Jesuiitat

Jesuiitat ovat Katolisen Kirkon salainen sotilasjärjestö!

Jesuiitat ovat Rooman kirkon kulisseissa oleva militantti armeija jota johtaa

”Musta paavi”, armeijan kenraali nimeltään Adolfo Nicolas Pachon.

He ovat maailmassa voimakkain, salaisista järjestöistä ja laajimmalle levinnyt jonka Ignatius Loyola kumppaneineen perusti 1534, suomennettuna heidän nimensä on Jeesuksen Seura.

He ovat suunnitelleet ja järjestäneet sotia ja vallankumouksia, eivät sodat ole tulleet sattumalta.

Heidän agendansa on palauttaa keskiaikainen militantti Rooman kirkon valta koko maailmaan.

Heidä suunnitelmansa on maailman eliitin kanssa, nykyinen finanssikriisi ja Pohjois-Afrikan vallankumoukset.

Pohjois -Afrikan vallankumouksilla valmistellaan näyttämöä kolmannelle maailmansodalle, jonka he tarvitsevat saattaakseen totalitaarisen uuden Maailmanjärjestyksen voimaan.

Tästä ovat raportoineet muutamat New Age johtajat jo vuosia sitten, saamiensa automaattikirjoitusten välityksellä, saatanalta joka on ylin johtaja, tämän maailman, Ruhtinas.

Virallinen media ei kerro sitä kansalle koska he kontrolloivat julkisia tiedotusvälineitä ja luottavat kansan enemmistön pitävän varoittajia ”foliohattuina”, koska totuus on niin uskomattoman absurdi.

Monet sulkevat silmänsä todellisuudelta joka ahdistaa heitä, mutta on niitäkin jotka haluavat tietää totuuden seurauksista välittämättä.

Raamatun mukaan paavillisessa Roomassa on saatanan valtaistuin.
Ilm. 13:2-4 - sanoo: ”... Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. …mutta sen kuolinhaava parantui, ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen:

'Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?”

(”peto”on paavinvalta, ”lohikäärme” on saatana, ”pedon” kuolinhaava tuli 1798 paavin joutuessa Ranskaan vankeuteen, mutta 1929 Mussolini palautti paavin oikeudet ns. lateraanisopimuksella).

N. v. 300 jKr. paavi kirkolliskokouksen päätöksellä muutti sapatin juhlallisuudet sunnuntaille vähitellen.

Sunnuntaista tulee jo lähitulevaisuudessa ”pedon merkki” kun sitä aletaan pakottaa lainsäädännöllä.

Herramme panee merkille ketkä rikkovat hänen valtakuntansa perustuslakia, kymmentä käskyä.

Herra sanoo:

”Pysykää laissa ja todistuksessa, elleivät he näin sano, ei heillä aamunkoittoa ole”.
Jes. 8:20.

Kun protestantit kunnioittavat sunnuntaita pyhänä päivänä, he näin kumartavat paavia ja saatanaa ja hylkäävät Jeesuksen, huolimatta, vaikka hänen nimensä olisikin heidän huulillaan.

Monet kristityt ottavat mielellään osan Raamatun totuutta vastaan, mutta sapattiin se kuitenkin usein tyssää, näin sielunvihollisella ei ole heistä huolta kun he vain kumartavat häntä joka sunnuntai.

Jehovan todistajat ovat ratkaisseet asian siten, että jokainen päivä on pyhä.

Ei se heitä pelasta liioin koska ovat hyljänneet sapatin, jonka Herra luomisessa ”siunasi ja pyhitti” ikuiseksi säädökseksi.

Kymmenen käskyn siveyslakia Jeesuksen ristinkuolema ei poistanut, vaan pyhäkön seremonialait.

Miten synti voitaisiin todeta ilman lain mittapuuta?

Miksi Jeesus olisi kuolemallaan sovittanut synnin, jota ei ole?

Lainaan lopuksi kaksi lausuntoa blogini pääaiheesta: Jesuiitat on sotilaallinen, ei uskonnollinen, organisaatio. ”Heidän johtajansa on armeijan kenraali, ei pelkkä apotti-isä luostarista.

Tämän organisaation tavoite on VALTA.

Hirmuvalta äärimmäisessä merkityksessään.

Absoluuttinen valta, universaali valta, valta kontrolloida koko maailmaa yhden miehen tahdosta.

Jesuiittalaisuus on hirmuvalloista absoluuttisin: ja samalla suurin ja mahtavin väärinkäyttö...”

”Jesuiittojen kenraali vaatii olla isäntä, suvereeni, suvereenien suvereeni. Missätahansa missä jesuiitat hyväksytään he ovat isäntiä, maksoi mitä maksoi.

Heidän yhdistyksensä on luonteeltaan diktatuurinen, ja sen vuoksi se on kaiken kansanvallan leppymätön vihollinen. Jokainen teko, jokainen rikos, hirvittävinkin, on ansiokas, jos se tehdään Jesuiittojen järjestön edun nimissä tai Kenraalin käskystä”. [teoksesta: Fifty Years In THE Church Of Rome, Charles Chiniquy, 1968, reprinter from the 1886 edition, quoting Memorial Of The Captivity of Napoleon At St. Helena”]

Toisen maailmansodan jälkeen jesuiittojen poliittinen toiminta on aktivoitunut uudelleen, erityisesti EU:n perustamisen jälkeen.

Nykyisin jesuiitat toimivat myös venäjällä. Luterilainen kirkko ym. protestantit ovat jesuiittojen ruodussa.

Myöskin Suomen suurimpien kustantajien uskonto-aiheinen kirjallisuus.

YK:ssa jesuiitat ja sosialistit ovat yhdistäneet voimansa, itseasiassa YK onkin heidän projektinsa alun perinkin.

Ilmestyskirjan tapahtumien finaali alkaa olla valmis, se on pidemmälläkin kuin kukaan osaamme ajatella.

Katolinen kirkko on ennen kaikkea poliittinen järjestelmä joka on salassa siirrellyt palikoita kohdalleen.

He ovat pukeutuneet uskonnolliseen kaapuun joka on nimestään huolimatta pakanallinen Babylonian mysteeriuskonto.

Olemme joutuneet jesuiittojen ansaan vaikka pankkien ja tiedotusvälineiden viralliset asiamiehet puhuvat kasvusta.

Mitä kasvua se on kun velkarahalla eletään osittain?

Velkaloukusta ei ole ulospääsyä ilman että täytämme Rooman kirkon suunnitelman kansan orjuuttamiseksi.

Olemme menossa hölmöyttämme takaisin pimeälle keskiajalle, lukekaa marttyyrien historiasta millaista se oli.

Jeesus odottaa vielä että tarttuisimme uskossa totuuteen ja Raamattuun , hänen pelastavaan ja voimakkaaseen käsivarteensa.

Mitään salaista tempausta ei tule, sekin on jesuiittojen keksintö.

Mutta Herra sanassaan on luvannut johdattaa ja suojella suuren ahdistuksen ajan läpi kunnes hän tulee noutamaan seurakuntansa.

Paavo Virtaniemi

Katolinen kirkko ja Islam

Rooman katolinen kirkko (RKK) syntyi 300-luvulla tarkoituksenaan tuhota Raamatun Jumalan työ ja suunnitelmat. Rooman katolinen kirkko on saatanan luomus, jonka tarkoitus on eksyttää ihmiskunta luulemaan katolisen kirkon olevan Raamatun Jumalan seurakunta, vaikka todellisuudessa se on seurakunnan valhejäljitelmä.

Tarkoitukseni tässä kirjoituksessani ei ole lyödä RKK:ta tai muslimeja, vaan kertoa taustoista ja motiiveista, joita RKK:lla ja muslimeilla on omien valtapyrkimyksien toteuttamisessa.

Entinen jesuiitta Alberto Rivera tuli uskoon Herraan Jeesukseen, jonka seurauksena hän paljasti katolisen kirkon jesuiittojen ja vatikaanin suunnitelmia. Riveran mukaan katolisen kirkon jesuiittakenraali Augustine Bea kertoi kuinka vatikaani on aina halunnut Jerusalemin olevan katolisen kirkon pyhä kaupunki. Vatikaanin suunnitelmissa oli valloittaa Ismaelin lapsien (arabit) kautta Jerusalem katolisten pyhäksi kaupungiksi.

Tiedän että edellä oleva ajatus tuntuu monista katolisista, muslimeista sekä muista ihmisistä mahdottomalta ajatukselta. Monet sanovat sen olevan valhe ja mustamaalaus katolisuutta ja muslimeita vastaan. Kun tutkimme tarkasti tietyt asiat esimerkiksi Rooman kirkon ja muslimien oppien samankaltaisuuksista sekä katolisen kirkon ja muslimien yhteisestä uskontodialogista, niin todisteet ovat kiistattomat sen puolesta, että Islam on katolisen kirkon luomus.

Paavi ja Rooman katolinen kirkko on aina havitellut itselleen Jerusalemia. Rooman katolisella kirkolla on ollut ja tulee aina olemaan kaksi vihollista, jotka ovat juutalaiset ja Raamattuun uskovat Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset. Rooman katolisen kirkon isäntä (saatana) haluaa raivata tieltään niin juutalaiset kuin todelliset herran Jeesuksen opetuslapset. Minkä tähden RKK haluaa raivata tieltään niin juutalaiset kuin todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset?

Raamattu opettaa, että todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset tietävät todellisen totuuden ja Jumalan pelastussuunnitelman. Raamattu opettaa, että lopun aikana Israelin kansan jäljelle jäänyt jäännös (kolmasosa) tekee parannuksen ja uskoo kansakuntana Herran Jeesuksen olevan Messias ja Pelastaja. Tämän seurauksena Herra Jeesus perustaa maan päälle tuhatvuotisen rauhanvaltakunnan, jossa Herra Jeesus Jerusalemista käsin hallitsee maan päällä Rauhanruhtinaana. Paha saatana haluaa estää tämän, siksi hän haluaa tuhota todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset sekä juutalaiset (israelilaiset). Paha saatana haluaa myös valloittaa palvelijoillensa Jerusalemin ettei Jumalan suunnitelma toteutuisi. Tämän tähden Israel sekä Jerusalem on jatkuvan kiistan, sodan ja konfliktin kohteena.

Rooman katolinen kirkko on saatanan luomus, jonka kautta hän haluaa tuhota Jumalan työn ja suunnitelmat, hän ei kuitenkaan onnistu tuhoamaan Jumalan työtä ja suunnitelmaa. Lopun aikana paavi haluaa toimia juutalaisten ja muslimien välillä "rauhan" välittäjänä, jonka seurauksena paavi toivoo ja haluaa pääsevänsä vihdoin hallitsemaan maailmaa Jerusalemista käsin.

Juutalaiset ja Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset ovat este Rooman katolisen kirkon suunnitelmalle valloittaa koko maailma sen isännälle (saatana) sekä hallita maailmaa Jerusalemista käsin. Koska Rauhanruhtinaan Herran Jeesuksen tulee hallita koko maailmaa tulevaisuudessa Jerusalemista käsin, niin sen tähden saatana haluaa estää sen ja asettaa oman miehensä Jerusalemiin maailmanvaltiaaksi. Tuleva antikristus asettaa "valtaistuimensa" Jerusalemiin julistaen itsensä jumalaksi sekä messiaaksi, mutta Herran Jeesuksen tulemuksessa antikristuksen valta tulee tuhoutumaan täydellisesti.

RKK Islamin taustalla

Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset ja juutalaiset ovat olleet RKK:n tiellä esteenä Jerusalemin valtaamisessa. RKK:n vainot ja surmatyöt juutalaisia ja Herran Jeesuksen todellisia opetuslapsia vastaan eivät tuottaneet toivottua tulosta. Rooman kirkon piti keksiä jotakin jonka avulla niin Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset kuin juutalaiset tuli raivata pois tieltä sekä ottaa haltuun Jerusalem.

Noin 200 vuotta ennen Muhammedin syntymää Pohjois-Afrikassa vaikutti katolisen kirkon teologi nimeltään Augustinus, joka loi kontakteja arabiheimoihin. Augustinus onnistui voittamaan joitakin arabeja katolisuudelle, mutta suuri osa arabeja oli vihamielisiä katolisia kohtaan. Katolisen kirkon vakoilijat ja asiamiehet alkoivat levittämään sanaa, että arabien keskuudesta nousisi eräänä päivänä mies, joka tulisi kokoamaan kaikki arabit yhteen.

Khadijah oli leski ja varakas arabinainen, joka oli uskollinen Paavin seuraaja. Hän luovutti omaisuutensa kirkolle vetäytyen luostariin. Hänen ollessaan luostarissa hän sai tehtäväkseen palata takaisin maailmaan löytääkseen nuoren ja lahjakkaan miehen, jonka tehtävänä oli perustaa uusi uskonto sekä tulla "messiaaksi" Ismaelin (arabit) lapsille.

Vatikaani halusi luoda arabeille "messiaan", miehen jolla olisi suuri karisma, joka voisi yhdistää kaikki arabit valtamaan Jerusalemin paaville. Khadijah löysi nuoren Muhammedin ja he menivät naimisiin. Khajidahin serkku Waraquah oli myös harras ja uskollinen roomalais-katolinen. Vatikaani asetti nämä naiset Muhammedin neuvonantajiksi. Muhammed kävi läpi intensiivisen valmennuksen lukien "pyhän" Augustinuksen teoksia. Muhammedin valmennukseen kuului opetus, jonka mukaan juutalaiset ja ei-katoliset kristityt tuli tuhota. Muhamedille opetettiin, että vain roomalais-katoliset olivat oikeita kristittyjä.

Tämän opetuksen tähden vuosisatojen ajan muslimit ovat olleet eksytettyinä pois todellisesta evankeliumista Herrassa Jeesuksessa. Paha saatana oli Rooman kirkon (Babylonian valheellinen äiti uskonto) kautta luonut Rooman porttokirkolle tyttären Islamin uskonnosta, jonka tehtävä on ollut kautta historian tuhota Israel sekä todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset.

RKK:n ja Islamin konflikti

Vatikaanin suunnitelmien mukaan muslimeja tuettiin valloittamaan Pohjois-Afrikan kansoja. Vatikaanin motiivi oli saada muslimit tuhoamaan juutalaiset sekä todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset. Suunnitelmaan kuului myös Jerusalemin valloittaminen vatikaanille.

Islam kävi sotaan juutalaisia sekä todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia vastaan katolisen kirkon suunnitelman mukaan. Kun muslimit surmasivat juutalaisia ja todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia, niin he eivät hyökänneet roomalais-katolisia vastaan.

Kun tuli maksun aika ja vatikaani halusi itselleen Jerusalemin, niin vatikaanin luomus Islam oli kasvanut mahtavaksi voimaksi, joka ei halunnut luopua Jerusalemista eikä toteuttaa katolisen kirkon suunnitelmia. Paavi ja vatikaani oli epäonnistunut suunnitelmassaan, jonka seurauksena syttyi sota ja konflikti vatikaanin ja muslimien välille.

Katolinen kirkko on koko historiansa ajan koittanut paikata tekemäänsä virhettä muslimien kanssa, jonka seurauksena se menetti Jerusalemin muslimeille. Lopun aikana ihmiskunnan viimeisinä päivinä vatikaani rakentaa ekumenian kautta yhteyden takaisin muslimien kanssa koittaen saada suunnitelmansa toteutumaan. Koska Islam on vatikaanin luomus, niin Islam tekee päivien lopulla rauhan katolisuuden kanssa, jossa he julistautuvat yhdessä palvelevansa yhtä ja samaa jumalaa.

Vatikaanin ja muslimien tavoite on sama, eli saada haltuunsa Jerusalem. Siksi he päivien lopulla, ihmiskunnan viimeisinä päivinä tekevät rauhan keskenään vähäksi aikaa, mutta kummankin sydämessä on kuitenkin petos toisiaan kohtaan. Petoksen tähden päivien lopulla valerauhan jälkeen he käyvät taas toistensa kimppuun.

RKK:n kavala luonne

Rooman katolinen kirkko on ollut mukana sorvaamassa islamin uskon oppeja. Miksi katolisen kirkon vaikutuksesta koraaniin tuli opetus, että Allah antoi Israelin maan juutalaisille? Katolinen kirkko halusi salata ja peittää oman osuutensa islamin synnyssä. Koraanissa lukee Allahin antaneen Israelin maan juutalaisille, koska siten katolinen kirkko halusi kaiken syyn muslimien kontolle. Katolinen kirkko vaikutti Islamin uskontoon ristiriitaisuuksia, että muslimit toimisivat ristiriitaisesti vastoin omaa "pyhää" kirjaansa. Rooman katolisen kirkon valtapyrkimyksiin tämä sopii aivan mainiosti, koska siten se saisi syyn osoittaa muslimien ristiriidat ja vääryydet. Kun muslimit on näytetty syyllisiksi toimien vastoin omaa "pyhää" kirjaansa, niin sen tähden ja sen varjolla RKK ajatteli saavansa Jerusalemin yksin hallintaansa.

On tietenkin sanomatta selvää, että niin Rooman katolisen kirkon kuin Islamin uskonnon taustalla on pimeyden henkivaltojen suunnitelma yrittää tuhota Jumalan työ ja suunnitelmat. Muhammedin ja Islamin uskonnon kautta sielunvihollisen suunnitelma eräs osa toteutuu, jonka päämäärä on saada aikaan konflikti Lähi-idässä, niin että sen seurauksena juutalaisista tehdään konfliktin syntipukki, jonka seurauksena juutalaisilta otettaisiin pois sille kuuluvia maa-alueita. Tähän suunnitelmaan kuuluu maailmanlaajuinen vaino juutalaisia ja todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan.

Maria Islamissa

Muhammed sai neitsyt Mariaa koskevia ilmestyksiä, koska saatanan suunnitelma on saattaa Rooman katolinen kirkko sekä Islam yhteen lopun aikana toteuttamaan saatanallisen päämäärän, eli juutalaisten ja Herran Jeesuksen todellisten opetuslasten tuhoaminen. Tämän tähden Islamin uskonnossa Marialla on suuri rooli ja merkitys, koska Islamin uskonnon taustalla on Babylonialais-roomalais-katolinen henki, joka synnytti Islamin. Tuon seuraavaksi esille roomalais-katolisuuden ja Islamin samankaltaisuuksia todistuksena sille, että Islam on Rooman porttokirkon tytär (Babylonian suuren porton tytär).

Imranin perheen suurassa (Suura 3), tuodaan esille kuinka Marian äiti oli luvannut ja pyhittänyt jumalalle kohdussaan olevan tyttölapsen, eli Marian. Katolinen henki nosti esille Marian syntymän ja sen kuinka Maria oli jo äidin kohdussa Jumalan pyhittämä. Islamin uskonnossa vaikuttaa katolisen Mariologian kunnioitus ja pyhyys, koska sama henkivalta on niin katolisen kirkon kuin Islamin uskonnon takana, joiden päämäärä on sama, eli tuhota juutalaiset ja Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset.

Muslimit rakastavat ja kunnioittavat suuresti Mariaa, sillä koraanissa ei kukaan nainen saa niin paljon huomiota kuin Maria. Koraanissa on jopa Marian suura (Suura 19). Islamin uskossa Marialla on merkittävä rooli ollen esimerkkinä kaikille ihmisille. Katolisessa kirkossa Marialla on myös tärkeä ja merkittävä rooli ollen kirkon kaikkien jäsenten hengellinen äiti.

Yksi ja sama jumala

Koraanissa (Suura 29) on opetus kirjan kansasta, jonka jumala on yksi ja sama jumala kuin muslimien jumala. Muslimit tarkoittavat kirjan kansalla juutalaisia ja kristittyjä. Tämäkin kohta on katolisen kirkon vaikutusta koraaniin, jonka tarkoituksena on saattaa muslimit, juutalaiset sekä katoliset yhteen ekumenian kautta, mutta kuitenkin lopulta katolisten ja muslimien pyrkimys on tuhota juutalaiset ja todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset.

Vuonna 1985 paavi Johannes Paavali II sanoi, että hän on usein sanonut muslimeille, että heidän (muslimien) jumala ja meidän (katolisten) jumala on yksi ja sama ja me olemme veljiä ja sisaria Aabrahamin uskossa.

Rooman katolisen kirkon uudessa katekismuksessa sanotaan, että pelastussuunnitelma käsittää nekin, jotka tunnustavat Luojan ja niiden joukossa on ennen kaikkea muslimit, jotka tunnustavat pitävänsä kiinni Aabrahamin uskosta ja yhdessä meidän kanssamme palvovat yhtä ainoata laupiasta Jumalaa (841).

On päivän selvää, että Rooman katolinen kirkko ja Islam ovat yhtä ja samaa uskoa, jonka takana on yksi ja sama pimeyden henkivalta. Katolisuus synnytti Islamin ja on ohjannut Islamin uskon oppia siten että he voivat ekumeenisesti olla yhtä päivien lopulla toteuttaen pahuuden suunnitelman juutalaisten ja todellisten Herran Jeesuksen opetuslapsien tuhoamisen.

Kolminaisuus katolisuus ja Islam

Koraanissa sanotaan jumalan (Allah) olevan yksi, mutta siitä huolimatta koraanin jumala ilmoittaa itsensä todella monessa kohdassa monikkomuodossa me.

Suura 50:38:ssa koraanin jumala sanoo, että me loimme taivaat ja maan kuudessa päivässä. Suura 15:21:ssa koraanin jumala sanoo. että me loimme ihmisen savesta ja mudasta. Suura 21:91:ssa koraanin jumala sanoo, että me puhalsimme häneen henkemme ja me teimme hänet ja hänen poikansa merkiksi kaikille kansoille. Koraani on täynnä me muotoa, jolla Allah kutsuu itseään. Koraani opettaa jumalan olevan monikossa.

