä hänen tähtensä,

Job 5:17-18: Katso, autuas se ihminen, jota Jumala rankaisee! Älä siis pidä halpana Kaikkivaltiaan kuritusta. Sillä hän haavoittaa, ja hän sitoo; lyö murskaksi, mutta hänen kätensä myös parantavat.

Jes. 58:8-9: Silloin sinun valkeutesi puhkeaa esiin niinkuin aamurusko, ja haavasi kasvavat nopeasti umpeen; sinun vanhurskautesi käy sinun edelläsi, ja Jumalan kunnia seuraa suojanasi. Silloin sinä rukoilet, ja Herra vastaa, sinä huudat, ja hän sanoo: 
"Katso, tässä minä olen.

Jumala, joka on uskollinen, pelastaa ne, jotka Häntä avuksi huutavat ja kunnioittavat, mutta ellemme nöyrtyen anna teitämme haltuunsa ja kunniaa Hänelle, joka meidät loi, vaan jatkamme luopumustamme, niin olemme kelvottomia lapsia, joilta Isä vihassaan peittää kasvonsa.

Ps 37:5. Anna tiesi Herran haltuun ja turvaa häneen, kyllä hän sen tekee

Ps 50:15. avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua.

" Mal. 1:6 Poika kunnioittakoon isää ja palvelija herraansa. Mutta jos minä olen isä, missä on minun kunnioitukseni? Ja jos minä olen Herra, missä on minun pelkoni?

5 Moos. 32:4-6 ja 18-20: antakaa kunnia meidän Jumalallemme. Hän on kallio; täydelliset ovat hänen tekonsa, sillä kaikki hänen tiensä ovat oikeat.
Uskollinen Jumala ja ilman vääryyttä, vanhurskas ja vakaa hän on. 
Heidän menonsa oli paha häntä kohtaan, he eivät olleet hänen lapsiansa, vaan häpeäpilkku - tuo nurja ja kiero sukupolvi! Niinkö sinä maksat Herralle, sinä houkka ja tyhmä kansa?

Eikö hän ole sinun isäsi, joka sinut loi? 
Hän sinut teki ja valmisti.

Kalliota, joka sinut synnytti, sinä et muistanut; sinä unhotit Jumalan, joka sinulle elämän antoi.
Herra näki sen ja hylkäsi heidät, sillä hän vihastui poikiinsa ja tyttäriinsä. 
Hän sanoi: 'Minä peitän heiltä kasvoni, minä katson, mikä heidän loppunsa on; sillä he ovat nurja suku, lapsia, joissa ei ole uskollisuutta.

Hebr. 10:38-11:1: mutta minun vanhurskaani on elävä uskosta, ja jos hän vetäytyy pois, ei minun sieluni mielisty häneen.
Mutta me emme ole niitä, jotka vetäytyvät pois omaksi kadotuksekseen, vaan niitä, jotka uskovat sielunsa pelastukseksi. 
Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy.

Room. 8:25: Mutta jos toivomme, mitä emme näe, niin me odotamme sitä kärsivällisyydellä.

Toivon Kol. 1:9-13 tavoin, että tulisitte täyteen Hänen tahtonsa tuntemista kaikessa hengellisessä viisaudessa ja ymmärtämisessä, vaeltaaksenne Herran edessä arvollisesti, Hänelle kaikessa otollisesti, kaikessa hyvässä työssä hedelmää kantaen ja kasvaen Jumalan tuntemisen kautta, ja Hänen kirkkautensa väkevyyden mukaan kaikella voimalla vahvistettuina olemaan kaikessa kestäviä ja pitkämielisiä, ilolla kiittäen Isää, joka on tehnyt teidät soveliaiksi olemaan osalliset siitä perinnöstä, mikä pyhillä on valkeudessa, Häntä, joka on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan.

Ja ennen kaikkea toivon, että emme kadottaisi näkyvistämme Pelastajaamme ja Armahtajaamme Kristusta, Jeesusta.

 

Oletko uskollinen palvelija??