Katolinen kirkko opettaa Jumalan olevan kolminainen ja koraani opettaa Allahin olevan monikossa. Muslimien on vaikea myöntää tätä, mutta koraanissa on selkeät todisteet Allahin olevan monikollinen. Tämäkin todistaa sen, että katolinen kirkko koulutti ja valmensi Muhammedia tarkoituksena tuhota juutalaiset ja todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset. Muhammedin kautta koraaniin tuli kuitenkin merkitä ylös katolinen usko ja oppi, joka tulisi yhdistämään katoliset ja muslimit lopun aikana viimeisinä päivinä. Muslimien on todella vaikea uskoa, että katolinen kirkko on synnyttänyt Islamin uskonnon, mutta todisteet tästä ovat kiistattomat ja selkeät.

Islam ja Jeesus

Muslimit uskovat Jeesuksen olleen profeetta, jonka tehtävänä oli tuoda evankeliumi oppaaksi maailman ihmisille. Muslimit uskovat Jeesuksen olleen muslimi, joka tulee takaisin maan päälle ennen viimeistä tuomion päivää, jolloin Jeesus hävittää valhemessiaan.

Lopun aikana Rooman katolinen kirkko ja muslimit löytävät myös yhteyden keskenään Jeesuksen kautta, jonka he tulkitsevat epäraamatullisesti.

Ekumenia

Ekumenian kautta Rooman katolinen kirkko ja Islamin usko löytävät taas toinen toisensa. Rooman kirkko suunnittelee rauhanvälittäjän asemaa juutalaisten ja muslimien välille ja näin kirkko koittaa päästä tavoitteeseensa, eli asettua hallitsemaan Jerusalemia. Vähäksi aikaan Lähi-itään saadaan aikaan valerauha. Lopun aikana, viimeisinä päivinä Venäjä, Kiina ja arabimaat muodostavat sotilasliittouman, joka hyökkää Israeliin ja tässä yhteydessä arabit sotilasliittouman turvin tuhoavat Rooman katolisen kirkon.

Päivien lopulla Herra Jeesus tulee takaisin, jonka seurauksena Israelia vastaan hyökänneet joukot tuhoutuu ja Herra Jeesus asettuu hallitsemaan rauhanruhtinaana Jerusalemissa tuhat vuotta. Vain Herra Jeesus voi tuoda lopullisen rauhan Lähi-itään.

Rakasta muslimeita ja katolisia

Raamattu opettaa, että Herran Jeesuksen opetuslasten tulee rakastaa totuudessa kaikkia ihmisiä, eli lähimmäisen rakkaudella. Minäkin rakastan muslimeita ja katolisia Jumalan rakkaudessa totuudessa. Lähimmäisen rakastamiseen ei kuulu väärien tekojen hyväksyminen eikä synnin tukeminen. Sen tähden olen tuonut esille katolisen kirkon ja muslimien vääriä sekä pahoja tekoja ja motiiveja, jotka ovat tuottaneet paljon kärsimystä monille ihmisille kautta ihmiskunnan historian.

Kirjoitukseni tarkoitus ei ole synnyttää vihaa tai negatiivisuutta katolisia ja muslimeita kohtaan, vaan paljastaa pimeyden ja pahuuden teot sekä tuoda esille Raamatun totuus ja pelastus Herrassa Jeesuksessa. Jos olet katolinen tai muslimi, niin Herra Jeesus rakastaa sinua ja haluaa pelastaa sinut ja johdattaa sinut tuntemaan todellisen totuuden.

 

Alkuperäinen ja laajempi versiokirjoituksesta on sivullani osoitteessa:
Israel ja Palestiina konflikti
Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James version 1611

 

 

 

 

Katolinen kirkko musta messu ja lapsiuhrit

 

Katolisen kirkon ympärillä on kuohunut useita vuosia pedofilia skandaaleja. Uusin kohu paljastaa, että katolisen kirkon sisällä on harrastettu rituaalisia lapsimurhia, joiden verta on nautittu kirkon saatanallisessa mustassa messussa. Kyseessä ei ole katolisen kirkon parjauskampanja, vaan tosiasia, sillä katolisen kirkon sisäpuolelta on vuotanut ulos todisteita siitä, että katolisessa kirkossa harjoitetaan saatanallisia rituaaleja.

Viimeaikaiset katolista kirkkoa koskevat paljastukset tuovat esille sen tosiasian, että katolinen kirkko ei ole Jumalan seurakunta, vaan Ilmestyskirjan kuvaama suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti. On todella järkyttävää millaisia kauhistuksia katolinen kirkko on tehnyt koko olemassa olevan historiansa ajan. Todella ikävää on se että monet ihmiset ovat virheellisesti ja väärin perustein luulleet Rooman katolisen kirkon edustavan Raamatullista kristinuskoa, jota se ei suinkaan edusta.

Olen kirjoittanut tämän kirjoituksen sen tähden, että uskonnollinen sekä valtaeliitin valhe paljastuisi ja ihmiset voisivat löytää todellisen totuuden. Ymmärrän hyvin sen, että monet eivät tule uskomaan kirjoitustani ja pitävät sitä mustamaalaamisena ja panetteluna, mutta julkisuuteen vuotaneet todisteet todistavat sen, että kirjoitukseni on esim. totta koskien katolisen kirkon mustaa messua. Tiedän myös sen, että kirjoitukseni voi aiheuttaa minulle monenlaisia ikäviä seuraamuksia, mutta en voi vaieta ja sulkea suutani niiden hirvittävien asioiden tähden, joita jesuiitat, katolisen kirkon johto ja jotkut valtaeliitin edustajat tekevät tässä maailmassa.

Kirjoitustani saa tietenkin arvostella, mutta että arvostelu menisi oikeaan osoitteeseen, niin lue koko kirjoitukseni, koska se muodostaa yhden ison kokonaisuuden, jonka kautta kokonaisuus nivoutuu yhteen ja kaikki "palapelin" osaset asettuvat paikoillensa. Jos kritiikki ja arvostelu tehdään vain sieltä täältä lukemisen kautta, niin arvostelu ei mene oikeaan osoitteeseen, koska kaikkia "palapelin" osasia ei ole nähty oikeilla paikoillaan. 

 

 

Sisällys:
Salaseura ja musta messu
Lusiferistininen uusi maailmanjärjestys
Paavin antikristillinen kirkko
Suuri Babylon maan porttojen ja kauhistuksien äiti
Maailman eliitin okkultismi
Loppuvetoomus

 

Salaseura ja musta messu

Entinen Guatemalan katolinen piispa Gerard Bouffard sanoo, että jesuiitat kontrolloivat vatikaania ja ovat uuden maailmanjärjestyksen todellisia ohjaajia. Bouffardin mukaan jesuiittakenraali (musta paavi) antaa paaville ohjeita ja käskyjä. Gerard Bouffard toimi kuusi vuotta pappina vatikaanissa, ollen mukana päivittäisessä arkaluontoisessa kirjeenvaihdossa paavin ja jesuiittajohtajien kanssa.

Bouffard sanoo mustan paavin kontrolloivan kaikkia tärkeitä päätöksiä, joita paavi tekee, musta paavi kontrolloi myös illuminaattia. Bouffard sanoi, että hän tietää asioiden olevan totta, koska hän työskenteli vuosia vatikaanissa matkustaen paavi Johannes Paavali toisen kanssa. Paavi ottaa ohjeita ja käskyjä vastaan mustalta paavilta, sillä jesuiitat ovat myös uuden maailmanjärjestyksen johtajia, tehtävänään soluttautua muihin uskontoihin ja maiden hallituksiin perustaakseen yhden maailman hallituksen ja yhden maailman uskonnon, joka perustuu satanismiin ja lusiferianismiin. 

 

 

 

Bouffard sanoi, että ihmiset eivät pysty käsittämään kuinka paljon jesuiitat ovat aiheuttaneet pahuutta sekä tuhoa ja tulevat vielä aiheuttamaan lisää. Jesuiitat teeskentelevät olevansa Jumalan miehiä. Bill Hughes  joka kirjoitti kirjat The Enemy Unmasked ja The Secret Terrorists sekä jesuiittajärjestön tutkija Eric Jon Phelps vahvistavat Gerard Bouffardin paljastukset jesuiitoista.

Bouffard sanoi jesuiittojen pahuuden voimien vaikuttavan mm. USA:n hallituksessa ja monissa uskonnollisissa organisaatioissa. Bouffardin mukaan jesuiitat ovat kuin täydellisiä kameleontteja, omaten niin protestantin, mormonin, baptistin kuin juutalaisen identiteetin, tarkoituksenaan romahduttaa Amerikka sekä tuoda se yhden maailman uskonnon alaisuuteen, jonka tukikohta olisi Jerusalemissa. Bouffard sanoi jesuiittojen pyrkivän johdattamaan maailma heidän johtajansa luciferin alaisuuteen.

Bouffardin mukaan vatikaani kontrolloi ja tarkkailee kaikkea Israelissa aikomuksenaan tuhota juutalaiset. Jesuiitat pyrkivät kontrolloimaan kaikkia maailman johtajia aiheuttaakseen ison maailmanlaajuisen konfliktin, joka tuhoaisi Amerikan, Lähi-idän ja Israelin. Jesuiitat ovat valmiita, jopa tuottamaan tuhoa katoliselle kirkolle pystyttääkseen yhden maailman uskonnon, joka perustuu satanismiin.  Tämä näkyy myös pappien messussa, jossa he itse asiassa palvovat kuolleita. Satanismin merkit voidaan nähdä kirkossa myös monissa symboleissa, tavoissa ja esillä olevissa messupuvuissa.

Bouffard sanoi että katolisen kirkon uskonnollinen valta on ihan samanlaista kuin vapaamuurariudessa, jota muka Rooman kirkko on hyljeksivinään. Kirkon kanonisen lain mukaan vapaamuurariusjäsenyys tuo välittömästi kirkon kirouksen. Bouffardin mukaan kirkko käyttää myös vapaamuurariutta suorittamaan salaisia suunnitelmiaan, sillä monet korkean tason papit, piispat, kardinaalit ja jopa paavit ovat liittyneet salaisiin järjestöihin sekä monet ovat yhteistyössä illuminaattien kanssa.

Bouffardin mukaan 1980-luvulla paljastui tapaus, jossa yli 150 korkean tason katolista pappia paljastui vapaamuurareiksi sekä kirkon jäseniä on ollut jäseninä muissa salaisissa järjestöissä. Bouffard sanoi, että lopulta hän tuli uskoon ja uudestisyntyi ja irtisanoutui katolisesta kirkosta. Bouffardin mukaan uskovien tulee avoimesti paljastaa pahuus sekä mitä jesuiitat todella edustavat.

Bouffardin paljastuksista käy ilmi Vatikaanin ja jesuiittojen yhteys lusiferistiseen satanismiin. Monet muut katolisen kirkon sisällä vaikuttaneet ihmiset ovat myös uskaltaneet kertoa katolisen kirkon sisällä vaikuttavasta satanismista.

Katolisen kirkon sisällä toimii salaseura nimeltään Corona Novem (yhdeksäs kehä tai kruunu). Vatikaaninsta vuotaneista tiedoista käy ilmi, että jokaisen uuden paavin täytyy osallistua Corona Novemin saatanallisen mustan messun rituaali uhreihin, jotka ovat vastasyntyneitä (vauva) lapsia, joiden veren juominen kuuluu salaseuran rituaalimenoihin.

Entinen jesuiitta pappi Malachi Martin, joka oli Vatikaanin sisäpiirissä yli kahdenkymmenen vuoden ajan on kirjoittanut ennen kuolemaansa, että vatikaanissa oli okkultistinen salaliitto, jossa harjoitettiin saatanallisia rituaaleja, jotka oli omistettu luciferille. Tällä tavalla jesuiitat kontrolloivat Vatikaania ja paavia. Nykyisin paavina toimii jesuiitta, joka toimii kulissien takana jesuiittojen päämäärien hyväksi. Jesuiittojen vaikutus yltää kaikkialle ja uuden maailmanjärjestyksen aikana ihmiskunta valjastetaan palvomaan luciferia, eli saatanallista henkivaltaa, antikristusta, jonka juoksupoikia jesuiitat ovat.

Malachi Martinin paljastuksia koskien saatanallisista rituaaleista pidettiin kirkon mustamaalaamisena, mutta nykyisen tiedon valossa tiedämme Martinin puheen olevan totta, sillä Martin tarkoitti saatanallisilla rituaaleilla katolisen kirkon saatanallista mustaa messua, jossa juodaan murhattujen vastasyntyneiden lasten verta. Malachi Martin oli jesuiitta, joka työskenteli vuosina 1958-64 Roomassa, ollen läheisessä suhteessa kardinaali Augustin Beaan sekä paavi Johannes XXII:een. Martin oli myös professori (Vatican's Pontifical Biblical Institute). Hänellä oli todellista sisäpiirin tietoa Vatikaanin ja katolisen kirkon ylimmiltä portailta. Todennäköisesti hän on tullut omantunnon tuskiin, koska hän on paljastanut saatanallisten rituaalien olemassaolosta katolisen kirkon sisältä.

Martin Malachi on tuonut esille kirjoissaan, että saatanallisia pedofilia rituaaleja on harjoitettu katolisen kirkon sisällä tiettyjen piispojen ja pappien toimesta. Kirjassaan Windswept House: A Vatican Novel (1996) Martin kertoo seremoniasta nimeltään langenneen arkkienkeli Lusiferin valtaan korottaminen, joka on luultavasti pidetty pyhän Paavalin kappelissa Vatikaanissa. Martin linkitti tämän kruunauksen saatanalliseen rituaaliseen kruunaukseen, joka tapahtui kesäkuun 29. päivä 1963. Martinin kirjat olivat romaaneja, mutta ne eivät vähennä hänen kirjojensa sanoman totuus arvoa, sillä hän itse kertoo esim. Windswept House: A Vatican Novel tapahtumien olevan totta, eikä pelkkää mielikuvitusta.

Katolinen pappi Charles Fiore sanoi Martinin kirjasta Windswept Houseseuraavasti: Se on romaani, joka on kirjoitettu romaaniksi, jossa todelliset henkilöt ja tapahtumat ovat puettu romaanin valeasuun. Fioren todistuksen mukaan Martinin kirja Windswept House: A Vatican Novel kertoo todellisista tapahtumista ja henkilöistä, joille kirjassa kirjoitetut tapahtumat ovat tapahtuneet. Fiore on sanonut, että kun hän kysyi Martinilta kuinka paljon Windswept House kirjasta on totta, niin Martin vastasi 80%:sti se on totta.

John Loeffler (radiojuontaja - Steel on Steel radio show) kysyi Martinilta oliko Vatikaanin vihkiminen saatanalle totta, tapahtuiko se? Martin vastasi, kyllä se tapahtui. Malachi Martinin kirjat eivät ole siis pelkästään romaaneja, vaan niissä on myös mukana oikeita ja todellisia tapahtumia. Martinin oman todistuksen mukaan Lusiferin valtaan korottamisen seremonia on todellinen tapahtuma Vatikaanissa.

 

Katolisen kirkon sisällä on myös muita, jotka ovat uskaltaneet tuoda esille sen, että katolisessa kirkossa on saatananpalvojia. Yllä on italiankielisiä artikkeleita, joissa mm. arkkipiispa Milingo tuo esille, että katolisessa kirkossa on pappeja ja piispoja, jotka palvovat saatanaa. Milingolta on kysytty, että onko Rooman kuuriassa (pyhän istuimen hallitus ja keskushallinto) saatananpalvojia? Milingo vastasi, että varmasti siellä on pappeja ja piispoja, mutta pysähdyn tähän kirkollisessa hierarkiassa, sillä koska olen arkkipiispa, niin en voi mennä tämän ylemmäs.

Todisteet ovat kiistattomat siitä, että katolisen kirkon korkeata johtoa on sekaantunut saatananpalvontaan ja saatanallisiin rituaaleihin. Katolisen kirkon taktiikka on pyrkiä vaientamaan kirkkoa kritisoivat ihmiset esim. levittelemällä heistä vääriä huhuja sekä vääristäen sen mitä he ovat sanoneet. He pyrkivät mustamaalaamaan heitä kaikin tavoin. Murha ja tappokaan ei ole poissuljettu ja siitä on todisteena katolisen kirkon sisällä tapahtuneet murhat ja tapot, jotka ovat kohdistuneet niihin katolisiin pappeihin, jotka ovat uskaltaneet kertoa totuuden siitä mikä ja kuka Vatikaani on.

Joitakin poliitikkoja, lakimiehiä ja lainvalvojia on Kevin Annettin tukena, koska hän on toimittanut viranomaisille tietoja vatikaanin lapsiuhri rituaaleista. Maallikko-oikeusistuin on nostamassa syytteitä paavi Franciscusta ja muita vastaan maailmanlaajuisessa lapsikaupassa sekä heidän murhaamisestaan.

Vatikaania koskevista tiedoista käy ilmi, että vuosisatojen ajan jesuiitat ovat harkitun suunnitelmallisesti kidnapanneet ja murhanneet vastasyntyneitä lapsia, joiden verta he ovat käyttäneet saatanallisessa mustassa messussa rituaalisiin tarkoituksiin. Vastasyntyneen veren käyttämisen tarkoituksena on ollut käsitys ja ajatus saada hengellistä voimaa ja valtaa vastasyntyneen viattoman veren kautta, joka varmistaisi paavillisen poliittisen vakauden Roomassa. Vatikaanin asiakirjojen mukaan vuodesta 1773 lähtien jesuiitat ja jokainen paavi ovat osallistuneet näihin mustiin messuihin, joissa juodaan vastasyntyneiden lasten verta.

Todisteiden mukaan muun muassa paavi Franciscus, entinen paavi Ratzinger (Benedictus) sekä jesuiittajohtaja Adolfo Panchon ovat kaikki osallistuneet Corona Novemin mustaan messuun. Adolfo Panchon on eronnut virastaan, joka johtuu hänen kohdistuneista Corona Novem salaseura rituaalimurha jne. syytteistä. Saatanallisessa mustassa messussa on myös raiskattu lapsia. Todistajien mukaan Corona Novemin saatanalliseen mustaan messuun on osallistunut myös hollantilainen katolinen kardinaali Alfrink, Hollannin, Englannin ja Belgian kuninkaallisten perheen jäseniä sekä Belgian ja Englannin hallituksen jäseniä jne.

Miksi katolisen kirkon salaseuran nimi on yhdeksäs kehä? Yhdeksän on tärkeä okkultistinen ja saatanallinen numero. Antiikin Kreikassa luku  yhdeksän symbolisoi Zeuksen tyttäriä, joita oli yhdeksän. Etruskit palvoivat yhdeksää jumalaa. Numero yhdeksän oli Roomassa pyhä numero, sillä roomalaiset kunnioittivat jumalatar Nundinaa pitäen puhdistus-seremonioita miespuolisille vauvoille yhdeksän päivän päästä heidän syntymästään. Satanisteille numero yhdeksän on tärkeä, koska se on peilikuva numero kuudelle (666- 999). Satanistit myös saavat perverssiä nautintoa Messias Jeesuksen kuolemasta, koska Jeesus puhui ristiltä viimeiset sanansa yhdeksännen hetken aikana. Vapaamuurari järjestykseen kuuluu yhdeksän valittua ritaria sekä yhdeksän ruusua, yhdeksän valoa ja yhdeksän koputusta. Luku yhdeksän kuvaa maailmassa olevaa pahuuden vaikutusta.

Katolisen kirkon yhdeksän kehää salaseura on alusta loppuun asti saatanallinen, jonka tarkoituksena on palvoa ja palvella saatanaa kaikella pahuuden hankkeiden voimalla.

Ymmärrän hyvin sen, että moni joka lukee kirjoitustani luulee minun keksivän omasta päästäni katolisen saatanallisen mustan messun. Kirjoitukseni on kuitenkin totta ja asiasta voi lukea lisää esim. International Tribunal into Crimes of Church and State - ITCCS (kansainvälinen valtion ja kirkon rikostuomioistuinverkkosivulta, jossa asiasta löytyy tietoa: itccs.org

Moni pitää ITCCS:n toimintaa huuhaana, mutta eräs seikka on kuitenkin totta, joka on se että katolisen kirkon sisällä olevat ihmiset ovat tuoneet ihan samoja asioita julkisuuteen jo monia vuosia aikaisemmin kuin mitä ITCCS on tuonut julkisuuteen.

The International Common Law Court of Justice (ICLCJ) perustettiin lailliseksi ja oikeudelliseksi International Tribunal into Crimes of Church and statehaaraosastoksi oikeuden asiantuntijoiden, tuomareiden ja kirkon uhrien avustuksella yli tusinaan maahan.International Tribunal into Crimes of Church and state ja The International Common Law Court of Justice eivät siten edusta virallista oikeuslaitosta, vaan toimii kansalaisten oikeuslaitoksena sellaisissa tapauksissa, jossa virallinen oikeuslaitos joko suojelee valtaeliittiä ja valtaapitäviä syytteiltä tai on muuten kykenemätön tuomaan oikeutta rikosten kohteeksi joutuneille ihmisille.

International Tribunal into Crimes of Church and state ei ole kuitenkaan pelkästään maallikko pohjalla toimiva oikeuslaitos, sillä sen toiminnassa on mukana oikeuden asiantuntijoita sekä tuomareita. Täten esim. pastori Kevin Annettin sekä lukuisien todistajien todisteet International Tribunal into Crimes of Church and state käsittelyssä eivät perustu pelkästään maallikoiden varaan, sillä toiminnassa on mukana oikeuden ammattilaisia.

On tietenkin selvä asia ettei virallinen oikeuslaitos välttämättä halua käsitellä katolisen kirkon musta messu lapsimurhia, sillä se on sen luokan asia, joka murentaa koko yhteiskunnan perustuksia. International Tribunal into Crimes of Church and state on perustettu juuri tällaisia tapauksia varten, että uhrit voisivat saada oikeutta sekä syylliset voitaisiin tuomita, vaikka se ei välttämättä johda virallisiin oikeustoimiin, niin ihmiset saavat kuitenkin sitä kautta oikeutta ja tietää ketä ja keitä sietää varoa.

Moni voi ajatella ettei ITCCS:lla ole minkäänlaista näyttöä katolisen kirkon saatanallisesta mustasta messusta, mutta muutamat tapahtumat katolisen kirkon sisällä vahvistavat sen, että ITCCS:n todistusaineistolla on painoarvoa sekä todellista näyttöä. Juuri siihen aikaan kun julkisuuteen alkoi tihkumaan todistusaineistoa katolisen kirkon musta messusta, jonka todisteiden mukaan myös paavi Benedictus (Ratzinger) on osallistunut niihin niin tapahtuu katolisen kirkon historian yllättävin asia, eli paavi eroaa vapaaehtoisesti tehtävästään vedoten heikkouteen ja vanhuuteen. Jokainen voi kuitenkin tehdä asiasta selkeän johtopäätöksen, sillä paavi on paavi yleensä kuolemaansa asti. Tässä tapauksessa ei kuitenkaan käynyt niin ja paavin ero tapahtui silloin kun mustaa messua alettiin käsittelemään julkisuudessa.

Toinen merkittävä ero tapahtui kun jesuiittajohtaja Adolfo Panchon yllättäen ilmoitti eroavansa tehtävästään. Panchon on myös todistajien ja silminnäkijöiden mukaan osallistunut mustaan messuun. Kahden merkittävän katolisen yllättävä ero tehtävästään, jotka ovat molemmat syytettyinä mustaan messuun osallistumisesta ei voi olla sattumaa, vaan sen täytyy johtua siitä, että syytöksissä on todenperää. Miksi muuten he olisivat vetäytyneet tehtävistään. Yleensä näin tapahtuu kun jotakin negatiivista on tapahtunut. Jokainen osaa tehdä johtopäätöksen itse mistä moinen voisi johtua.

ITCCS:n väitteiden todenperäisyyden puolesta todistaa vahvasti myös entisen Guatemalan katolisen piispan Gerard Bouffardin, Entisen katolisen jesuiitan pappi Malachi Martinin sekä entisen katolisen arkkipiispa Milingonin jne. todistukset lusiferismista (jolla tarkoitetaan saatananpalvontaa) katolisen kirkon sisällä sen korkeissa johtoportaissa. Täten ITCCS:n väitteet saavat myös tukea katolisen kirkon sisäpiirissä olleilta ihmisiltä.

Tämä voi kuulostaa salaliitto "fantasialta", jossa maailman "eliittiä" mustamaalataan, mutta tämä on kuitenkin totta ja siitä on todisteena myöskin lusiferistisen uuden maailmanjärjestyksen hankkeet.

Lusiferistininen uusi maailmanjärjestys

Vuonna 2000 pidettiin konferenssi nimeltään The interfaith Millennium World Peace Summit of Religious and Spiritual Leaders, paikalla oli myös ryhmiä yhdistyneistä kansakunnista. YK:llä on todistettavasti myös okkultistinen tausta. YK:n kustantamo on nimeltään Lucis Trust, jonka aikaisempi nimi oli The Lucifer Publishing Company, jonka perusti teosofi Alice Bailey. YK tukee myös monia organisaatiota, jotka eivät ole kansallisia hallituksia, vaan järjestöjä, jotka tukevat New-Agea ja lusiferistisia oppeja.

Lusiferisti David Spangler on YK:ssa mukana nimikkeellä Director of Planetary Initiative. Spangler on sanonut ettei kukaan voi tulla osalliseksi uudesta maailmanjärjestyksestä ellei hän sitoudu palvomaan luciferia. Spangler on myös sanonut: että Kristus on sama voima kuin lucifer; lucifer valmistaa ihmisen kokemaan kristillisyyttä; jokainen meistä tuodaan siihen pisteeseen, jota sanon lusiferiseksi initiaatioksi (vihkimys), joka on erityinen portti jonka läpi jokaisen tulee käydä tullakseen täysin oman valonsa sisälle, jokaisen meistä on tultava siihen kohtaan elämässämme, missä vastaanotamme lusiferisen initiaation (vihkimys).

Lusiferianismi on saatanallista okkultiikka, jota edellytetään kaikilta, jotka ottavat osaa uuteen maailmanjärjestykseen. Raamatun opetuksen mukaan lucifer oli Babylonian kuningas, joka toimi saatanallisen henkivallan ohjaamana Kts. lusifer

Tässä valossa voi hyvin ymmärtää sen, että "valtaeliitin" jäseniä on osallistunut katolisen kirkon saatanalliseen mustaan messuun. On todella järkyttävää mitä kaikkea kauheuksia puuhataan suuren yleisön selän takana. Samoin on myös täysin selvää ettei Rooman katolinen kirkko edusta aitoa Raamatullista kristinuskoa, vaan sen valhejäljitelmää. Kauhistuttavia ovat Rooman katolisen kirkon verityöt sekä muut iljettävät teot (mm. pedofilia).

Rooman katolinen kirkko ylistää luciferia latinankielisessä pääsiäisen yöjumalanpalveluksessa (messu). 2012 paavi Benedictus lauloi pääsiäismessussa latinaksi: flammas eius lucifer matutinus inveniat ille inquarn lucifer qui nescit occasum Christus Filius tuus - Löytyköön tämä liekki yhäti palavana aamutähden (lucifer) kautta: aamutähden (lucifer), joka ei koskaan laske – Kristuksen, sinun poikasi.

Paavi Franciscus lauloi pääsiäismessussa 2013 saman laulun luciferista minkä Benedictus lauloi 2012. Kristuksen sanominen Lusiferin pojaksi on hämäystä, sillä Lusiferilla he eivät suinkaan tarkoita Raamatun Jumalaa, vaan saatanaa, sillä he ovat sekaantuneet saatananpalvontaan.

Katolinen kirkko puolustaa lucifer-oppiaan sanomalla, että latinaksi lucifer tarkoittaa valon kantajaa tai tuojaa sekä että lucifer tarkoittaa alunperin planeetta Venusta ja sen kirkkautta. Raamatussa lucifer sana yhdistetään syntiin ja vääryyteen sekä kapinaan Jumalaa vastaan. On siten täysin selvää, että katolisen kirkon luciferin palvonta on palvonnan osoitus saatanalle, ei Raamatun Jumalalle. Katolisen kirkon sisäpiiristä vahvistetaan, että siellä palvotaan saatanaa. Tämän todistaa myös saatanan, eli Lusiferin valtaan asettamisen seremonia Vatikaanissa. Todisteet ovat kiistattomat. Kaikki katoliset eivät ole mukana saatanallisissa rituaaleissa, mutta kiistattomien todisteiden mukaan kirkon korkeimpien asteiden jäseniä on sekaantunut avoimeen saatananpalvontaan.

Katolinen kirkko ajaa voimakkaasti uutta lusiferistista maailmanjärjestystä muun muassa ekumenian kautta. Suomessa katolisen kirkon kanssa virallista ekumeniaa harjoittavat muun muassa Suomen vapaakirkko, luterilainen kirkko, ortodoksinen kirkko sekä pelastusarmeija. On sanomatta selvää ettei yksikään uudestisyntynyt uskova saisi harjoittaa ekumeniaa saatanallisen katolisen kirkon kanssa, sillä sen kautta joutuu osalliseksi katolisen kirkon kauhistuttaviin tekoihin.

Jos olet mukana ekumeniassa, niin et tietenkään ole itse osallistunut katolisen kirkon hirvittäviin hirmutekoihin, mutta hyväksyessäsi ekumenian katolisen kirkon kanssa, niin sillä tavalla joudut osalliseksi sen synteihin. Siksi ilmestyskirjassa on kehotus tulla ulos suuresta Babylonista ettei joutuisi osalliseksi sen synteihin. Ekumenia on muutenkin kavala petos, johon ei kukaan uudestisyntynyt uskova saisi ottaa osaa millään tavoin.

Paavin antikristillinen kirkko

Jesuiitta katekismus:

Kysymys. Mitä jos Pyhät Kirjoitukset käskevät tekemään jotakin ja paavi sen vastaisesti?

Vastaus. Pyhät Kirjoitukset tulee siirtää syrjään.

Kysymys. Kuka paavi on?

Vastaus. Hän on Kristuksen sijainen, Kuningasten Kuningas, Herrojen Herra ja on vain yksi tuomioistuin, joka kuuluu Jumalalle ja paaville.

Jesuiittojen katekismus tuo esille, että jos paavin sana on Raamatun kanssa ristiriidassa, niin silloin Raamatun ilmoitus tulee hylätä ja paavia pitää uskoa, ei Raamattua. Jesuiitat opettavat paavilla olevan valta ja auktoriteetti, joka on Jumalan sanan yläpuolella.

Rooman katolisen kirkon virallinen katekismus opettaa paavin olevan Kristuksen sijainen maan päällä.

894. Piispat johtavat heille uskottuja osakirkkoja Kristuksen sijaisina ja lähettiläinä neuvoin, kehotuksin ja esimerkein, mutta myös auktoriteetilla ja harjoittamalla pyhää valtaa. Näitä heidän on käytettävä seurakunnan rakentamiseksi palvelemisen hengessä, joka on Kristuksen, heidän Mestarinsa henki. (katolinen katekismus 2005)

Rooman katolisen kirkon opetuksen mukaan kaikki piispat ovat Kristuksen sijaisia. Piispat eivät kuitenkaan ole paavin sijaisia, sillä piispat harjoittavat auktoriteettiaan paavin alaisina (895. katolinen katekismus 2005).

936. Herra on tehnyt pyhästä Pietarista kirkkonsa näkyvän perustuksen ja luovuttanut hänelle sen avaimet. Rooman kirkon piispa, pyhän Pietarin seuraaja, on piispakollegion pää, Kristuksen sijainen ja koko kirkon paimen täällä maan päällä (katolinen katekismus 2005)

882. Paavi, Rooman piispa ja pyhän Pietarin seuraaja, on sekä piispojen että uskovien suuren joukon ykseyden pysyvä ja näkyvä alku ja perustus. Kristuksen sijaisena ja koko kirkon paimenena Rooman piispalla on kirkossa virkansa nojalla täysi, korkein ja yleinen valta, jota hän aina voi käyttää vapaasti. (katolinen katekismus 2005)

Rooman katolisen kirkon opetuksen mukaan paavi on Kristuksen sijainen maan päällä. Vatikaanin opetus täyttää antikristuksen tunnusmerkit.

Rooman katolisen kirkon katekismuksen ja jesuiittojen opetuksen mukaan paavi on antikristus, joka julistaa olevansa Kristus (Jumalan sijainen) maan päällä. Kreikankielen antikhristos sana tarkoittaa olla Kristuksen sijainen sekä olla Kristusta vastaan. Paavi sanoo olevansa Kristuksen sijainen maan päällä ja hänen oppinsa on Raamatun totuutta vastaan, sitä totuutta vastaan, jota Herra Jeesus opettaa. Täten on päivän selvää, että paavi on antikristus.

1 Joh 2:
18 ¶ Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.
19 Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme; sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme.
20 ¶ Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto.
21 En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette totuutta tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole totuudesta.
22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.

Raamattu puhuu monista antikristuksista, jotka vaikuttivat jo Paavalin aikana. Raamattu ei siis sano, että on olemassa vain yksi antikristus, vaan monia antikristuksia. Paavi on yksi näistä antikristuksista.

1 Joh 2:22 on kreikankielen arneomai(peräisin sanoista a - alfa kirjain sekä rheo - puhua ja sanoa), joka tarkoittaa kieltämistä sekä olla ristiriidassa. Tämä tarkoittaa sitä, että antikristus on ristiriitainen puheessaan, sanomisissaan ja opetuksissaan, jonka kautta hän kieltää totuuden. Paaviin jos keneen edellä oleva kuvaus sopii mainiosti, sillä paavi tunnustaa Jeesuksen olevan Messias (Kristus) ja Isän olevan Jumala, mutta paavi opettaa totuudesta kuitenkin väärin.

Raamatun opetuksen mukaan Herra Jeesus on ainoa tie Isän Jumalan luokse, sillä Hän on tie, totuus ja elämä. Paavi opettaa tien Isän Jumalan luokse käyvän Marian kautta, joka johdattaa katoliset Jeesuksen ja sitä kautta Isän luokse. Paavi vääristää Raamatullisen pelastuksen tien asettamalla Marian välittäjän asemaan. Paavi kieltää Jeesuksen harhaoppien kautta, eikä opeta Jeesuksesta koko Raamatun totuutta, vaan vääristää totuuden Jeesuksesta.

Rooman katolinen kirkko opettaa harhaoppia, että Marialla on osuus Jumalan pelastustehtävässä, rukoillen toistuvasti pelastukseen vieviä lahjoja ja siksi Maria uskovien puolustaja, tukija, auttaja ja välittäjä (969. katolinen katekismus 2005). Paavi Pius X on sanonut harhaopin, että Maria on yhdessä Jeesuksen kaikkein voimallisin koko maailman Välittäjätär ja Sovittajatar.

Katolinen kirkko opettaa harhaoppia sanomalla katolisen pyhän messu-uhrin olevan sama uhri kuin ristinpuussa toimitettu uhri, jossa Kristus uhraa itsensä uudestaan verettömällä tavalla.  Katolisen kirkon harhaopin mukaan pyhä messu-uhri on voimakkain sovitusuhri.

Paavi on selkeästi antikristus, sillä hän katolisen kirkon päänä on koko kirkon opin takana. Paavi opettaa Jeesuksen olevan Messias ja Pelastaja, joka uhrasi itsensä ristillä. Sen lisäksi paavi opettaa messu-uhrin uutta uhraamista sekä Marian olevan välittäjä jne. Paavin opetus on ristiriidassa keskenään ja ristiriita tekee paavin opetuksesta väärän ja antikristillisen, koska hän opettaa väärin vastoin Raamatun opetusta. Paavi on ehdottomasti antikristus, koska hän on ristiriidassa totuuden kanssa opettaen harhaoppeja Herrasta Jeesuksesta vastoin Raamatun totuutta sekä hän on kirkon opin mukaan Kristuksen sijainen maan päällä.

Paavi kieltää Isän, sillä hän opettaa babylonialaista äitikulttia, jonka kautta hän vääristää totuuden Isästä. Katolinen kirkko opettaa harhaoppia, jonka mukaan Herra (Jumala) on korottanut Marian kaikkien kuningattareksi (966. katolinen katekismus 2005).

Rooman katolinen kirkko opettaa harhaoppia, että Maria on Jumalan äiti. He perustelevat oppinsa siten että koska Jeesus on Raamatun opetuksen mukaan Jumala, niin Marian on oltava Jumalan äiti.

Raamattu opettaa Jumalan olevan yksi Isässä, Herrassa Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä. Maria ei ollut Isän eikä Pyhän Hengen äiti, joten Marian sanominen Jumalan äidiksi on väärä opetus, koska Raamatun yksi Jumala on Isässä, Herrassa Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä. Paavi kieltää Isän ja tuo sen rinnalle Marian Jumalan äitinä, joka on katolisen kirkon opetuksen mukaan kaikkien kuningatar. Paavin opetus on suora kopio Babylonian äitikultista, jossa Semiramus oli taivaan kuningatar, eli kaikkien kuningatar.

2 Joh 1:7 Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.

Raamattu opettaa antikristuksen kieltävän Jeesuksen lihaan tulemisen. Rooman katolinen kirkko opettaa Marian tahrattomasta (Maria on synnitön) hedelmöittymisestä, joka on välttämätön edellytys Jeesuksen tulemiseksi lihaan. Paavi siten kieltää Jeesuksen tulemisen lihaan Raamatun opettamalla tavalla. Maria oli neitsyt, mutta syntinen joka tarvitsi myös Herran Jeesuksen Pelastajakseen ja syntiensä sovittajaksi. Paaviin sopii kiistattomasti kaikki antikristuksen tuntomerkit.

Rooman katolinen kirkko ja paavi opettavat väärällä tavalla Jeesuksen lihaksi tulemisen, sillä Jeesus ei syntynyt lihaan synnittömän ihmisen kautta, vaan syntisen ihmisen kautta. Koska paavin kirkko opettaa Marian olevan synnitön ja että Jeesus syntyi lihaan synnittömän ihmisen kautta, niin he vääristävät Jeesuksen lihaan syntymisen, joka tapahtui syntisen ihmisen kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että paavin kirkko edustaa antikristillistä pahuuden voimaa.

Rooman kirkon jesuiitat ovat antikristuksen asialla, sillä he uskovat paavin olevan Kristuksen sijainen maan päällä. On myös sanomatta selvää, että paavin kirkko on antikristillinen kirkko, ei Raamatullinen seurakunta. Paavin kirkko palvoo saatanaa ja on osallinen antikristilliseen pahuuteen monin tavoin muun muassa siten, että kirkon ylin johto sekä jesuiitat suorittavat saatanallista messua, jossa he juovat surmatun vastasyntyneen lapsen verta. Katolinen kirkko johtajineen sekä jesuiittojen kautta edustaa saatanallista lahkoa, jonka kädet ovat surmattujen ihmisten veren tahrimat. Se tietenkin täytyy todeta, että suurin osa katolisen kirkon jäsenistä ei ole osallisia saatanalliseen mustaan messuun, mutta se että kirkon johto ja jesuiitat ovat sekaantuneet siihen tekevät katolisesta kirkosta kauhistuttavan ja saatanallisen lahkon, sillä he johtavat koko maailmanlaajuista katolista kirkkoa.

Suuri Babylon maan porttojen ja kauhistuksien äiti

Ilm 17:
1 ¶ Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä,
2 hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet".
3 Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
4 Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.
5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti".
6 Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin.
7 ¶ Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
7 ¶ Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
8 Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.
9 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta;
10 heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän.
11 Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.

Suuri Babylon tarkoittaa Babyloniasta alkanutta äiti jumalatar ja kuningatar kulttia, jota myös Rooman katolinen kirkko edustaa. Lopunaikana Rooman katolinen kirkko on suuri Babylon, josta ilmestyskirja opettaa. Vertaamalla ilmestyskirjan suurta Babylonia, eli porttoa katoliseen kirkkoon näemme selkeästi sen että portto on Rooman katolinen kirkko.

Ilmestyskirja sanoo porton harjoittaneen haureutta maan kuninkaiden kanssa. Tämä tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Paavi tapaa vuosittain monia valtionpäämiehiä. Tämä tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon.

Ilmestyskirja sanoo maan asukkaiden juopuneen porton haureuden viinistä. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Katolinen kirkko on miekkalähetyksen kautta valloittanut maita sekä kansoja ja käännyttänyt ihmisiä katoliseen uskoon, eli harjoittamaan hengellistä haureutta.

Ilmestyskirja sanoo porton olevan puettu purppuraan ja helakanpunaan sekä hän on koristeltu kullalla, jalokivillä ja helmillä sekä pitää kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Nämäkin tuntomerkit sopivat katoliseen kirkkoon: Katolisen kirkon piispoille ja paaville on varattu helakanpunainen väri, jota he käyttävät asuissaan. Katolisen kirkon piispat sekä myös paavi käyttävät purppuran väristä asua. Katolinen papisto käyttää purppuran väristä asua adventin sekä paaston aikana. Paavilla on monenlaisia uskonnollisia päähineitä, joista yksi on kultainen sekä jalokivillä koristeltu. Katolinen kirkko käyttää ruusukkoa, eli rukousnauhaa, joka on tehty helmistä ja johon on liitetty krusifiksi. Katolisessa messussa paavilla on kädessään kultainen malja.

Ilmestyskirja sanoo porton otsaan olevan kirjoitettuna nimi, salaisuus Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Rooman katolisen kirkon ensimmäisessä sakramentissa, eli kasteen sakramentissa vedellä valelun jälkeen kastettavan otsaan tehdään öljyllä pieni ristinmerkki. Rooman katolisen kirkon vahvistuksen sakramentissa (konfirmaatio) sakramentin vastaanottajan otsaan voidellaan "pyhällä öljyllä" pieni ristinmerkki. Vahvistuksen sakramentti on Rooman katolisen kirkon mukaan sakramentti, joka antaa täyttymyksen vesikasteeseen sekä auttaa todistamaan kirkon uskosta sanoin ja teoin.

Rooman katolinen kirkon edustaja voitelee katolisen kirkon jäsenen otsan "pyhällä öljyllä" kasteen ja vahvistuksen sakramentissa. Raamatun sanan todistuksen valossa on täysin selvää, että Rooman katolinen kirkko on suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti, sillä se toimittaa sakramentin (sacramentum - mysterion) kirkon jäsenen otsaan "pyhällä öljyllä".

Ilmestyskirja sanoo porton olevan juovuksissa Jeesuksen todistajien verestä. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Rooman katolinen kirkko on historiansa aikana murhannut ja tappanut Jeesuksen opetuslapsia monesta syystä.