Minä tulen pian; pidä mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi (Ilm. 3:11).

Elämme lopunajassa ja pian kaikki uskolliset palvelijat saavat nähdä Herransa Jeesuksen!

Ajatelkaa kuinka valtavaa!!

Kuinka jännittävää, iloitsen ja odotan tuota tapaamista ja rukoilen että kaikki saamme olla hänen kasvojensa edessä uskollisina palvelijoina.

Mutta tämä ei yksinään ollut se aihe josta halusin kirjoittaa...

Mikä on meidän päämääräämme??

Luulemmeko olevamme "uskollisia palvelijoita" kun teemme elämässämme KOMPROMISSEJA, kuljemme kahta tietä.

Toki katsomme tiemme eritilanteitten mukaan ja sitten ratkomme minkä tien valitsemme!!! Ja sitten vielä pyydämme "Jeesusta" siunamaan valintamme!!

Onko se Herran tahto meihin nähden?? Sanon EI! EI! Ei se ole...

Entä sitten seurakunnat???

He juoksevat MÄÄRÄN ei laadun perässä!!

He haluavat VIIHTEELLÄ saada vain taskuihinsa "kolehteja", ei uudestisyntyneitä syntisiä.

He julistavat sitä mitä ihmiset haluavat kuulla... tuudittauduttaan uskomaan että JUMALA ON AINOASTAAN ARMOLLINEN JA RAKASTAVA!!!

Mutta sehän ei ole totta!!!

Jokainen joka on lukenut elävää Jumalan sanaa tietää että se ei ole totta.

Mikä sitten on totuus??

Totuus on että jokainen joka ei ole tehnyt parannusta omassa elämässään EI NÄE TAIVASTEN VALTAKUNTAA!

Vaan jotuu kadotukseen!

Jokainen joka ei ole uudestisyntynyt ylhäältä, EI NÄE TAIVASTEN VALTAKUNTAA!

Vaan jotuu kadotukseen!

Sinun ei tarvitse uskoa minua, lue mitä raamatussa sanotaan...

”Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen”(Mark.16:16)

Jumala on totuus!

Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. Joh. 14:6

Hän on totuus!

Hän on totuus maailmankaikkeudesta.

"Hänessä kaikki viisauden ja tiedon aarteet ovat kätkettyinä" (Kol. 2:3).

Hän on totuus ihmisestä.

"Mikään luotu ei ole Jumalalle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua Hänen silmiensä edessä, jolle meidän on tehtävä tili."
(Hepr. 4:13.)

Hän vaatii ehdotonta totuutta.

"Sinä tahdot totuutta salatuimpaan saakka" Ps. 51:6

Emme tule täydellisiksi tässä ajassa, mutta meidän tulee kilvoitella....

Mitä uskomme...

Teille siis, jotka uskotte, se on kallis, 1. Piet. 2:7

Usko on sydämen luottamusta Jumalaan ja hänen sanaansa, hänen todistukseensa Pojastaan.

Jeesuksesta Kristuksesta... Messiaasta... Karitsasta joka ottaa pois maailman synnin...

Ihminen ja hänen lihansa valitsee helpommat tiet ja maailman rakkauden. Halumme paaduttaa sydämemme eikä, synti enään paina.

Sieluvihollinen on sokaissut meidät kulkemaan synnistä syntiin ja kompromissista kompromissiin.

EMME tunne enään tervettä JUMALAN PELKOA!!

Meille ei ENÄÄN riittä Jumalan Pojan Jeesuksen ristintyö!!

Meille ei ENÄÄN kelpaa sanoma rististä ja verestä!!

MUTTA kun huudamme HÄNTÄ avuksi totuudessa niin HÄN armossaan meidät pelastaa.

Hän on ankara ISÄ!

Mutta HÄN tahtoo vain lastensa parasta sillä HÄN rakastaa meitä niin paljon. Ja millainen Isä sellainen on joka ei lastansa kurita!!

Mutta jos jatkamme luopumustamme, niin olemme kelvottomia Jumalalle ja hän peittää meiltä kasvonsa.

’Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle’ "(Matt.4:17)

Hebr. 12:5-7: te olette unhottaneet kehoituksen, joka puhuu teille niinkuin lapsille: "Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee; sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa, Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita?

Hebr. 10:38-11:1: mutta minun vanhurskaani on elävä uskosta, ja jos hän vetäytyy pois, ei minun sieluni mielisty häneen." Mutta me emme ole niitä, jotka vetäytyvät pois omaksi kadotuksekseen, vaan niitä, jotka uskovat sielunsa pelastukseksi. Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy.

EF 5:1 Olkaa siis Jumalan seuraajia, niinkuin rakkaat lapset,
2 ja vaeltakaa rakkaudessa, niinkuin Kristuskin rakasti teitä ja antoi itsensä meidän edestämme lahjaksi ja uhriksi, Jumalalle "suloiseksi tuoksuksi".

3 Mutta haureutta ja minkäänlaista saastaisuutta tai ahneutta älköön edes mainittako teidän keskuudessanne-niinkuin pyhien sopii-

4 Älköön myös rivoutta tai tyhmää lorua tai ilvehtimistä, jotka ovat sopimattomia, vaan paremmin kiitosta.

5 Sillä sen te tiedätte ja tunnette, ettei yhdelläkään haureellisella eikä saastaisella eikä ahneella-sillä hän on epäjumalanpalvelija-ole perintöosaa Kristuksen ja Jumalan valtakunnassa.

6 Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia;

7 Älkää siis olko niihin osallisia heidän kanssaan.

8 Ennen te olitte pimeys, mutta nyt te olette valkeus Herrassa. Vaeltakaa valkeuden lapsina

9 -sillä kaikkinainen hyvyys ja vanhurskaus ja totuus on valkeuden hedelmä-

10 ja tutkikaa, mikä on otollista Herralle;

11 Älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä.

12 Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät;

13 mutta tämä kaikki tulee ilmi, kun valkeus sen paljastaa, sillä kaikki, mikä tulee ilmi, on valkeutta.

14 Sentähden sanotaan: "Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee!"

15 Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat,

16 ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha.

Jes. 58:8-9: Silloin sinun valkeutesi puhkeaa esiin niinkuin aamurusko, ja haavasi kasvavat nopeasti umpeen; sinun vanhurskautesi käy sinun edelläsi, ja Jumalan kunnia seuraa suojanasi. Silloin sinä rukoilet, ja Herra vastaa, sinä huudat, ja hän sanoo: "Katso, tässä minä olen.

Rukoilen

Jeesus ohjaa meitä, Pyhä Henki vaikuta tahtomiseen ja tekemiseen, Isä, Jeesuksen nimessä pyydään suojele ja varjele meidät pahasta.

Opasta meitä sinun tielläsi, auta valinnoissa ja ongelmissa.

Auta meitä pysymään SINUN TOTUUDESSASSI.

Anna taivaalista viisautta näkemään sudet lammasten vaatteissa ympärillämme ja auta meitä ettemme tekisi mitään kompromisseja maailman himojen tähden.

Lisää meille USKOA, lisää meille oikeanlaista NÖYRYYTTÄ, lisää meille RAKKAUTTA, lisää meille ROHKEUTTA tehdä sinun tahtosi.

Anna meille voimaasi taistella syntiä vastaan, paljasta meidän syntimme ja rikoksemme ja armahda meitä.

Auta meitä hylkämään kaikki mikä on saastaista ja maailmasta.

Anna meille herkkä omatunto Herra sinun edessäsi ja opeta meitä taistelemaan pahuutta vastaan SINUN TAHTOSI mukaisesti.Jeesus kirkasta itsesi meille.... puhdista jokainen lapsesi....

Auta meitä olemaan valona ja suolana tässä maailman ajassa, johdata kulkuamme...

Kiitos Jeesus ristisi työstä, kiitos Isä pyhästä pojastasi Jeesuksesta, kiitos rakkaudestasi..