Ilmestyskirja sanoo alkutekstin mukaan porton istuvan seitsemän vuoren tai kukkulan päällä. Tämäkin tuntomerkki sopii katoliseen kirkkoon: Rooman muinaista ydinkeskusta ympäröitsi muurit, jonka sisäpuolelle jäivät seitsemän kukkulaa: Aventinus, Caelius, Capitolium, Esquilinus, Palatinus, Quirinalis, Viminalis (nimet latinaksi).Collis Vaticanus, Mons Pincius jaIaniculum nimisiä kukkuloita ei ole laskettu mukaan Rooman perinteisiin kukkuloihin, koska ne eivät sijaitse muinaisen ydin Rooman muurien sisäpuolella. Katolinen kirkko opettaa paavin olevan Rooman piispa (paavi), joten tuntomerkki seitsemän Rooman kukkulasta sopii täydellisesti katoliseen kirkkoon.

Rooman katolisen kirkon voi myös tunnistaa nimestä Babylon. Persialaiset valloittivat Mesopotamian, jonka seurauksena babylonialaiset papit pakenivat Pergamoon, joka sijaitsi Vähässä-Aasiassa. Babylonian papit kunnioittivat kreikkalaisten Pantheon temppeliä (kaikkien jumalien temppeli), mutta kuitenkin he jatkoivat Babylonialaista uskonnon harjoitusta mm. Saturnus kulttia. Babylonialaiset papit säilyttivät Babylonian uskonnon menot myös Pergamon Zeus temppelissä. Pergamon babylonialainen uskonnonkultti tuli Roomaan vuonna 133 eKr. Pergamosta tullut Babylonian uskonto tuli niin yleiseksi Roomassa, että silloin Roomaa kutsuttiin ”Uudeksi Babyloniaksi”.

Raamattu opettaa, että vedenpaisumuksen jälkeiseen maailmaan syntyi uskonto, jossa palvottiin aurinkoa ja taivaan kuningatarta. Tämä uskonto syntyi Babyloniaan. Babyloniassa tehtiin korkeita torneja (Zikkurat), jonka huipulla oli temppeli, joka oli pyhitetty taivaan kuningattarelle. Tässä temppelissä he palvoivat taivaan kuningatarta.

Babylonialainen saatanan uskonto siirtyi Pergamoon ja sieltä myös Roomaan. UT:ssa on myös maininta siitä, että saatanan valtaistuin on Pergamossa, koska siellä oli voimassa tämä babylonialainen uskonto. Pergamosta babylonian uskonto rantautui Roomaan vuonna 133 eKr., josta sitten tämä babylonialainen uskonto siirtyi suoraan Rooman katoliseen kirkkoon sen nähtyä päivänvalon 300-luvulla. Näin katoliseen kirkkoon sopii myös Ilmestyskirjan 17:ssa ja 18:ssa luvussa olevat kuvaukset suuresta Babylonista, jonka kantaa sisällään äiti uskontoa eli Babylonialaista taivaan kuningatar uskontoa.

Ilmestyskirja kertoo porton olevan täynnä kauhistuksia sekä haureuden riettauksia. On sanomatta selvää, että katolisen kirkon saatanallinen musta messu sekä surmatut lapsiuhrit edustavat äärimmäistä ja absoluuttista pahuutta, joka tarkoittaa sitä, että näihin messuihin osallistuvat katoliset sekä siihen kytköksissä olevat ihmiset ovat ihmishirviöitä valkeuden valeasuun pukeutuneina.

Raamattu puhuu ilmestyskirjassa suuresta Babyloniasta, joka tarkoittaa Babylonian uskonnon uskomuksia ja tapoja rituaaleja, jossa tapettiin lapsia uhreina epäjumalille. Muinaisessa Lähi-idässä palvottiin Molok-epäjumalaa, jolle uhrattiin lapsia polttouhreina. Läheltä muinaista Babyloniaa on löydetty kaiverrus, josta käy ilmi että Babylonian kuningas Nebukadnessar tarjosi poikaansa elävältä poltettavaksi varmistaakseen näin kansansa suojelun epäjumalien taholta. Muinaisen maailman valtaeliitti oli mukana avoimesti saatanallisissa rituaalimurhissa.

Ilmestyskirjan mukaan lopunajassa suuri portto (Babylon- katolinen kirkko) suorittaa kauhistuksia maan päällä. Tämäkin todistaa sen että katolisessa kirkossa suoritetaan saatanallisia mustia messuja lapsiuhreineen Babylonian muinaisen uskonnon mukaisesti. Muinaisen Babylonian rituaalimurhia tehdään myöskin lopunajassa ja siitä todistaa Raamatun sana, sillä se kertoo lopunajan suuresta Babylonista, joka harjoittaa kauhistuttavia asioita ja tekoja.

Babylonin uskontoon kuului lasten ja ihmisten uhraaminen sekä mm. oppi taivaan kuningattaresta (katolisessa kirkossa Maria on taivaan kuningatar); Babylonin uskonnossa oli oppi veden vihmonnasta, jonka kautta saadaan synnit anteeksi sekä uusi elämä (katolinen kirkko opettaa vesikasteen pelastusta); Babylonin uskonnossa käytettiin rukousnauhoja (katolisessa kirkossa käytetään rukousnauhoja); Babylonian uskonnossa oli papeista valittu erillinen neuvosto, jota ylipappi johti (katolisessa kirkossa paavi johtaa kardinaaleja, jotka ovat olleet pappeja); Babylonian uskonnossa papisto ei saanut mennä naimisiin (katolisen kirkon papit eivät saa mennä naimisiin);  Babylonian uskonnossa palvottiin patsaita ja epäjumalia (katolisessa kirkossa palvotaan ja kunnioitetaan patsaita ja epäjumalia).

Babylonian ja katolisen kirkon täysin samankaltainen oppirakenne ja käytäntö ei pääty edellä esitettyihin kohtiin, vaan niitä on lukematon määrä lisää. Katolinen kirkko on Babylonian uskonnon perillinen ja sen jatkumo maan päällä. Tämä tarkoittaa sitä, että katolinen kirkko toimii tarkasti Babylonian uskonnon oppien ja toimintojen mukaisesti. Koska Babylonian uskontoon kuului myös ihmisuhrit, niin ne kuuluvat myös katoliseen kirkkoon. Näihin ihmisuhreihin ottaa osaa vain pieni kirkon eliittijoukko, ei tavalliset papit ja kirkkoväki.

Maailman eliitin okkultismi

Maailman "eliittiväki" illuminaatit, joihin kuuluvat myös korkean tason politiikkoja, valtioiden päämiehiä, uskonnollisia johtajia, pankkiireita jne. harjoittavat lapsiuhri rituaaleja. Illuminaatit luottavat siihen etteivät ihmiset voi uskoa heidän tekevän törkeitä ja kauhistuttavia rikoksia, koska he ovat maailman valtaeliittiä. Heidän tekemänsä rikokset ovat niin kauhistuttavia ja hirvittäviä, että monet ihmiset eivät usko niiden olevan totta. Ikävää ja valitettavaa on, että se on kuitenkin totta, sillä osa (ei kaikki)maailman valtaeliittiä osallistuu okkultistisiin ja saatanallisiin rituaaleihin. Valtaeliitin rikokset perustuvat juuri siihen, että kun he tekevät tarpeeksi kauhistuttavan asian, niin he luottavat siihen ettei kukaan usko sitä ja siksi he saavat jatkaa kauhistuttavia tekosiaan.

Ympäri maailmaa syksyllä illuminaattien seremonioissa tapetaan tuhansia lapsia. Satanistit uskovat saavansa voimaa tappamisten kautta. He voivat repiä sydämen irti ihmiskehosta ja paloitella sen osiin. Pääsiäisen aikana tapetaan aikuisia ihmisiä.

Näihin rituaaleihin kuuluu myös seksiriitit, joita tehdään jopa nuorille lapsille. Seksiriitin uskotaan lisäävän voimaa sekä synnyttävän pelkoa ja lisäävään salaseuran jäsenten solidaarisuutta. Rituaalien kautta valtaeliitti etsii itselleen maallista valtaa ja voimaa sekä menestystä, jota he saavat palvoessaan saatanaa. Heidän menestymisensä hinta on kova, sillä he maksavat siitä lopulta iankaikkisesti kadotuksessa elleivät he tee parannusta ja tule Raamatulliseen uskoon. 

Illuminaatin jäsenet elävät kaksoiselämää, sillä he ottavat osaa näihin saatanallisiin rituaaleihin ja samaan aikaa toimivat yhteiskunnassa korkeassa asemassa kuten politiikkoina, lääkäreinä, psykologeina, terapeutteina, pankkiireina, lakimiehinä, hallitusten jäseninä, uskonnollisina johtajina ja vaikuttajina jne. He ovat vapaamuurarien eliittiä. He ovat eliitin jälkeläisiä, joita on lapsesta asti harjoitettu olemaan illuminaattien eliittiä.

Illuminaatit käyttävät ihmisiä seksuaalisesti hyväkseen. Illuminaatti on soluttautunut kaikkiin uskontoihin ja pyrkii hallitsemaan niitä. Tästäkin syystä nykyään pyritään harjoittamaan ekumeniaa kaikkien uskontojen ja uskonnollisten sekä hengellisten yhteisöjen kanssa. Vatikaanilla on vahva ote illuminaateissa. Illuminaatti on homo-agendan, Aids:n ja seksuaalisen vallankumouksen takana. Illuminaatit vihaavat kaikkea mitä Raamatun Jumala ja totuus edustavat.

Vuosittain n. 700 000 alaikäistä lasta katoaa Yhdysvalloissa sekä lukematon määrä lapsia ja aikuisia ympäri maailmaa. Osa kadonneista löytyy elävinä ja osa kuolleina. Monia heistä ei koskaan löydetä, sillä he päätyvät sieppauksen seurauksena saatanallisen rituaalin uhreiksi.

Saatanallinen rituaalinen uhri- ja juhlakalenteri paljastaa sen kuinka kauhistuttavia ovat illuminaattien rituaalit:

 

 

 

Päivä Juhla Tyyppi Uhri ja käyttö Ikä
Tam. 1 Uuden vuoden päivä   Druidien juhla päivä 15-33
Tam. 7 Pyhän Winebaldin päivä
 
veri eläin tai ihmisuhri ja silpominen miespuolinen jos ihminen
Tam. 17 Saatanallinen juhla seksuaalinen oraali, anaali, vagina 7-17 naispuolinen
Tam. 20-27 Sieppaus, seremoniallinen valmistelu ja uhrin pitäminen kynttelinpäivään seksuaalinen ja veri oraali, anaali, vagina
ihmisuhri
naispuolinen tai lapsi (mikä tahansa ikä)
Tam. 29 Pyhän Agnes aatto   kirousten lausuminen  
Hel. 2 Kynttelinpäivä
(Sapatti juhla)
veri eläin tai ihmisuhri  
Hel. 2 Saatanallinen juhla seksuaalinen oraali, anaali, vagina 7-17 naispuolinen
Hel. 25 Pyhän Walpurgisin päivä veri Veri yhteys ja silpominen mikä tahansa ikä
Maa. 1 Pyhä Eichatadt veri ihmisen veren juominen voiman ja kunnianosoitus demoneille mikä tahansa ikä (mies- tai naispuolinen)
Maa. 15,17 Eides      
Maa. 20
päivä vaihte-
lee
Kevät päiväntasaus
(Sapatti juhla)
(Suuri hedelmällisyyden sapatti)
orgiat oraali, anaali, vagina mikä tahansa ikä (mies- tai naispuolinen tai eläin)
  Shrovetide - kolme päivää ennen tuhkakeskiviikkoa 
noitien sapatti)
     
päivä vaihte-
lee
Pitkäperjantai
kärsimyksen päivä
(Kristuksen kuolema)
veri ihmisuhri miespuolinen aikuinen
päivä vaihte-
lee
Pääsiäsaaton päivä veri ihmisuhri mies- tai naispuolinen
(aikuinen)
Huh. 21-26 Sieppaus, seremoniallinen valmistelu ja uhrin pitäminen      
Huh.24 Pyhän Markuksen päivä   ennustaminen ja yrttien kerääminen  
Huh. 26 - May 1 Suuri huipentuma De Meur oraali, anaali, vagina
Baalin ruumis
1-25 (naispuolinen)
Huh. 30 Walpurgisnacht
Roodmas Day
veri eläin tai ihmisuhri mikä tahansa ikä
  Beltanen aatto (juhlaa usein juhlitaan kokon ja hedelmällisyys riittien kanssa - suurin noitien sapatti      
Tou. 1 Beltane
Walpurgisin päivä
vapunpäivä
  Druidien tulijuhla
noitien kokous jäseneksi vihkiminen
 
Kes. 21
päivä
vaihte-
lee
Juhla päivä
(Kesä päivänseisaus)
orgiat oraali, anaali, vagina
eläin tai ihmisuhri
mikä tahansa ikä (mies-, naispuolinen tai eläin)
Hei. 1 Demonien juhla veri Druidien seksuaalinen yhteys demonien kanssa mikä tahansa ikä (naispuolinen)
Hei.20-26 Sieppaus, seremoniallinen valmistelu ja uhrin pitäminen suureen huipentumaan      
Hei. 25 Pyhän Jaakobin päivä   yrttien kerääminen  
Hei. 27 Suuri huipentuma (5 viikkoa, 1 päivä kesä päivänseisauksen jälkeen) Da Meur oraali, anaali, vagina
ihmisuhri
naispuolinen (lapsi tai aikuinen)
Elo. 1 Sadonkorjuun päivä
(Sapatti juhla
veri eläin tai ihmisuhri mikä tahansa ikä (mies- tai naispuolinen)
  (Auringon jumalan juhla, sadonkorjuu kauden alku)      
Elo. 3 Saatanallinen juhla seksuaalinen oraali, anaali, vagina 7-17 (naispuolinen)
Elo. 24 Pyhän Bartholomin päivä
(suuri sapatti  ja tuli juhla)
  suuri yrttien kerääminen  
Syy. 7 Avioliitto pedon kanssa seksuaalinen uhri, silpominen vauva- 21 (naispuolinen)
Syy. 21 Keskiyön pyhä leipä veri silpominen ja käsien poistaminen - käden kunniaksi (naispuolinen)
Syy. 22
päivä 
vaihte-
lee
Juhla päivä
(syksyn päiväntasaus)
orgiat oraali, anaali, vagina mikä tahansa ikä
Lok. 13 - 30 Pyhäinmiesten aaton päivän  valmistelu, Samhain (Halloween)
sieppaus, pitäminen ja hernkilökohtainen seremoniallinen ihmnisuhrin valmistelu
     
Lok. 28-30 Satanistien suuri pyhä päivä koskien Halloweenia veri joka päivä ihmisuhri mies- tai naispuolinen)
Lok. 30-31 Pyhäinmiesten aaton päivä ja Hallooween yö veri ja seksualinen seksuaalinen huipentuma (orgasmi), yhetsy demonien kanssa, eläin tai ihmisuhri mikä tahansa ikä (mies-, naispuolinen tai eläin)
Mar. 1 Satanistien suuri pyhä päivä koskien Halloweenia veri ihmisuhri mikä tahansa ikä (mies-, naispuolinen tai)
Mar. 4 Saatanallinen juhla seksuaalinen oraali, anaali, vagina 7-17 (naispuolinen)
Jou. 22 Talvipäivänseisaus
(Sapatti juhla)
(Juhla päivä)
orgiat oraali, anaali, vagina mikä tahansa ikä (mies-, naispuolinen tai eläin)
Jou. 24 Demonien juhla Da Meur Suuri huipentuma mikä tahansa ikä (mies-, naispuolinen tai eläin)
  Jouluaatto veri Ruumiin osien vastaanottaminen joululahjoiksi miespuolinen vauva

Ilm 18:
10 he seisovat loitolla kauhistuen hänen vaivaansa ja sanovat: "Voi, voi sinua, Babylon, sinä suuri kaupunki, sinä vahva kaupunki, sillä sinun tuomiosi tuli yhdessä hetkessä!"
11 Ja maanpiirin kauppiaat itkevät ja surevat häntä, kun ei kukaan enää osta heidän tavaraansa,
12 kaupaksi tuotua kultaa ja hopeata ja jalokiviä ja helmiä ja pellavakangasta ja purppuraa ja silkkiä ja helakanpunaa ja kaikkinaista hajupuuta ja kaikenlaisia norsunluu-esineitä ja kaikenlaisia kalleimmasta puusta ja vaskesta ja raudasta ja marmorista tehtyjä esineitä,
13 ja kanelia ja hiusvoidetta ja suitsuketta ja hajuvoidetta ja suitsutuspihkaa ja viiniä ja öljyä ja lestyjä jauhoja ja viljaa ja karjaa ja lampaita ja hevosia ja vaunuja ja orjia ja ihmissieluja.

Raamattu tuo esille sen kuinka suuri Babylon, eli uskonnollinen portto (Rooman katolinen kirkko) harjoittaa ihmiskauppaa lopunaikana. Tämä tarkoittaa sitä, että katolisen kirkon sisällä oleva saatanalliseen rituaaleihin osallistuva valtaeliitti maksaa rahalla ihmissieppaajille korvauksen siitä että he sieppaavat ihmisiä tapettaviksi saatanallisen mustan messun rituaalisiin menoihin. Illuminaatit ovat myös mieltyneet seksuaalisiin rituaaleihin sekä he palvovat ja kunnioittavat jumalattaria. Hekin ovat osallisia tähän ihmiskauppaan, jota lopunaikana harjoitetaan koskien ihmisten surmaamista saatanallisen rituaalien tähden. Katolisen kirkon johto ja jesuiitat ovat kytköksissä illuminaatteihin.

Amerikkalainen TV ja radiojuontaja Alex Jones on monien vuosien aikana paljastanut maailman valtaeliitin (uuden maailmanjärjestyksen rakentajat) rikollista toimintaa. Jones on sanonut, että kun hän tutkii valtaeliitin toimia, niin hyvin usein esille nousee valtaeliitin pakkomielle okkultismiin. Jones sanoo, että okkultismin pakkomielle on kytköksissä niin presidentteihin kuin politiikkoihin sekä suurten firmojen johtajiin. Alex Jones teki kaksi tuntia kestävän dokumentin nimeltä Dark Secrets: Inside Bohemian Grove (Pimeät salaisuudet: Bohemian Groven sisäpuolella), joka paljastaa sen kuinka valtaeliitin jäseniä kokoontuu vuosittaiseen salaseuran salaiseen kokoontumiseen, johon kuuluu ihmisuhrin uhraaminen. Jonesin mukaan on kyse muinaisesta Babyloniasesta lusiferisisesta (saatanallinen) seremoniasta, johon valtaeliitin edustajat osallistuvat. Voit katsoa dokumentin alla olevasta youtube suoralinkistä:

Jonesin dokumentti paljastaa sen saman tosiasian, josta ilmestyskirjakin kertoo, eli sen että lopunajan ihmiskunnassa tehdään muinaisen Babylonian kauhistuttavia rituaalimurhia ja muita kauhistuksia.

Alex Jones haastatteli tästä aiheesta David Gergeniä, joka on poliittinen kommentaattori ja entinen presidentillinen neuvonantaja toimien neuvonantajana seuraavien presidenttien hallintokaudella: Richard Nixon, Gerald Ford, Ronald Reagan, Bill Clinton. Alex Jonesin haastattelusta ja videoklipistä käy ilmi, että Bohemian Groven salaseura on olemassa ja toiminnassa.

Alex Jones kysyi Gergeniltä: Okei, viimeinen kysymys. Luin monia vuosia sitten Washington Timesin artikkelin, missä kommentoit organisaatiota ja nyt se on Wall Street Journalissa, se on ollut monissa erilaisissa lehdissä ja se on Bohemian Grove. Ja takaisin siihen mitä se oli 1996 kun ryhdyit Clintonin avustajaksi. He olivat republikaaneja, jotka kritisoivat sinua. Oi, mitä Bohemian Grovesta. Ja sitten sinä huomioit heidät sanomalla; Hei, en juossut alasti metsässä. Mitä tämä tarkoittaa?

Sen jälkeen videoklipissä näytetään lehtiartikkeliä ja sanotaan: Tässä on aikaisemmin mainittu Washington Timesin artikkeli, missä hän sanoi, että minä en juossut alasti kuten he tekivät.

David Gergen vastaa: Minä en tiedä mitä lainausta siteeraat, en ole tietoinen sellaisesta lainauksesta. Oh, kuuntele, uh, minä olen ... uh Bohemian Groven iloinen jäsen. Pidän ihmisistä, jotka tulevat sinne ja uh, minulle on todella sopimatonta puhua, uh, tästä ryhmästä.

Jones: Oletko ollut siellä polttohautauksen seremoniassa?

Gergen: Uh, rehellisesti tämä uh, en usko tämän olevan sellaista, josta minun tarvitsee puhua sinulle.

Jones: Niinkö?

Gergen: Pitää paikkansa.

Jones: Olen Alex jones ja minä hiivin sinne 2000. Minä olen se kaveri joka tein sen avoimen julkiseksi, Minulla on video, se on ollut kansallisessa TV:ssä.

Gergen: Halveksun sinua siitä.

Jones: Niinkö?

Gergen: Kyllä.

Jones: Sinne on menossa paljon julkisia virkamiehiä, eikä meidän olisi syytä tietää?

Gergen: Sinä, sinä otit, en tiedä sinusta mitään, enkä tiedä mitään filmistäsi. Mutta jos menet sinne ymmärtäen, olet rikkonut sen julkaisemalla filmin ja minä en sen tähden kunnioita sinua.

Jones: Niinkö?

Gergen: Sinä, sinä ymmärsit kun menit sinne ettet voi tehdä sitä filmiä. Oliko, oliko sinulla se ymmärrys kun menit sinne?

Jones: Ei.

Gergen: Törmäsitkö siihen?

Jones: Kyllä.

Gergen: Kyllä ja siellä ei ole kulkulupa kylttejä myöskään, eihän?

Jones: Ei, he laittoivat niitä jälkeenpäin. Minä vain kävelin sisään.

Gergen: Olen pahoillani, olen pahoillani herra, olen ollut siellä ennenkin. Tiedän mitkä olosuhteet ovat ja olen pahoillani sinä rikoit yhteisymmärryksen. Se ei ollut herrasmiesmäisesti tehty.

Jones: Mutta rituaali, onko rituaali aito?

Gergen: Herra, uh, kaikki mitä sinä uh, minä minä en ole sinulle velkaa tätä keskustelua. Sinä, sinä, sinä olet tehnyt sen mitä sanotaan väijytys journalismiksi ja minä halveksun sinua sen tähden. Joten kiitos ja näkemiin.

Jones: Olitko koskaan rituaalissa?

Gergen: Se ei ole sinun asiasi.

Gergen on lähtemässä pois haastattelusta, mutta kääntyy ympäri ja sanoo.

Gergen: Kuuntele, kuuntele sinä kuljet ympäriinsä ja teet ihmisten kanssa yhteisen sopimuksen rikkoen sen, väijyt ihmisiä kaduilla joka on sopimaton journalismin muoto ja jos haluat harrastaa sitä, niin siitä vain, mutta älä vaadi muita kunnioittamaan sinua. Voit olla vapaa amerikkalainen kuten kuka tahansa, mutta jos haluat olla epäkohtelias tai töykeä tai et herrasmies, niin se riippuu sinusta.

Gergen myöntää haastattelussa olleensa mukana Bogemian Grove toiminnassa mukana metsikössä. Gergen tuo myös sen esille, että rituaaliin osallistujat hyväksyvät sen ettei rituaalia saa kuvata. Gergen oli todella vihainen siitä että Jones kuvasi salaa rituaalin. Täten on kiistaton tosiasia, että Bohemian Grove salaseura on olemassa, joka suorittaa karmeita rituaaleita. Sekin on kiistaton tosiasia, että rituaaleissa on ollut alastomia salaseuran jäseniä. Valtaeliittiin kuuluvat salaseurojen jäsenet suorittavat ihmisuhreja sekä perverssejä rituaaleja saatananpalvonta menoissaan.

Aiheeseen liittyviä muita youtube videoita:

 

Pedro Romero kertoo, että monet katolisen kirkon sisällä olevat papit ovat päivällä kirkon pappeja ja yöllä satanisti pappeja. Romeron mukaan paavi Johannes Paavali II kuului saatanalliseen mustaan veljeskuntaan. 

Pedro Romero on entinen saatanan pappi, joka kertoo asioita valtaeliitin toimista, joita on vaikea uskoa todeksi. Hän tuo esille, että esimerkiksi Coca Colan ja Walt Disney production omistajissa on satanisteja. Romero sanoi, että Coca Cola teki sopimuksen saatanan kanssa, joka lupasi tehdä yhtiöstä maailman ykkösbisneksen. Sopimukseen kuului, että joka toinen kuukausi yhtiön tulee uhrata saatanalle kolme ihmistä, jotka päätyvät uhrattaviksi ja pullotettaviksi.

Romeron mukaan Sonrics yhtiö saa joka lokakuun 31. päivä suuren summan rahaa, joilla rahoitetaan projektia, jonka kautta joihinkin yhtiön makeisiin lisätään myrkyllisiä aineita kuten huumeita jne. että se aiheuttaisi monen lapsen kuoleman, joiden kuolinsyytä ei kuitenkaan saataisi selville, eikä voida yhdistää makeisiin.

Romeron mukaan satanistien vaikutus tulee tavallisen ihmisen kotiin elokuvien, lelujen, sarjakuvien, musiikin jne. kautta eikä ihmisillä ole hajuakaan siitä että heidän ajatusmaailmaansa ja mieleensä vaikutetaan ja muokataan koko ajan saatanallisten asioiden kautta.

En itse väitä, että Romeron kertomat asiat ovat totta, mutta pidän sitä kuitenkin mahdollisena. Coca Colan haitallisista vaikutuksista saa tietoa esimerkiksi netistä. Coca Cola sisältää mm. fosfaatteja ja fosforihappoa. Fosforihappo on haitallista elimistölle. Liika fosfori elimistössä aiheuttaa sydän- ja munuaisongelmia, osteoporoosia, lihaskatoa sekä joidenkin tutkimusten mukaan ennenaikaista vanhenemista. Coca Colassa on syöpää aiheuttavaa väriä.

Romeron esille tuoma asia, jonka mukaan joihinkin Coca Cola pulloihin on lisätty ihmisuhrien jäänteitä ja verta, ei tietenkään tarkoita sitä, että tällaiset pienet erät menisivät yleiseen jakeluun, vaan ne menisivät okkultistien käyttöön, jos tämä on ylipäänsä totta.

Romeron kertomusta on vaikea uskoa todeksi, mutta Raamattu todistaa sen ainakin todeksi, että valtaeliitti on sekaantunut ihmisten tappamiseen:

Ilm 6:8 Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.

Raamattu sanoo, että maan pedot tappavat ison määrän ihmisiä lopunaikana. Ilmestyskirjan  peto on liitetty ilmestyskirjassa Babylonian porttoon, joka tarkoittaa sitä että maan peto on antikristillinen voima, eli uuden maailmanjärjestyksen valtaeliitti, joka on tappanut ja tulee tappamaan tuhansittain ihmisiä joka vuosi rituaalimurhien kautta. Valtaeliitin suunnitelmissa on myös maapallon väestönvähennys ohjelma, joka tarkoittaa sitä, että he pyrkivät erilaisin keinoin vähentämään maailman väkilukua. Maapallon väestönvähennys tarkoittaa kirjaimellista ihmisten surmaamista, jota tehdään myös peitellysti erilaisten asioiden kautta.

Maailmassa on noin 7 miljardia ihmistä ja maailman luonnonvarat alkavat loppumaan ja siitä ei riitä kaikille, niin sen tähden maailman valtaeliitti suunnittelee ihmisten surmaamista kaikilla mahdollisilla tavoilla. Ilmestyskirjan kuudes luku kertoo minkälaisten asioiden kautta ihmisiä kuolee suuria määriä:

Miekka on esikuvaa sodasta, joka tarkoittaa sitä, että lopunaikana ihmisiä kuolee suuria määriä ihmisiä erilaisissa sodissa. Ihmisiä kuolee nälkään, joka tarkoittaa sitä, että lopunaikana on paljon ihmisiä, jotka näkevät nälkää ja kuolevat sen tähden. Rutto tarkoittaa kulkutauteja ja epidemioita. Tämä tarkoittaa sitä, että lopunajan maailmassa ihmisiä kuolee paljon erilaisiin kulkutauteihin ja epidemioihin. Maan petojen kautta tarkoittaa maailman valtaeliittiä, jotka voivat olla monien sotien ja konfliktien takana. Samoin valtaeliitti voisi estää nälänhädän, mutta he eivät tee sitä, vaan antavat ihmisten kuolla nälkään. Samoin valtaeliitti ei halua lääketieteen ratkaisevan maailman terveysongelmia, siksi niin monia tiedemiehiä kuolee lavastettujen sekä suunniteltujen kuolemien kautta. Sitten on oma lukunsa valtaeliitin suorittamat rituaalimurhat, joissa ihmisiä tapetaan ja uhrataan saatanalle.

Moni lukija voi ihan aiheellisesti ajatella, että jos tämä olisikin totta, niin mitä valtaeliitti hyötyy ihmisten surmaamisesta ja saatanan palvomisesta/palvelemisesta? Raamattu antaa tähänkin kysymykseen vastauksen:

2 Tim 2:
24 Mutta Herran palvelijan ei sovi riidellä, vaan hänen tulee olla lempeä kaikkia kohtaan, kyetä opettamaan ja pahaa kärsimään;
25 hänen tulee sävyisästi ojentaa vastustelijoita; ehkäpä Jumala antaa heille mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden
26 ja selviävät perkeleen pauloista, joka on heidät vanginnut tahtoansa tekemään.

Matt 4:
8 Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston
9 ja sanoi hänelle: "Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua".
10 Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: ‘Herraa, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman’."

Raamatun sanan mukaan ihmiset ovat synnin orjuudessa ja tämä maailman ihmiset ja valtakunnat ja niiden loisto (raha, omaisuus, talous) on saatanan halussa. Pahuuden ja saatanan palvelemiseen liittyy kaikenlainen pahuus sekä myös ihmisuhrit saatanalle ja näihin ihmisen tulee sitoutua, joka suostuu avoimesti sydämessään palvomaan saatanaa. Se ihminen joka suostuu avoimesti sydämessään palvomaan ja palvelemaan saatanaa saa siitä saatanalta "palkkioksi" tämän maailman mammonaa ja mainetta (rahaa, valtaa, kuuluisuutta, nautintoja himoihinsa jne.). Hinta joka siitä täytyy maksaa on hirvittävä, sillä se johtaa iankaikkiseen kadotukseen ellei ihminen tee parannusta ja usko Herraan Jeesukseen.

Koska maailman valtakuntien loisto on saatanan hallussa, niin sen tähden maailman valtaeliitti pitää hallussaan maailman rahavaroja sekä poliittista, taloudellista ja uskonnollista vaikutusvaltaa, koska he palvelevat saatanaa. Asia voi kuulostaa uskomattomalta, mutta kaikki asiatodisteet todistavat sen puolesta, että osa maailman valtaeliittiä palvelee saatanaa.

Malaysia Airlinesin MH17 lentoturmaan liittyy muutamia asioita, jotka herättävät kysymyksiä. New York Timesin journalisti siteerasi lentoviranomaista, jonka mukaan Malaysia Airlinesin lento MH17 (kone tyyppi Boeing 777) teki ensimmäisen lentonsa heinäkuun 17. päivä 1997, eli seitsemäntoista vuotta sitten. Malaysian Airlines lento MH17 ammuttiin alas 17. päivä heinäkuuta 2014.

Voiko kyse olla pelkästä huonosta sattumasta vai onko kyseessä illuminaatin teko? Lentoon ja koneeseen liittyy numerokoodi seitsemän ja seitsemäntoista, jotka toistuvat koko ajan. Vuosi 2014 numeroista saadaan laskettua numero seitsemän. Malaysia Airlinesin lento MH17 lensi lentotasolla 330, kun se katosi tutkasta. Numero 33 on vapaamuurareiden (illuminaateissa on vapaamuurareita) korkein aste. Voiko kaikki symbolisuus sekä numerokoodit olla sattumaa vai oliko tosiaan kyse illuminaatin teosta, jonka tarkoituksena oli uhrata tietty määrä ihmisiä tiettynä tarkalleen määrättynä hetkenä? En väitä, että näin on, mutta sekin voi olla mahdollinen selitys koneturmalle.

Malaysia Airlines lento MH17 lennolla uskotaan olleen useita ihmistä, jotka olivat matkalla AIDS konferenssiin Australiaan heidän joukossaan oli HIV/AIDS tutkijoita ja terveysalan ihmisiä sekä aktivisteja. Koneen eräs matkustajista oli tunnettu HIV/AIDS huippututkija Joep Lange. Amerikan presidentti Barack Obama vahvisti, että lähes kolmannes matkustajista olivat tutkijoita, terveydenhuollon ammattilaisia sekä aktivisteja, jotka olivat matkalla kansainväliseen AIDS konferenssiin Australiaan.

Australian lääketieteen liittopresidentti professori Brian Owlerin mukaan tämä oli isku HIV/AIDS tutkimukselle. Owler sanoi että menehtyneiden tiedon määrän oli valtava, jolla tulee olemaan tuhoisa vaikutus HIV:n tutkimukseen. Owlerin mukaan vain ajan kanssa voidaan päästä takaisin menetettyihin tietoihin, eikä sitä voida korjata lyhyessä ajassa, sillä se siirtää taaksepäin hyvin merkittävästi HIV:n ja AIDS:n parantamisen ja strategian torjuntaa.

Valtaeliitin maapallon ihmisten väestönvähennys hanketta ajatellen HIV tutkimus ottaa melkoisen takapakin ja siten lisää ihmisten kuolleisuutta, joka on illuminaatin tavoite. Tragedia tapahtui vain päiviä ennen suurta kansainvälistä AIDS konferenssia ja päivä sen jälkeen kun YK:ssa tiedemiehet suunnittelivat kykenevänsä lopettamaan AIDS epidemian vuoteen 2030 mennessä. Illuminaateille ei ole mikään ongelmaa järjestää HIV tutkijoita koneeseen tiettynä hetkenä, sillä sen kautta olisi saatu kaksi tavoitetta täytettyä: ihmisuhrit saatanalle sekä edistää maapallon väestönvähennystä HIV tutkimuksen takapakin kautta. Illuminaatti voi käyttää Venäjä - Ukraina tilannetta hyväkseen luomalla siihen sopivan syntipukin ja siksi kone tiputettiin alas juuri itäisen Ukrainan ilmatilassa. En väitä tätä varmaksi totuudeksi, mutta illuminaatin tavoitteet ja numerosymboliikka osuvat kyllä yksiin koneturman kanssa.

En ole mikään salaliitto friikki, mutta koska osa maailman valtaeliittiä on antikristillisten ja saatanallisten voimien vallassa, niin mediaan voidaan syöttää melkein mitä tahansa, jonka kautta todellinen totuus pyritään salaamaan.

Illuminaatti toimii vielä salaisesti maan päällä, mutta se jättää jälkiä ja tuntomerkkejä omasta olemassaolostaan tiettyjen tekojen ja symbolien kautta. Eräs tällainen tuntomerkki on Amerikan yhden dollarin seteli.

 

Kun tutkimme Amerikan yhden dollarin seteliä, niin huomaamme siinä illuminaattien ja vapaamuurarien symbolit ja sanoman. Annuit Coeptistarkoittaa julistaen (ilmoittaen) syntymää ja Novus Ordo Seclorum tarkoittaa uusi maallinen järjestys tai uusi maailman järjestys tai uusi aikakauden järjestys. Illuminaatit viestittävät yhden dollarin kautta rakentavansa uutta maailman järjestystä, joka on syntyvä maan päälle. Dollarissa lukee myös englanniksi The Great Seal - suuri sinetti. Illuminaattien tarkoituksena on sinetöidä maailma yhdeksi uudeksi lusiferistiseksi maailmanjärjestykseksi, jota saatana johtaisi enkeliensä kanssa:

Ilm:
9 Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.
10 Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos.
11 Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti.
12 ¶ Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"
13 Ja kun lohikäärme näki olevansa heitetty maan päälle, ajoi hän takaa sitä vaimoa, joka oli poikalapsen synnyttänyt.

Pahuutta täynnä olevan saatanan lopullinen tavoite on pyrkiä konkreettisesti astumaan alas maan päällä (sitä emme voi tietää millaisen hahmon hän ottaa). Antikristus sekä illuminaatti ovat pelinappuloita saatanan pelissä, jossa hän tavoittelee maailmanvaltaa. Tässä asiassa on vain eräs ongelma, sillä saatana valehtelee illuminaateille maailmanvallastaan, eikä paljasta sitä, että hän on hävinnyt pelin, eikä hän voi voittaa tätä peliä, sillä hän ei kykene kukistamaan Kaikkivaltiasta Raamatun Jumalaa, joka lopulta ottaa kiinni saatanan ja heittää hänet iankaikkiseen rangaistukseen tuliseen järveen.

Pahuuden saatanan luonne ja toimintatapa sekä eksytys tulee ikävällä tavalla esille Hitlerin toiminnan kautta. Hitler lupasi paljon ja antoi aluksi kansalleen menestystä (muiden kärsimyksen kustannuksella), mutta tuhosi lopulta täysin kaiken. Hitler ei antanut periksi, vaikka tiesi häviävänsä, vaan hän säälimättä tapatti oman kansalaisiaan sekä vihollisiaan katkeraan loppuun asti. Samalla tavalla toimii pahuutta täynnä oleva saatana.

Kirjallinen vapaamuurari vaikuttaja Manly P. Hall Lectures on Ancient Philosophy teoksessaan on sanonut: “Olemme lähestymässä jalompaa aikakautta, jolloin kansakuntia ei enää ole, jolloin koko maailma on yhden järjestyksen, yhden hallituksen, yhden hallinnollisen järjestön alaisuudessa” (s. 463).

Yhden dollarin pyramidin huippukivi on irti pyramidista ja huippukivessä on kaikkinäkevä silmä, joka on lusiferin, eli saatanan silmä, joka hallitsee maailmaa. Kaikkinäkevä silmä on kaiken yläpuolella, joka tarkoittaa sitä, että saatana kontrolloi maailmaa ylhäältä alaspäin. Siksi illuminaatit ovat maailman valtaeliitti, joka hallitsee ja kontrolloi asioita maailmassa.

Pyramidi on pakanallinen epäjumalan palveluksen symboli. Amerikan dollarissa pyramidin huippukivi ei ole vielä tullut asetettua paikoillensa, vaan on irti pyramidista. Kun huippukivi ei ole vielä asetettu paikoillensa, niin suunnitelma ei ole vielä toteutunut, mutta kun huippukivi asettuu paikallensa, niin silloin suunnitelma alkaa täyttymään.

Mikä on tuo suunnitelma? Dollarissa oleva sanoma on uuden maailmanjärjestyksen syntymän julistamisesta, joka tapahtuu silloin kun huippukivi tippuu alas, eli kun huippukivi, jossa on kaikki näkevä silmä asettuu pyramidin huipulle, niin silloin uusi maailmanjärjestys syntyy. Tämä voi tarkoittaa sitä, että kun Amerikan dollari otetaan pois käytöstä, niin silloin uusi maailmanjärjestys on astumassa tai astunut esille. Tämä voi olla merkki siitä, että silloin maailman hallitukset ovat yhdistymässä tai yhdistyneet sekä uskonto ja raha, eli taloussysteemi on tullut yhdeksi, niin että koko maailma on lopulta antikristuksen uuden maailmanjärjestyksen hallinnassa.

On päivänselvää, että illuminaattien ja vapaamuurareiden symboli Amerikan dollarissa tarkoittaa sitä, että valuutalla on iso merkitys uudessa maailmanjärjestyksessä, jossa koko maailma koitetaan saada yhden valuutan alaisuuteen. Illuminaattien ja vapaamuurarien merkki ja koodi on siis näkyvillä kaikille "valaistuneille" illuminaateille, jotka tietävät milloin uuden maailmanjärjestyksen on aika nousta esille, jota varten he ovat tehneet työtä jo muutaman vuosisadan ajan. Uskon että Bilderberg-ryhmä sekä trilaterilaaninen komissio ovat myös työkaluja tämän uuden maailmanjärjestyksen aikaansaamiseksi.

Bilderbergin-ryhmän kokoukset ovat salaisia, eli niistä ei kerrota ulkopuolisille, vaan käsittelyssä olleet asiat jäävät vain kokouksiin osallistuneiden tietoon. On päivän selvää, että Bilderberg-ryhmä ajaa antikristillisiä arvoja, ollen salaseura, joka kutsuu erittäin vaikutusvaltaisia ihmisiä kokouksiinsa, joiden joukossa on myös vapaamuurareita. Bilderbergin-ryhmän kokouksiin kutsutaan yleensä vain talouselämän, median ja politiikan edustajia. Tällä tavoin salaisesti on helppoa ajaa ihmiskunta kohti uutta maailmanjärjestystä, koska tulee saada globaali valuutta, niin sen tähden näihin kokouksiin kutsutaan talouselämän merkittäviä johtajia eri maista.

Merkittävää on myös se että moni Bilderberg-ryhmän kokouksiin osallistunut henkilö alkaa julkisesti puhumaan uudesta maailmanjärjestyksestä. Illminaattien ja vapaamuurareiden päämäärä uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmasta on täyttä totta ja näkyvissä, jos on vain halua ja uskallusta nähdä tämä tosiasia.

Dollarin pyramidissa on roomalaisin numeroin luku 1776, joka oli nykyisen illuminaatin perustamisvuosi sekä Amerikan itsenäisyyden julistuksen vuosi. Mielenkiintoinen yhtymäkohta tuo luku 1776, joka voisi tarkoittaa 17.7, eli 17. päivä heinäkuuta illuminaatti tekee jotakin uuden maailmanjärjestyksen aikaan saattamiseksi. Voisiko olla niin, että MH 17 koneen tiputtaminen 17.7 2014 liittyy yritykseen luoda epävakautta maailman rauhaan, joka nopeuttaisi uuden maailmanjärjestyksen voimaan saattamista? Olisi mielenkiintoista tutkia vuosia taaksepäin, että mitä maailmassa on tapahtunut eri vuosina heinäkuun 17. päivä.

Amerikan yhden dollarin setelissä on myös kotkan kuva, joka symboloi joidenkin entisten vapaamuurarien mukaan illuminaattia. Kotkan alapuolella lukee E Pluribus Unum - yksi monista. Onko niin, että Amerikan Yhdysvallat ja sen erilaiset osavaltiot ovat olleet koko historiansa ajan illuminaattien koekaniinina ja harjoituskappaleena tulevalle uudelle maailmanjärjestykselle, joista monista pyritään tekemään yksi?

Loppuvetoomus

Muinaisessa maailmassa Babyloniassa ja muuallakin harrastettiin uskonnollisia uhrimenoja, joissa tapettiin ihmisiä mm. lapsia uhrattiin polttamalla heitä epäjumalien mielisuosion "ostamiseksi". Raamattu kertoo, että Babylonian henkivalta sekä uskomukset vaikuttavat lopunajan maailmassa.

Maailman valtaeliitti on kovaa vauhtia rakentamassa maan päälle saatanallista uutta maailmanjärjestystä, jonka mukaisesti he toimittavat veriuhreja saatanalle jo tänä päivänä.

Sinä joka olet erehtynyt luulemaan katolista kirkkoa Raamatulliseksi kristinuskoksi ja olet kirkon julmuuksien ja veritekojen tähden hylännyt uskon Jeesukseen tai et ole halunnut uskoa Raamatun Jeesukseen, niin ymmärrä se ettei Rooman katolinen kirkko edusta Raamatullista kristinuskoa, vaan saatanallista antikristuksen kirkkoa.

2 Kor 11:
14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.
15 Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.

Voiko olla enää olemassa kavalampaa petosta ja eksytystä kuin sellainen missä ihminen tekeytyy Kristuksen opetuslapseksi tai on vaikutusvaltainen yhteiskunnan vaikuttaja, mutta hän onkin todellisuudessa ihmishirviö, joka palvelee saatanaa suorittaen ja ollen osallisena ihmisten murhaamisessa saatanallisten rituaalien tähden.

Herra Jeesus on ainoa joka voittaa maailmassa vaikuttavat pahuuden voimat. Ainoa todellinen totuus on Herrassa Jeesuksessa, johon tulee uskoa, niin  kuin Raamattu opettaa. Ainoa johon voit luottaa tässä maailmassa on Herra Jeesus.

Tässä lopunajan maailmassa ihmisellä ei ole mitään muuta turvapaikkaa kuin uskominen Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu sanoo. Siksi vetoan jokaiseen katoliseen, että hylkää saatanallinen kultti, jonka jäsenenä olet. Vetoan sinuun, joka olet mukana ekumeniassa, että hylkää ekumenia, koska sen kautta ollaan rakentamassa saatanallista uutta maailmanjärjestystä maan päälle. Vetoan jokaiseen ihmiseen, että etsi pelastusta Raamatun Jumalan kautta, jonka saa lahjaksi uskon kautta Herraan Jeesukseen, kun tunnustaa syntinsä ja uskoo Herraan Jeesukseen.

 

Linkkisuositus: Jesuiitat ja uusi maailmanjärjestysPetri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James version 1611
childabuserecovery.com

veteranstoday.com
itccs.org/2014/03/22
itccs.org/tag/ninth-circle
itccs.org/ICLCJ
whale.to
henrymakow.com
henrymakow.com/illuminati
logosresourcepages.org
bible-history.com
youtube.com/watch?v=-WxI5f9-6MQ
youtube.com/watch?v=k5FZITR0cbs
iltasanomat.fi
usnews.com
ibtimes.co.uk
independent.co.uk
theregister.co.uk
time.com
forbes.com
tohtori.fi
tldm.org
tldm.org/news
freerepublic.com
weirdload.com
bibliotecapleyades.net

 

 

 

 

Karismaattinen liike on ytimeltään katolinen

 

Karismaattinen liike on ollut väärä syntymästään saakka ja se oli Saatanan suunnitelma tuhota 1900-luvun klassiset helluntai- ja pyhitysliikkeet. Ja siinä se varmasti on onnistunut. Kaikki näyttää alkaneen Kathryn Kuhlman'ista, joka oli tämän väärän Porttokirkon yhteyden pitkäaikainen vaikuttaja. Karismaattinen liike on Saatanan suunnitelma tehdä helluntaiseurakunnille sama, mitä Konstantinus ja roomalaiskatolisuus tekivät alkuseurakunnalle neljännellä vuosisadalla. Saatanan tehokkain hyökkäys on aina ollut yhdistää ja laimentaa se, mitä se ei voi pysäyttää. Katoliset ja karismaattiset seurakunnat ovat täydellisiä sänkykumppaneita ja ovat olleet sitä alusta lähtien. Seuraavassa on luettelo niiden yhtäläisyyksistä. Käsittelemme kutakin aihetta erikseen.

    1. Molemmat sopivat laodikealaiseen seurakuntamalliin (Ilm. 3:14-22) .

 

    1. Katoliset ja karismaattiset molemmat suosivat liittoa maailman kanssa ja vihaavat elämäntavan pyhyyttä.

 

    1. Edistetään sitoutumista näihin uskonnollisiin systeemeihin Jeesuksen Kristuksen persoonalle vihkiytymisen ja omistautumisen asemesta.

 

    1. Näiden liikkeiden seurakunnissa ilmenevät tunteet ovat syvästi sielullisia ja lähes täydellinen jäljitelmä aidosta Hengellä täytetystä elämästä, mutta siitä puuttuu yksi alue, "rakkaus totuuteen", jota käsite Sola Scriptura (suom. Yksin Kirjoitukset) edustaa.

 

  1. Molemmat liikkeet ovat kehittäneet samankaltaisen näkemyksen Ilmestyskirjan lopun ajan tapahtumista ja tulevista tuomioista. Ne näkevät itsensä tulevan maanpäällisen valtakunnan lähteenä.

Mitä kuvaa tämä edustaa? Ei mikään uskonnolinen ryhmä aja roomalaiskatolisen kirkon hyväksymistä "kristillisenä" suuremmalla antaumuksella kuin tiettyjen saarnamiesten karismaattinen koalitio. He ovat selvästikin eräs Äitiporton lapsista ja heitä valmistetaan yhdistymään hänen tulevaisuuden päämääriensä toteuttamisessa. Tarkastelkaamme roomalaiskatolisen systeemin ja karismaatikkojen vertaansa vailla olevaa samankaltaisuutta. On varmaa, että karismaattisen maailman sisällä on rehellisiä ja aitoja ihmisiä, jotka ovat sokeita heidän lopullisille suunnitelmilleen.

 

Molemmat sopivat laodikealaiseen seurakuntamalliin kuten Herra Jeesus itse kuvaili Johanneksen kautta. Raamattu kuvailee tätä mallia:

Niillä on oikean uskon ulkomuoto, mutta vain sen verran samankaltaisuutta, että käyvät kristityistä, mutta ei kylliksi kelvatakseen Hänelle. Ne molemmat ovat luoneet suuren rikkauden uskonnollisia systeemejä ja kyvyn lisätä tuota rikkautta. Ne molemmat ylpeilevät rikkaudestaan ja siitä, että maailma hyväksyy heidät rikkauden vuoksi Heidän köyhyytensä on ilmeistä vain siinä, että heiltä puuttuu täydellisesti aito raamatullinen jumalisuus. He rakastavat maailmaa ja sen tyhjää kunniaa ja todellisuudessa imartelevat itseään ja muita sillä suuruudella, jota pystyvät tuomaan näkyviin.

 

On mahdotonta lukea tämän kirjeen kirjaimellista kuvausta laodikealaiselle seurakunnalle ja olla näkemättä tarkkaa kuvaa sekä katolisista että karismaattisista seurakunnista. Kaikki niissä on vain suurta ja mahtavaa julkisivua. Eräs kaikkein täydellisin kuva on TBN , Trinity Broadcasting Network (Maailman suurin "kristillinen" TV-verkosto). Siellä on juuri kylliksi uskonnollista tunnetta huvittamaan uskonnollisia ihmisiä, mutta myös kylliksi jatkuvaa ristiriitaa osoittamaan, että perustus on väärä. Herran neuvo tälle seurakunnalle oli vaihtaa heidän kultansa rikkaus totuuden kokemiseen, joka tuottaa kullankaltaisen luonteen. Hänen neuvonsa päättyi kutsuun saada silmät, jotka olivat voidellut näkemään kaiken uskonnollisen jäljittelyn taakse.

 

Katoliset ja karismaattiset kannattavat liittoa maailman kanssa ja vihaavat elämäntavan pyhyyttä.

 

Näiden järjestelmien kyky puolustaa syntiä ja moraalista lipsumista on tyrmistyttävä. Mikään ei ole todella pyhää paitsi heidän luomansa uskonnollinen järjestelmä. Homoseksuaalisuus rehottaa molemmissa järjestelmissä. Karismaattiset ovat luoneet ilmapiirin, joka edistää naisten maskuliinisuutta ja miesten feminiinisyyttä. Naiset, jotka eivät ole ulkonäöltään maskuliinisia ovat ylenmäärin koristeltuja kuin Iisebel pahimpaan mahdolliseen äärimmäisyyteen ( gaudy and Jezebel to the worst possible extreme). Mikään ei ole tasapainossa kummassakaan systeemissä. Hillitsemätön liha riehuu valloillaan monilla alueilla.

 

Nykyinen uskonnollinen mahtavien konferenssien ja muka korkeatasoisen (high-sounding) neuvonnan naisten liike on karismaattisen maailman ajama. T.D.Jakes, tuo Jeesus-yksin-huijari, on eräs päätekijöistä. Jokainen nainen heidän mainoksissaan näyttää kuin olisi otettu suoraan Hollywoodin mainoksista. Se on kaikki uskonnollista julkisivua, joka valmistaa tietä maailmankirkkoon.

 

Kannatetaan sitoutumista näihin uskonnollisiin systeemeihin Jeesuksen Kristuksen persoonalle pyhittäytymisen ja antautumisen asemesta. Pyhittäytymisen ja maailmasta erottautumisen käsite ja sen opettaminen puuttuu. En ole vielä lukenut yhtäkään karismaattisen henkilön kirjoittamaa kirjaa, joka keskittyisi pyhyyden ja vanhurskauden syvään elämään. Jeesuksen Kristuksen luonnon saamisen ilon tavoittelu puuttuu täysin. Ajattele Kenneth Hagin'in, Benny Hinn'in, tai kenen tahansa johtavan puhemiehen kirjoja, niin kaikki, mitä sinulle jää, on eräänlainen Pyhän Hengen palvonta kieroutuneessa muodossaan tai sitten "pieni jumala" -opin mainostaminen. Kaikki liittyy näihin kahteen perusteemaan tai niiden johonkin versioon. Näiden kahden ja monien muiden kirjoittajien aineistot, keskittyvät lihaan ja minään, ei koskaan Kristukseen eikä pyhittäytymiseen ja antautumiseen ja ristin kantamis! een. Heidän oma materiaalinsa on paras todistus heidän väärästä opistaan.

 

Näissä seurakunnissa ilmenevät tunteet ovat täynnä lihaa ja minän palvontaa. Jumalan Sana on oudosti poissa melkein kaikissa yhteyksissä. Karismaattisen maailman raamattukäsitys on täsmälleen samankaltainen kuin katolisen. Uusia ilmestyksiä ja ideoita alituisesti lisätään Kirjoituksiin. Jännitystä ja tunteita juurrutetaan näihin lisättyihin teologisiin kuvitelmiin. Ei ihme, että Benny Hinn, Kenneth Copeland tai Rick Joyner ovat yhtä lailla kotonaan tässä liikkeessä.

 

Molemmat liikkeet ovat hyljänneet tempauksen suuren toivon ja ovat korvanneet Kristuksen maanpäällisen valtakunnan seitsenvuotisen ahdistuksen jälkeen omalla valtakunnallaan, joka perustuu amillennialismiin tai postmillennialismiin. He ovat taatusti sänkykumppaneita perustaessaan valtakuntaansa tässä nykyisessä maailmassa. Ilmestyskirjaa ei käsitetä kirjaimellisesti näissä kummassakaan liikkeessä (eikä enää myöskään Suomen helluntailiikkeessä. Viittaan vain Aikamedian julkaisemiin, esim. Julle Partasen, kirjoihin. Suom. huom.)

Johtopäätös

Karismaattinen liike on ytimeltään katolinen. Viimeiset viikot ovat osoittaneet rakkauden näiden kahden nykyhetken toisiaan matkivan liikkeen välillä. Osa voimakkaimmasta rakkaudesta kuolleelle paaville ja osa voimakkaimmista ylistyksen sanoista hänen muka Kristuksen kaltaisuudelleen, on tullut johtavilta karismaatikoilta. Heidän todellinen värinsä on paljastunut kaikkien nähtäväksi. Karismaatikot ovat todellisuudessa katolisia, vain muutamissa opin koukeroissa on eroa.

 

Joseph R. Chambers

Charismatic Imitation: Catholic At Heart

http://www.pawcreek.org/articles/pna/"mailto:jrc@pawcreek.org"

Väärän karismaattisuuden ja katolisen kirkon yhteys

 

Kirjoitukseni alkuun korostan sitä, että on olemassa oikeata Jumalan Pyhän Hengen vaikuttamaa karismaattisuutta, jossa Pyhän Hengen armolahjat toimivat Jumalan tahdon mukaisella tavalla. Tässä kirjoituksessa joudun kuitenkin puuttumaan sellaiseen karismaattisuuteen, joka on pukeutunut valheen vaatteisiin, mutta esiintyy pitäen itseään Jumalasta syntyneenä, vaikka ei sitä kuitenkaan ole. 

Yhdysvalloissa syntyi ns. karismaattinen liike, joka yhdisti katolisia ja protestantteja Amerikan mantereella 1960-luvulla. Armolahjojen levitessä niin katoliseen kuin protestanttisiinkin kirkkoihin, niin katoliset kuin monet protestantit kokivat olevansa veljiä Kristuksessa. Armolahjojen tullessa katoliseen kirkkoon alkoi katolinen kirkko tutkia tarkemmin Pyhän Hengen persoonaa ja hänen työtänsä. Suuri innostus oli molemmissa niin katolisten kuin protestanttien leireissä ja ehkä joiltakin jäi huomaamatta eräissä katolisissa karismaattisissa piireissä tulleet hengen sanomat, jotka tulivat neitsyt Marialta ja pyhimyksiltä. 1979 karismaattinen karmeliitta isä Louis Rogge sanoi: ”Ilosanoma jota julistetaan puhumatta neitsyt Mariasta, ei ole enää Jeesuksen  Kristuksen evankeliumi…se, että salaisimme evankeliumin koko täyteyden veljiltämme ja sisariltamme Herrassa…ei ole rakkautta vaan itsekkyyttä. Louis Rogge oli myös sitä mieltä, että Maria on  eräänlainen seurakunta, hengen johtama, Jumala keskeinen ja karismaattinen. Louis Rogge jatkaa: Marian osuus lunastustyössä auttaisi katolisia karismaatikkoja selvittämään kaikki Mariaa kohtaan suuntautuneet ennakkoluulot. Kaikki katolilaiset karismaatikot eivät varmaankaan palvo Mariaa ja varmasti tuossa 1960-luvulla alkaneessa karismaattisessa liikehdinnässä yhdysvalloissa pelastui katolisia. Mutta tosiasia on se ettei katolisuudessa vaikuttanut karismaattisuus kuitenkaan kyennyt poistamaan katolisen kirkon vääriä oppeja mm. paavin asema, Marian palvonta, transsubstantionaatio –oppi ja lapsikasteen pelastus, kaikki nämä pahat harhaopit ovat edelleen katolisen kirkon vahva perusta. Yksikään katolinen oppi ei ole muuttunut, kyllähän Pyhä Henki johtaa edelleenkin koko totuuteen eikä jätä seurakuntaa Babylonian oppeihin.

 

David Du Plessis

 

1981 toukokuun 4. päivänä amerikkalaisen helluntailiikkeen yksi suuri vaikuttaja David du Plessis osallistui Roomassa pidettäviin katolisten karismaatikkojen konferenssiin. Hän kertoi, että Pyhän Hengen manifestaatioita koettiin joka ilta ja Herran läsnäolo oli myös mukana. Tällaisen suuren vaikuttajan, joka Du Plessis on helluntai piireissä mukaan saaminen katoliseen karismaattisuuteen on voitto vatikaanille, muttei Jumalalle eikä Hänen kansalleen. Protestanttisten kirkkojen suuret johtajat, jotka antavat tällaisia katolisuutta ylistäviä lausuntoja eksyttävät paljon Jumalan kansaa näillä kannanotoillaan. Tämän tähden Jumalan sanassa on seurakunnan johtaminen kytketty paikkakunnalla olevien vanhempien käsiin, jottei yksi mies pystyisi eksyttämään isoa osaa Jumalan kansaa. Vaikka Du Plessis ylisti paavia ja katolilaisuutta niin ei katolisten väärät opetukset kuitenkaan muuttuneet. Sellainen karismaattisuus ja Pyhän Hengen liikehdintä, joka ei poista harha-oppeja, vaan tukee niitä ei ole Raamatun Pyhä Henki, vaan toinen pyhä henki, joka julistaa toista evankeliumia. Tämä katolinen karismaattisuus korosti voimakkaasti Pyhää Henkeä. 

 

Alberto Rivera

 

Mistä tämä karismaattisuus sai oikein alkuunsa katolisessa kirkossa? Annetaan entisen roomalaiskatolisen papin kertoa mistä oikein on kysymys. 1960-luvun lopulla jesuiittapappi, jonka nimi on Alberto Rivera tuli uskoon ja hän paljasti mitä katolinen kirkko on suunnitellut.  Alberto Rivera koulutettiin soluttautumaan  protestanttisiin kirkkokuntiin mm. baptisteihin, helluntalaisiin ja plymouth veljiin. Albertosta tuli jesuiittapappi ja hänelle avautui, mitä on todellinen katolinen kirkko. Jesuiitat ja katolinen kirkko on soluttautunut Riveran tietojen mukaan kaikkiin protestanttisiin kirkkoihin ja herätysliikkeisiin. ortodoksiseen kirkkoon, eri uskontoihin mm. muslimit, hindut, buddhat ja mormoneihin, Jehovan todistajiin ym. Tämän solutuksen tarkoitus on saada kaikki nämä erilaiset uskonnot ja ryhmittymät luopumaan katolisuuden vastustamisesta. Koska katolinen kirkko haluaa rakentaa ekumenian kautta suurta maailmankirkkoa, jota paavi johtaisi. Katolinen kirkko myös keksi syötin protestanteille, jotta heidät saataisiin takaisin äiti-kirkkoon. Katolisen kirkon mestariteos on kolmas voima(Pyhä Henki), joka on karismaattinen liike, joka on avoin silta Roomaan kaikille protestanteille, jotka hyväksyvät katolisen karismaattisuuden. Näin on kertonut mies, joka tuntee ja tietää katolisuuden perinpohjin, olihan hän katolisen kirkon jesuiittapappina.

 

Marian ilmestykset

 

Viime vuosina katolinen kirkko on vastaan ottanut madonnaltansa eli Marialta ilmestyksiä, joissa Maria ohjaa katolisia viimeisten päivien vaikeiden aikojen yli. Näistä ilmestyksistä on kirjoitettu monta kirjaa ja huomattavin niistä on Ted ja Maureen Flynnin kirja Thunder of Justice, johon muuten on kirjoittanut esipuheen tunnettu katolinen kirjailija ja entinen jesuiitta Malachi Martin. Tutustumme lyhyesti kirjan sanomaan. Kirjan kirjoittajat pitävät kirjaansa Marian herätyskutsuna. Kirja onkin täynnä Maria ilmestyksiä. Maria julistaa näissä ilmestyksissä olevansa ”meidän aikamme profeetta.” Seuraavaksi pätkiä demonisen Marian ilmoituksesta:

 

Maria luotsaa ihmiset maailmaa kohtaavien ahdistusten yli Herramme toiseen tulemukseen saakka. Ennen Jeesuksen toista tulemusta, Marian tulee entistä kirkkaammin säteillä armoa, voimaa ja rakkautta saattaakseen epäuskoiset katoliseen uskoon. Marian voima tulee selvästi ilmenemään viimeisinä päivinä. Jumala antaa maailmanlaajuisen varoituksen, jota seuraa vuoden sisällä ihme. Ne ovat yhdessä paljon suurempi Jumalan asioihin puuttuminen kuin oli punaisenmeren jakaminen tai manna lähettäminen taivaasta kauan sitten. Sillä se kohtaa jokaisen miehen, naisen ja lapsen maan päällä. Koskaan ennen jumala ei ole toiminut yhtä suoraan ja yleismaailmallisesti saattaakseen jokaisen ihmisen maailmassa täysin tietoiseksi omasta syntisyydestään Hänen pyhyytensä edessä.

 

Ihme tukee totuutta – - että kaikkien ihmisten tulee liittyä (Kristuksen) seurakuntaan ja alistua sen kuriin, opetukseen ja sakramentteihin. Se tulee myös vakuuttumaan Jumalan äidin kirkkaudesta, niin että kaikki kristityt tulevat luopumaan Marian aseman vastustamisesta – - ja osoittamaan Marialle kunniaa, jonka Jumala itse on antanut Marialle. Ihmettä seuraa rangaistus, joka kohtaa ihmisiä seurakunnan suuren luopumuksen tähden. Tämä luopumus on nyt levinnyt kaikkialle seurakuntaan jopa joidenkin sen piispojen petollisuuden tähden, monien seurakuntansa hylkäävien pappien ja lukuisten jäsenten tähden ja minun vastustajani ilkivallan tähden.

 

Rangaistukseen kuuluu sarja katastrofeja, jollaisia maailma ei ole koskaan aikaisemmin kokenut. Marian mukaan se tulee olemaan pahempaa kuin tuhat maanjäristystä, pahempaa kuin Nooan aikainen vedenpaisumus. Nämä tapahtumat saavat ihmiskunnan tajuamaan, että Jumala on olemassa ja että meidän tulee keskittyä etsimään pelastusta. Erityisiä varoituksia ja merkkejä tulee ilmenemään, jotka vahvistavat Marian ilmestyksiä ja jouduttavat maailman kääntymistä. Marian mukaan rangaistus saa aikaan seulontaa seurakunnassa, jolloin jäljelle jää vain jäännös. Mutta tämän puhdistetun jäännöksen ylle vuodatetaan toinen helluntai, joka johtaa rauhan aikakauteen. Jumala tunnustaa omakseen voitokkaan pienen lauman. Tuolloin Kristuksen oletetaan sanovan Marian kautta, on yksi Paimen ja yksi usko. Ja tuo yksi usko roomalaiskatolinen kirkko, jonka minä perustin, kun vaelsin näkyvänä maan päällä.

 

Edellä oli oli lyhyt tiivistelmä tuon kirjan sanomasta. Jokainen uskova ymmärtää ettei kysymyksessä ole Nasaretin Maria, vaan demoninen henkivalta, jonka päämaja on pimeyden valtakunnassa. Tämä demoninen Maria ilmoittaa, että viimeisinä päivinä tulee suuri maailman laajuinen herätys ja toinen helluntai vuodatetaan ihmisten sydämiin. Tämä ilmoitus on syytä panna tarkasti muistiin, koska Amerikassa vaikuttava karismaattinen uudistus protestanttien keskellä opettaa aivan samoja asioita.

 

Onkohan sittenkin Alberto Riveran paljastukset totta, että katoliset jesuiitat ovat soluttautuneet protestanttisiin seurakuntiin tarkoituksenaan saada protestantit luopumaan katolisuuden vastustamisesta? Alberto Rivera paljasti myös, että karismaattisuus, joka korostaa kolmatta voimaa(Pyhä Henki) on avoin silta takaisin Roomaan kaikille niille protestanteille, jotka eivät vastusta katolisuutta. Amerikassa protestanttien keskuudessa on tänä päivänä käynnissä voimakas karismaattinen uudistus, jota kutsutaan nimellä kolmas aalto, jossa Pyhällä Hengellä on hyvin keskeinen asema. Amerikassa on paljon karismaattisia julistajia, jotka kiertävät ympäri maailmaa vieden karismaattista Pyhän Hengen evankeliumia koko maailmaan. Seuraavaksi on hyvä pysähtyä tarkastelemaan sitä onko näillä julistajilla yhteyksiä katolisuuteen ja mitä nämä julistajat ajattelevat katolisuudesta.

 

Väärän karismaattisuuden ja katolisen kirkon yhteys, Lähdekirjallisuus

-          Leo Meller: Vatikaani profetiassa

-          Chick publications: Alberto Rivera

-          Adventtikirkon julkaisu Nykyaika 46 1996

 

John Wimber ja vineyard-liike

 

Amerikassa John Wimberistä on kahdenlaista mielipidettä, jotkut pitivät häntä huijarina ja toiset profetaallisena johtajana. John Wimber oli pastori, evankelista, luennoitsija, kirjailija ja Vineyard  liikkeen rakentaja. Hän on myös kirjoittanut hengellisiä lauluja. Vuonna 1962 John Wimber ja hänen vaimonsa tulivat uskoon ja liittyivät kveekari seurakuntaa. Vuonna 1970 Wimberistä tuli kveekari seurakunnan pastori. 70-luvun puolessa välissä Wimber jätti kveekari seurakunnan ja hänestä tuli Fuller Seurakuntakasvun Instituutin perustaja ja luennoitsija. Näissä kuvioissa John Wimber tutustui C. Peter Wagneriin, joka toimi professorina Fullerissa. Wagner tutki kaikkia mahdollisia seurakuntia löytääkseen sen mikä niissä toimii. Tämä on tärkeä ymmärtää, koska Wagner vaikutti syvästi John Wimberiin. Wagner on toiminut monta vuotta lähetyssaarnaajana Boliviassa ja Wimber saikin kuulla asioista, jotka tapahtuivat Boliviassa. Boliviassa tapahtui yliluonnollisia asioita, joissa Jumalan ja pahan voimat kohtasivat. Tapahtui ihmeitä, parantumisia ja demonien vallassa olevia vapautettiin. Nämä kertomukset jäivät Wimberin mieliin ja v. 1977 Wimber jätti Fuller instituutin.

 

Äitienpäivä 1981

 

John Wimber aloitti paikallisseurakunnan, joka kokoontui hänen kodissaan raamatturyhmän muodossa. Tämä seurakunta kasvoi yllättävän nopeasti ja yhtäkkiä heitä oli n. 6000. Seurakunta sai nimeksi Vineyard Christian Fellowship of Anaheim. Alussa he olivat osa Chuck Smithin Calvary Chapels – kirkkokuntaa. Jossakin vaiheessa he irrottautuivat siitä ja liittyivät Vineyard Fellowshipsiin, jota johti Ken Gullickson. Gullickson jätti liikkeen johtajuuden 80- luvun alussa John Wimberille. 1981 Äitienpäivänä oli heillä kokous, joka muutti Wimberin palvelutehtävän ja aikaisemmat käsitykset uskosta Jeesukseen. Tuossa kokouksessa seurakunta joutui hengen valtaamaksi ja jotkut rukoilivat kielillä, toisilta tuli profetioita, ihmiset hyppivät, tärisivät, kaatuilivat ja itkivät. Wimber itse ällistyi ja hämmästyi ja meni kysymään yhdeltä nuorelta pojalta, joka makasi lattialla: ”Mitä sinulle juuri nyt tapahtuu?” Poika vastasi: ”Se on kuin sähkö. En pysty liikkumaan!”. Wimber oli hämmentynyt ja koko seuraavan yön hän valvoi ja luki Raamattua ja kertomuksia herätyksistä Whitefieldin ja Wesleyn aikana. Mutta hän ei saanut vastauksia niihin kysymyksiin, jotka olivat laskeutuneet hänen sydämellensä kokouksen tapahtumien tähden. Kello viiden aikaan aamulla John oli epätoivoinen  ja huusi Jumalalle: ”Herra jos kyse on sinusta, ole hyvä ja kerro minulle.” Vähän sen jälkeen puhelin soi ja soittaja oli pastori Denveristä, joka sanoi: ”John, olen pahoillani, että soitan näin aikaisin, mutta minulla on jotakin todella merkillistä sanottavaa sinulle. En tiedä mitä se merkitsee, mutta Jumala haluaa minun sanovan: ”John on kyse minusta!.” Vaikka Wimber ei saanut Raamatusta vahvistusta eikä kirkkohistoriasta illan tapahtumille, niin tuo puhelinsoitto vahvisti hänelle, että se oli Jumalasta.

 

Kokemuskristillisyys

 

Tämä kokemus alkoi muokata Wimberin ajatusmaailmaa sillä tavalla, että kokemukset tulivat hänelle Jumalan sanaa tärkeimmiksi. Wimber alkoi järjestämään kursseja, jonka nimeksi tuli MC510, Signs, Wonders, and Church Growth(MC510, ihmeet, merkit ja seurakunnankasvu). Hän antoi myöhemmin tälle kurssille uuden nimen The Miraculous and Church Growth( ihmeeseen liittyviä asioita ja seurakuntakasvu). Nämä kurssit koostuivat kymmenestä peräkkäisestä maanantai illasta, neljä tuntia per ilta. Näistä kolme tuntia oli luentoja, joissa esitettiin kysymyksiä ja keskusteltiin ja neljäs tunti oli ”laboratorio kokeiluja”, joissa Wimber ja kurssin jäsenet harjoittivat Hengen lahjojen toimintaa. Kerrotaan, että tämän tunnin aikana, jotkut saivat tiedon sanoja ja toiset parantuivat ja jotkut vapautuivat joistakin asioista, kun Wimber ja kurssilaiset palvelivat toisiaan. Tästä tuli suosittu kurssi Usa:ssa ja kurssin menestyksen johdosta myös kirja julkaistiin, jonka nimi oli Signs and Wonders Today(ihmeet ja merkit tänään). Tätä kirjaa luetaan kurssikirjana monissa kirkoissa ympäri maailman. Kurssin valtaisan menestyksen myötä alettiin käyttämään käsitettä kolmas aalto. Näiden voimakkaiden Henki kokemusten myötä Wimber alkoi arviomaan uudelleen Raamatullista perustaansa. Wimber opetti: ” Meidän täytyy aina muistaa, että Raamattu kirjoitettiin Lähi-Idässä. Se ei pohjautunut meillä vallitseviin rationaalisiin lähtökohtiin. Me yritämme rationaalisesti ymmärtää sitä, vaikka se voidaan ymmärtää vain kokemusten perusteella.” Kasetissa Healing an Introducion Wimber kutsuu ihmisiä ”tuntemaan Jumalaa enemmän henkilökohtaisesti Jumalana, joka on olemassa sekä hyvin määriteltyjen opillisten systeemien sisällä, mutta myös sen ulkopuolella.” Toisessa kasetissa Wimber sanoo: ”Kaikki Raamatussa on totta, mutta ei koko totuus ole Raamatussa. Integroimme kaiken sen, mikä on totta – sekä Raamatusta, että kokemuksemme ja elämämme perusteella löydetyn totuuden,” J. Wimber, Vineyard 83 Leadership Conference, The Five Year Plan. Tämä on kuin katolisesta katekismuksesta, joka opettaa:

 

 ” Jumalan ilmoittama on tullut tietoomme osaksi kirjallisesti, osaksi suullisesti; kirjallisesti pyhässä raamatussa, suullisesti muistotiedossa eli perimäopissa (traditio).  Meidän pitää uskoa muistotietokin, sillä perimätieto on kirjoittamaton raamattu.  Kristityn pitää uskoa kaikki, minkä Jumala on ilmoittanut ja katolinen kirkko asettaa uskottavaksi, joko se sitten on pyhään raamattuun kirjoitettu tai ei.” 

 

Tämä karismaattinen pyhä henki opettaa samalla tavalla kuin katolinen kirkko. Älä usko ainoastaan Raamattua on muutakin totuutta kuin Raamattu. Eihän Jumalan Henki opeta vastoin Raamattua. Jeesuskin sanoi, että eksymme jos emme tunne kirjoituksia ja Jumalan voimaa. Se mitä Jeesus tarkoitti näin sanoessaan oli; Jumalan Pyhän Henki toimii Jumalan sanan mukaisesti. Jeesus sanoi vielä: ”Joka uskoo Minuun(Jeesukseen) niin kuin Raamattu sanoo, hänen sisimmästään on juokseva elävän veden virrat. Joudummekin kysymään, että minkä hengen virta juoksuttaa ihmistä poispäin Jumalan sanasta? Ei ainakaan Jumalan Hengen virta. Raamattu sanoo, että lopun aikoina on tuleva monia vääriä profeettoja, jotka eksyttävät tehden suuria ihmeitä maanpäällä. Jumala sallii tämän eksytyksen kohdata niitä, jotka eivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen voidaksensa pelastua.Saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.  Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen 2 Tess 2:9-12.

 

Todellinen Jumalan Hengen vaikuttama karismaattisuus rakastaa Jumalan sanan totuutta, mutta eksyttäjät rakastavat ihmeitä ja syrjäyttävät Jumalan sanan. Millaiseen käsitykseen tämä karismaattinen henki sitten lopulta johdatti John Wimberin? Wimber kertoo erilaisista parantamistekniikoista, joista tuntee voitelun, joka parantaa. Heidän piti katsoa ilmenikö lämpöä (kädestä), onko auraa pään päällä(valo pään päällä), onko kihelmöintiä, vapisevatko kädet onko yleensä voitelun tuntua. Myös tulee etsiä kuumuutta ja joidenkin kehon jäsenten jäykkyyttä, vapinaa ja tärinää, kaatumista hengen voiman alla, vahvoja sähkövirtoja, ihon rypistymistä, liikkeitä ihon alla, valoisuutta kasvoissa, raskasta hengitystä, vaikerointia, ähkyilyä ja sitä, että ihminen joutuu transsiin, J. Wimber, 1985 Healing Video Series, nauhoitus nr. 1 VMI. Placentia, California. Tällaiset ilmiöt olivat Wimberin mukaan merkkejä siitä, että henki on tämän henkilön päällä. John Wimber todisti  ihmeiden ja merkkien olemassaolon kirkkohistoriasta ja listasi kirkkohistorian henkilöitä ja liikkeitä, joissa vaikutti Jumalan voima: Hilarion erakkomunkki, Augustinus, Paavi Gregorius I Suuri, Fransiskus Assisilainen, Valdolaiset, Vincent Ferrer(Dominkaanmunkki), Martin Luther, Ignatius Loyola(Jesuiittojen perustaja), John Wesley, Jausenistit  (katolilainen lahko), Shakerit (vapisija-liike), Edward Irving ja Neitsyt Marian tekemät ”ihmeet ja parantumiset” Lourdesissa Ranskassa. Wimberin teologia oli katolinen teologia. Katolinen teologia on synkretismiä, jossa pakanauskontojen ja kristinuskon opetukset ovat sekoitettu keskenään. Wimber sekoitti ja yhdisti asioita keskenään, jotka eivät kuulu yhteen. Wimber sekoitti katolisen demonisen Marian palvonnan vaikuttamat parantumiset ja hän näyttää myös sotkeneen idän uskontojen oppeja teologiaansa. Wimberin kristillisyyttä voi kuvata sanoilla; mystillinen kristillisyys. Jumalan Pyhä Henki johtaa ihmistä totuuteen eikä epäjumalanpalvelukseen, jota katolisuus ja idän uskonnot edustavat. Vaikka Wimber opetti joissain kohdin myös oikein niin hän oli silti väärä profeetta, koska oikea profeetta ei sotke epäjumalanpalvelusta Jumalanpalvelukseen.

 

John Wimber ja Vineyard liike, Lähdekirjallisuus

 

-          Bill Randles: Nauruherätys puntarissa 1995

 

 

 

Petri Paavola

Paavi ja ekumenia ja vapaat suunnat

Paavi Franciscuksen videoviesti Kenneth Copelandille

 

Paavi Franciscus lähetti videoviestin äärikarismaatikko Kenneth Copelandille.  Maailmanlaajuinen media kertoo Paavin lähettäneen videoviestin karismaatikoille, mutta kyse on äärikarismaattisuudesta, eli väärästä karismaattisuudesta, jota Kenneth Copeland edustaa. Anglikaanisen kirkon piispa Anthony Palmer piti puheen äärikarismaattisen Word of Faith liikkeen kokouksessa, jonka tarkoitus oli saada kuulijansa hyväksymään se, että he olisivat katolisia. Käyn läpi kirjoituksessani Palmerin puheen epäraamatullisuudet.

Käyn läpi kirjoituksessani myös Rooman katolisen kirkon ekumeenista eksytystä ja petosta, joka huipentuu lopunaikana siihen pisteeseen, että myös monet protestantit ja niin sanotut vapaan suunnan edustajat tulevat hyväksymään (osa on jo hyväksynyt) ekumeenisen yhteyden paavin kirkon kanssa.  Kehotan sinua tutkimaan kirjoitukseni Raamatun sanan kautta rukouksen kera.

 

Sisällys:
Piispa Anthony Palmer
Anthony Palmerin epäraamatullinen puhe
Paavin videotervehdys
Paavin epäraamatullinen puhe
Copelandin videotervehdys paaville
Katolinen vaikutus protestanteissa
Katolinen ekumenia ja muut uskonnot
Suomalainen ekumenia

 

 

Piispa Anthony Palmer

Texasissa kokoontuivat äärikarismaattiset pastorit ja johtajat. Kokoontumista johti Kenneth Copeland (Kenneth Copeland Word of Faith Ministries). Copeland oli kutsunut kokoukseen puhumaan hyvän ystävänsä Anthony (Tony) Palmerin. Tony Palmer on anglikaanisen episkopaalisen kirkon piispa (kelttiläinen anglikaaninen traditio).

Palmer aloitti puheensa esittelemällä itseään sanoen tulleensa radikaalisti uskoon ja olleensa yhteyksissä helluntailaisten ja Word of Faith (Kenneth Hagin Ministries) liikkeen kanssa. Hän kertoi myös suhteistaan ja työstään karismaattisten katolisten kanssa, mitä hän on tehnyt italiassa. Palmer kertoi kuinka Copeland on tukenut häntä ja hänen työtään vuosia ja yhä vielä tukee.

Palmer sanoi, että katolinen karismaattinen uudistus on katolisen kirkon toivo. Hän sanoi myös, että paavi Benedictus on sanonut katolisten karismaatikkojen olevan katolisen kirkon toivo. Palmer sanoi, että katolinen kirkko yrittää saada katoliset tulemaan todella uskoon karismaattisuuden kautta.

Palmer sanoi, että kun hänen vaimonsa näki ja ymmärsi, että hän voisi olla katolinen, karismaattinen, evankelinen sekä helluntailainen, joka on täysin hyväksyttyä katolisessa kirkossa, niin hän halusi palata takaisin katolisille juurilleen, jonka hän teki.

Palmer sanoi, että hänellä on kolme hengellistä isää, joista yksi on Kenneth Copeland ja eräs mies nimeltään Jorge Mario Bergoglio (nykyinen paavi), johon hän tutustui palvellessaan Argentiinassa. Hän sanoi, että hänestä tuli hyvä ystävä Bergoglion kanssa. Plamer kertoi kuinka hän ja vaimonsa ovat kasvattaneet lapsensa karismaattisiksi katolisiksi, evankelisiksi, helluntailaisiksi. Palmer jatkoi puhettaan sanoen, että Jeesus asetti sakramentit.

Palmer kertoi kuinka hänen hengellisestä isästään tuli paavi. Sen jälkeen hän sanoi kertoneensa tietyt asiat, siksi että paikalla olleet äärikarismaattiset, jotka tukevat hänen työtään saisivat käsitystä asioista ja niiden taustoista.

Sen jälkeen Palmer kertoi kuinka hän sai puhelinsoiton paavi Franciscukselta. Paavi sanoi Anthonylle, että voisiko hän tulla tapaamaan häntä. Sen jälkeen Palmer kertoi menneensä tapaamaan paavia sovittuna aikana. Hän kertoi sanoneensa paaville menevänsä Kenneth Copeland Ministriesin konferenssiin. Palmer kysyi paavilta, että voisiko paavi sanoa jotakin Copelandille ja liikkeen johtajille.  Palmer kuvasi paavin videotervehdyksen Copelandille ja liikkeen muille johtajille oman iphonen kautta.

Palmer kertoi puheessaan äärikarismaatikoille, että Jumala lähetti hänet puhumaan heille profeetta Elian hengessä. Palmer toi esille kuinka profeetta Elian hengen tehtävä on tuoda lapset isien luokse ja isät lasten luokse, valmistaakseen tien Herralle. Palmer sanoi Elian hengen olevan sovinnon henki, joka kääntää sydämet toinen toistensa puoleen. Palmer sanoi tämän olevan todella tärkeätä.

Palmer sanoi kuinka me tiedämme, että ensimmäiset tuhat vuotta oli olemassa vain yksi seurakunta, joka oli nimeltään katolinen kirkko. Hän jatkoi sanomalla, että katolinen sana tarkoittaa yleistä, eikä roomalaista. Palmer sanoi, että jos sinä olet uudestisyntynyt, niin nosta kätesi ylös, hän lisäsi tähän sanoen, että sinä olet katolinen, viitaten siihen että, jokainen uudestisyntynyt uskova on katolinen. Sen jälkeen Palmer sanoi, että ottakaa takaisin se mikä teille kuuluu, lisäten siihen että me olemme katolisia.

Sen jälkeen Palmer puhui hajaannuksesta, itäisestä ortodoksisuudesta, jolloin tuli kaksi kirkkoa, jonka jälkeen viisi sataa vuotta myöhemmin tuli Luther ja hänen protestinsa, jonka jälkeen tuli tuhansia uusia kirkkokuntia.

Palmer kysyi mitä on karismaattinen uudistus? Hän vastasi sanoen, että se on kokemus Jumalan läsnäolosta. Palmer jatkoi puhettaan sanoen Jumalan antaneen uskoville Jumalan kirkkauden, että he voisivat olla yksi. Hän sanoi, että kirkkaus liimaa meidät yhteen, ei opit. Hän sanoi, että jos hyväksyt Jumalan kirkkauden olevan minussa, ja että Jumalan kirkkaus on teissä,  niin se on kaikki mitä tarvitsemme, sillä kaikki opit saadaan vasta yläkerrassa (tarkoittaen Jumalan taivasta).

Palmer sanoi, että pelko pitää meidät erossa toisistamme, sillä pelko on väärä todistus, sillä pelko perustuu propagandaan. Palmer sanoi että katolinen ja luterilainen kirkko vuonna 1999 kirjoittivat yhteisen julistuksen, joka lopetti protestin. Hän jatkoi sanomalla, että Luther uskoi meidän pelastuvan armosta uskon kautta, yksistäänkö? Asia ei ole niin. Katolinen kirkko uskoo, että me pelastumme tekojen kautta ja tämä oli protesti.

Palmer viittasi puheessaan että protestantit kiinnittivät katseensa uudestisyntymiseen ja pelastukseen, mutta ei hedelmään ja koska ei katsottu hedelmään, niin hedelmä ei ollut välttämätöntä pelastukseen, eikä se olekaan, mutta se on hyvä jos olet pelastettu.

Palmer toi esille vuonna 1999 kirjoitetun katolisen ja luterilaisen kirkon yhteisen tunnustuksen, joka päätti protestin. Palmer sanoi, että hän lukee suoraan katoliselta vatikaanin nettisivulta, jossa lukee näin: Vanhurskauttaminen tarkoittaa, että Kristus itse vanhurskautemme, jonka jaamme Pyhän Hengen kautta Isän tahdon mukaan ja yhdessä me katoliset ja protestantit luterilaiset uskomme ja tunnustamme että yksin armon kautta uskossa Kristuksessa on pelastavat teot ja ei siksi, että meidän puoleltamme ansiot ovat Jumalan hyväksymiä ja vastaanotetut Pyhässä Hengessä uudistaen sydämemme, varustaen ja kutsuen meidät tekemään hyviä tekoja.

Palmer jatkoi puhettaan sanoen, että tämä päätti Lutherin protestin. Palmer lisäsi tähän sanoen, että veljet ja sisaret Lutherin protesti on loppunut, onko teidän? Palmer sanoi, että koska protesti on ohi, niin siksi jotakin täytyy korjata. Hän jatkoi sanomalla, että protesti on loppunut yli viisitoista vuotta sitten ja siksi hän haastaa protestanttiset pastori ystävänsä, sillä jos ei ole enää protestia, niin miten voi olla olemassa protestanttinen kirkko, ehkäpä me kaikki olemme taas katolisia.

Palmer sanoi, että me olemme reformoituja katolisiksi universaalisella tavalla, sillä emme protestoi enää katolisen kirkon oppia pelastuksesta, vaan me julistamme nyt samaa evankeliumia. Hän jatkoi sanoen, että me julistamme nyt että olemme pelastettuja yksin armosta uskon kautta. Palmer sanoi, että sana yksin oli kiistanaiheena viiden sadan vuoden ajan. Palmer jatkoi sanoen, että protesti on ohi, protesti on ohi. Tämän jälkeen Plamer puhui Joh 17 luvun opetuksesta, jossa Herra Jeesus opetti ja painotti, että uskovien tulisi olla yksi, että maailma uskoisi Jeesukseen. Äärikarismaattinen kuulijakunta antoi raikuvat aplodit Palmerille hänen päättäessään puheensa. Palmerin puheen jälkeen kokouksessa näytettiin Paavi Franciscuksen puhe Copelandille ja paikalla olleille äärikarismaattisille pastoreille, johtajille sekä kaikille paikalla olleille.

 

Anthony Palmerin epäraamatullinen puhe

Anthony Palmerin puheesta tuli esille selkeästi Rooman katolisen kirkon ja jesuiittojen pyrkimykset ja päämäärät kuinka he pyrkivät saattamaan protestantit ja muut katolisista kirkosta erossa olevat kristilliset seurakunnat yhteyteen katolisten kanssa sekä tulemaan katolisiksi. Voidaksemme ymmärtää Palmerin puhetta meidän on tiedettävä katolisen kirkon ja jesuiittojen lopunajan suunnitelmasta.

Jesuiittajärjestön tavoitteet ja päämäärä

Katolinen kirkko perusti jesuiittajärjestön vuonna 1541, jonka johtoon asetettiin Ignatius de Loyola. Jesuiittajärjestön alkuperäinen päämäärä oli estää protestantismin leviäminen sekä sen tuhoaminen, sillä seurauksella että protestanttisuuden kanssa tekemisissä olevat ihmiset olisivat palanneet sekä kääntyneet katoliseen uskoon. Jesuiittajärjestö on ollut uskollinen protestanttisuuden tuhoamiselle koko olemassaolonsa ajan. He ovat pyrkineet tuhomaan protestanttisuutta monin eri tavoin.

Noin vuonna 1550 jesuiitat alkoivat soluttautumaan erilaisiin kirkkoihin, kirkkokuntiin ja uskontoihin. Soluttautumisen eräs päämääristä on tietojen kerääminen seurakuntien pastoreista ja jäsenistä. Tietoja tullaan käyttämään kaikkia niitä vastaan, jotka asettuvat vastustamaan katolista kirkkoa ja sen pyrkimyksiä. Jesuiittojen työn päämäärä on kerätä tietoja seurakunnista ja herätysliikkeistä, jota tullaan käyttämään heidän kontrolloimiseksi. tarkoituksena on myös valheiden ja mustamaalaamisen kautta tuhota kaikkien niiden uskovien palvelustyö erilaisissa kirkoissa ja kirkkokunnissa, jotka uskaltavat puhua katolista kirkkoa vastaan.

Soluttautumisen päämääränä on myös tuhota seurakuntia ja kirkkoja tekemällä heistä katolisia. Soluttautumisen tarkoituksena on levittää katolismyönteistä ilmapiiriä seurakuntien ja kirkkokuntien sisälle, jonka tulisi aikanaan johtamaan siihen, että protesti katolista kirkkoa vastaan kumottaisiin ja näin heistä kaikista voisi tulla katolisia.

Jesuiittojen suunnitelma on perustaa maan päälle yksi ja yhtenäinen maailmankirkko, jonka johdossa on Rooman katolinen kirkko. Samoin jesuiittojen päämääränä on perustaa maan päälle yksi maailmanhallitus, joka olisi katolisen kirkon kontrolloima.

Jesuiittojen soluttautumisen kautta heidät on hyväksytty erilaisten kirkkojen ja kirkkokuntien pastoreiksi, opettajiksi ja evankelistoiksi, joiden tehtävä on perustaa näkyvä TV, kirjallisuus sekä mediatyö. Tätä kautta he saavuttavat miljoonia ja miljoonia ihmisiä. Tämä tarkoittaa sitä, että käytännössä jotkut jesuiitat ovat teeskennelleet olevansa baptisteja, helluntailaisia, luterilaisia jne. He ovat pikkuhiljaa luoneet kirkkoihin ja kirkkokuntiin mihin he ovat soluttautuneet katolismyönteisen hengen, jonka tarkoituksen on saada ihmiset hyväksymään katolisuus.

Jesuiittojen suunnitelma ekumeeninen karismaattisuus

1960-70 luvulla ja ehkä jo sitä aikaisemminkin jesuiitat suunnittelivat suunnitelman, jonka kautta katolisuus tulisi hyväksytyksi kaikissa seurakunnissa ja kirkkokunnissa. Heidän suunnitelmansa oli ekumeeninen karismaattinen liike (kolmas voima), joka korostaisi Pyhän Hengen työtä ja armolahjoja, jonka hyväksyminen johtaisi erilaiset kirkot ja kirkkokunnat katolisen kirkon yhteyteen ja tekisi heistä katolisia.

Kaiken edellä esitetyn jälkeen on paljon helpompi ymmärtää miksi Anthony Palmer sanoi, että katolinen karismaattinen uudistus on katolisen kirkon toivo. Ekumeenisen karismaattisuuden (väärää karismaattisuutta) kautta katolisuus pyrkii eksyttämään seurakuntia ja kirkkokuntia hyväksymään katolisuus sekä tunnustamaan paavin asema.

Muistan kun olin koettelemassa niin sanotun Toronto "uudistuksen" kautta tapahtunutta äärikarismaattista eksytystä. Olin eräässä Toronto kokouksessa 1995-96 välisenä aikana ja tässä kokouksessa koin voimakkaasti kuinka Pyhä Henki sanoi minulle sanat: "katolisuuden henki", kun katselin ja näin valhehengen aikaansaamia manifestaatioita. Silloin kun Pyhä Henki sanoi sydämeeni sanat katolisuuden henki, niin en tiennyt paljoakaan katolisesta kirkosta, enkä jesuiitoista. Monen vuoden tutkimustyön tuloksena näen ja ymmärrän, että ekumeeninen karismaattisuus on todellakin valheenhengen työtä, joka pyrkii johdattamaan uhrejaan katolisuudelle myönteiseksi ja lopulta katolisiksi.

Palmer sanoi heidän kasvattaneensa lapsensa karismaattisiksi, katolisiksi, evankelisiksi ja helluntailaisiksi. Palmer myös kertoi kuinka hänen vaimonsa on palannut takaisin katolisuuteen ymmärtäessään, että hän voi olla yhtä aikaa karismaattinen, katolinen, evankelinen sekä helluntailainen.

Palmerin edellä olevat ajatukset perustuvat jesuiittojen suunnitelmaan, jossa he käyttävät erilaisia tekniikoita käydessään ekumeenista vuoropuhelua erilaisten kirkkojen ja kirkkokuntien kanssa. Jesuiitat pyrkivät luomaan yhteyttä esim. vedoten samankaltaisiin uskon oppeihin, joita kirkkokunnilla ja kirkoilla on katolisen kirkon kanssa. Yhteyttä etsitään esimerkiksi painottaen rukousta niiden kanssa, jotka korostavat rukouksen merkitystä; Painottaen uskoa niiden kanssa, jotka korostavat uskon merkitystä; painottaen armolahjoja niiden kanssa, jotka painottavat armolahjoja jne. Jesuiittojen lopullinen päämäärä on saada kirkkoihin ja kirkkokuntiin hyväksyvä asenne katolista kirkkoa kohtaan sekä soluttaa katolinen oppi kirkkojen ja kirkkokuntien sisälle.

Jesuiitat pyrkivät luomaan käsityksen, että esim. helluntailaisuus ja katolisuus on samaa uskoa. Jos helluntailaiset hyväksyvät ja uskovat tämän, niin sen jälkeen he ovat itse itsensä tuhonneet jesuiittojen manipulaation kautta.Jesuiittojen johtama katolinen ekumeeninen vuoropuhelu on suuri hämäys ja petos, sillä jesuiitat pyrkivät syvään yhteyteen ja ymmärrykseen kirkkojen ja kirkkokuntien oppien ja perinteiden kanssa, mutta kaiken taustalla on pyrkimys tuoda katolisuus kirkkojen ja kirkkokuntien sisälle ekumenian kautta. Myöhemmin Palmerin puheesta paljastuu miten jesuiittojen taktiikka toimii: ensin luodaan yhteys, jonka kautta tuhotaan ihmisten usko ja pyritään tekemään heistä katolisia.

Kirkon sakramenteista

Palmer sanoi myös, että Jeesus on asettanut sakramentit ja sillä hän viittasi Rooman katolisen kirkon sakramentteihin. Rooman katolinen kirkko opettaa monista erilaisista pelastuksen teistä, joista yksi on vesikasteen sakramentti. Katolisen kirkon opetus vesikasteesta on seuraava: Kasteen sanotaan olevan ensimmäinen ja tärkein sakramentti, koska sitä ilman kukaan ei voi pelastua; kaste puhdistaa perisynnistä ja kaikista muista synneistä, joka pelastaa ja uudestisynnyttää ihmisen iankaikkiseen elämään.

Totuus on kuitenkin se ettei Herra Jeesus asettanut katolisen kirkon sakramentteja, sillä esimerkiksi Raamattu opettaa, että ihmisen tulee tehdä parannus ja uskoa Herraan Jeesukseen voidakseen pelastua. Täten jo heti ensimmäinen ja tärkein katolisen kirkon sakramentti kumoutuu Jumalan sanan totuuden edessä. Tämä tarkoittaa sitä, että katolisen kirkon sakramenttiopetus on epäraamatullinen ja valheellinen.

Harha katolisesta kirkosta

Palmer sanoi kuinka Jumala oli lähettänyt kokoukseen puhumaan Eliasta ja hengestä, jonka tehtävänä on tuoda lapset takaisin isien luokse ja isät lasten luokse valmistaakseen tien Herralle.

Palmerin puheesta on jo aikaisemmin paljastunut jesuiittojen vaikutus ja taktiikka ja hän jatkaa edelleen samalla linjalla. Raamattu sanoo, että Eliaan henki on kääntävä jälleen isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet heidän isiensä puoleen. Palmer käänsi sanajärjestyksen erilaiseksi kuin Raamatun järjestys. Raamattu sanoo isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet heidän isiensä puoleen. Palmer sanoi lapset takaisin isien luokse ja isät lasten luokse. Miksi Palmer käänsi sanat eri järjestykseen? Siksi koska hän halusi korostaa katolisen kirkon olevan isä, jonka luokse lasten (seurakuntien ja kirkkokuntien) on tultava. Tämä korostus tulee selkeästi ja avoimesti esille hyvin pian hänen puheessaan.

Palmer sanoi, että alussa oli tuhat vuotta olemassa vain yksi seurakunta, joka oli katolinen kirkko. Tämän ajatuksen tarkoituksena on saada ihminen hyväksymään sen käsityksen, että katolinen kirkko olisi ainoa alkuperäinen Jeesuksen seurakunta. Tämä on kuitenkin valhe.

Uuden Testamentin kreikankielen tekstilaitoksista ja kirjoituksista ei löydy kreikankielen sanoja (katholikos/katholike). Raamatun Herra Jeesus ja Hänen apostolinsa eivät opettaneet sanaakaan katolisesta kirkosta. Sana katolinen (katholikos/katholike) tuli historiaan vasta vuonna 110 Kristuksen syntymän jälkeen. kun Ignatius kirjoitti kirjeessään yleisestä eli katolisesta seurakunnasta. Ignatiuksen käyttämä sana jota Raamatun Jeesus ja apostolit eivät käyttäneet yleistyi kuitenkin ja sen seurauksena 300-luvulla syntyi Rooman katolinen kirkko. Tällä tavalla Rooman katolinen kirkko syntyi yli kolme sataa vuotta sen jälkeen kun helluntaipäivänä Jerusalemissa oli syntynyt alkuperäinen Uuden Liiton Jumalan seurakunta. Tämä tarkoittaa sitä, että Raamattu ei opeta yhtään mitään katolisesta kirkosta.

Palmer jatkoi puhettaan sanoen, että jokainen uudestisyntynyt uskova on katolinen. Hän pyysi ihmisiä nostamaan kätensä ylös jos he ovat uudestisyntyneitä, johon hän lisäsi, että te olette katolisia. Tämän jälkeen Palmer sanoi, että ottakaa takaisin se mikä teille kuuluu, lisäten siihen että me olemme katolisia. 

Edellä oleva on katolista ja jesuiittamaista aivopesua ja manipulointia, jossa valheen kautta pyritään uskottelemaan, että he ovat jotakin muuta kuin mitä he luulevat olevansa. Tällaisen valheellisen manipuloinnin tarkoituksena on saada uskova hylkäämään oma identiteetti ja hengellinen perintö sekä hyväksymään uusi katolinen identiteetti. Kuten aiemmin on tullut esille, niin missään kohtaa Raamattua ei ole yhtään mainintaa katolisuudesta. Tämä tarkoittaa sitä, että väite joka sanoo seurakunnan alkuperän olevan katolisuudessa on valheellinen väite, jota kukaan uudestisyntynyt uskova ei saisi uskoa, koska tämä väite perustuu valheeseen, petokseen ja eksytykseen.

Karismaattinen uudistus

Palmer kysyi mitä on karismaattinen uudistus? Hän vastasi sanoen, että se on kokemus Jumalan läsnäolosta. Palmer jatkoi puhettaan sanoen Jumalan antaneen uskoville Jumalan kirkkauden, että he voisivat olla yksi. Hän sanoi, että kirkkaus liimaa meidät yhteen, ei opit. Hän sanoi, että jos hyväksyt Jumalan kirkkauden olevan minussa, ja että Jumalan kirkkaus on teissä,  niin se on kaikki mitä tarvitsemme, sillä kaikki opit saadaan vasta yläkerrassa (tarkoittaen Jumalan taivasta).

Palmer puhuu ja opettaa karismaattisen uudistuksen olevan kokemus Jumalan läsnäolosta, jossa Jumalan kirkkaus liimaa uskovat yhteen, että he voisivat yksi ja siten hyväksyä toinen toisensa, koska kaikki Raamatun opit voidaan ymmärtää vasta taivaassa. Tämä on kuin suoraan katolisen kirkon ja jesuiittojen käsikirjasta, sillä katolisuus opettaa Jumalan ilmoituksen olevan osaksi Raamatussa sekä perinteessä (traditio) ja kristityn pitää uskoa kaikki mitä katolinen kirkko opettaa on sitten Raamattuun kirjoitettu tai ei.

Jesuiitat pyrkivät johdattamaan eri kirkkokunnissa ja herätysliikkeissä olevat uskovat pois Raamatun totuudesta, painottaen Pyhän Hengen vaikuttamaa yhteyttä ilman Raamatun totuutta. Palmerin siteeraama Johanneksen evankeliumin luvussa 17 Herra Jeesus opetti, että Isä Jumala pyhittäisi heidät totuudessa, että he uskoisivat Herraan Jeesukseen ja olisivat yksi, niin kuin Isä ja Jeesus yksi ovat. Johanneksen 7 luvussa Herra Jeesus opetti, että Häneen tulee uskoa, niin kuin Raamattu opettaa, jonka seurauksena Pyhä Henki vaikuttaa uskovien sydämessä.

Palmerin puheesta tuli selkeästi esille petos, joka pyrkii pettämään äärikarismaattisissa suunnissa olevat ihmiset sellaiseen yhteyteen, joka ei perustu totuuteen, vaan väärään kokemukseen Pyhästä Hengestä. Koska äärikarismaattiset suunnat ovat ja valmiiksi petettyjä monenlaisten väärien opetusten ja valhehengen manifestaatioiden kautta, niin he helposti myös eksyvät jesuiittojen valheeseen, että heidän täytyisi tulla katolisiksi ja päästä yhteyteen katolisen kirkon kanssa. Siihen he pääsevätkin, muodostaen yhteyden, joka perustuu valheeseen.

Kirkon proganda

Palmer puhui, että pelko erottaa seurakunnat ja kirkkokunnat katolisista. Hän lisäsi vielä pelon johtuvan väärästä todistuksesta, joka johtuu propagandasta. Tämä on röyhkeä jesuiittojen valhe, jonka avulla pyritään tekemään jokainen todistus katolisen kirkon epäraamatullisuudesta vääräksi todistukseksi. Todellisuudessa Rooman katolinen kirkko on valhejäljitelmä Jumalan seurakunnasta, eikä kukaan uudestisyntynyt uskova saisi hyväksyä petosta, joka väittää katolisen kirkon olevan Jumalan seurakunta. Itse asiassa Rooman katolinen kirkko sekä jesuiitat levittävät valheellista propagandaa, jonka tarkoituksena on muiden kirkkojen ja kirkkokuntien tuhoaminen.

Palmer toi esille että katolinen ja luterilainen kirkko vuonna 1999 kirjoittivat yhteisen julistuksen, joka lopetti luterilaisten protestin katolista kirkkoa vastaan. Tämäkin on osa katolista petosta, sillä katolinen kirkko julisti, että katoliset ja luterilaiset uskovat, nyt yhdessä pelastuksen tulevan yksin armosta uskon kautta Kristukseen, joka kutsuu meidät tekemään hyviä tekoja. Palmer sanoi, että tämä yhteinen julistus päätti Lutherin protestin. Hän sanoi vielä, että veljet ja sisaret Lutherin protesti on loppunut, onko teidän?

Tämän lausunnon ja julistuksen tarkoituksena on tuhota luterilaisuus ja tehdä luterilaisista katolisia. Tämä pyrkimys tuleekin esille selkeästi Palmerin puheesta. Palmer sanoi, että koska protesti on loppunut jo viisitoista vuotta sitten, eikä enää ole olemassa protestia, niin miten protestanttinen kirkko voi olla vielä olemassa ja ehkäpä me kaikki olemme taas katolisia.

Tämä on kuin suoraan jesuiittojen käsikirjasta ja suunnitelmista. He pyrkivät olemaan samaa mieltä luterilaisten kanssa, painottaen yksin armosta pelastumista uskon kautta Kristukseen ja kun luterilaiset ymmärtävät tämän, niin heille sanotaan protestin olevan ohi ja voitte palata takaisin katolisiksi. Huomaatko kuinka samanmielisten ja yhteisten asioiden kautta jesuiitat pyrkivät tuhoamaan luterilaisuuden ja tekemään heistä katolisia. Jesuiitat tekevät saman kaikille muillekin. He etsivät yhteisiä asioita ja koittavat manipuloida ihmiset uskomaan katolisen kirkon olleen alkuseurakunta ja kun ja jos erilaiset kirkot ja seurakunnat uskovat tämän valheen, niin katolinen kirkko pyrkii tuhoamaan heidät tekemällä heistä katolisia.

Vatikaanin toisessa kirkolliskokouksessa tuotiin esille asenteen muutos protestantteja kohtaan. Siitä lähtien vatikaani on alkanut julistamaan, että ennen harhaoppisina pidettyjä ihmisiä kutsutaan nyt katolisesta kirkosta erossa oleviksi veljiksi. Jesuiittojen päämäärä on tuoda erossa olevat veljet takaisin äitikirkkoon. Jesuiitat ovat luoneet yhteyksiä useisiin protestantteihin, jotka pyritään ekumeenisen vuoropuhelun avulla johdattamaan katolisen kirkon alaisuuteen (takaisin Roomaan). Vatikaani salaa alussa todellisen päämääränsä ekumeenisissa vuoropuheluissa. Aluksi puhutaan vain ekumeenisesta vuoropuhelusta, mutta kun protestantit ovat nielaisseet syötin, niin sen jälkeen keskinäinen dialogi tähtää muuttumiseen, jossa protestanteille pyritään hyväksyttämään katolisen kirkon opit.

Jesuiittojen strategiaan kuuluu kaksi mottoa: Tarkoitus pyhittää keinot; hajota ja hallitse. Jesuiittojen mielestä paras tapa tuhota kirkkokunta on tuhota se sisältä käsin. Siksi jesuiitat ovat soluttautuneet kaikkiin kirkkokuntiin pyrkimyksenään tuhota niiden opetus ja muuttaa ne myönteisiksi katoliselle kirkolle sekä korvata kirkkokunnan oppi katolisella opilla ja perinteellä.

Palmerin puhe oli selkeä todiste siitä, että katolinen kirkko pyrkii muuttamaan ekumenian kautta kaikki tahot katolisiksi. Petos on salakavala, sillä alussa sanotaan, että on kyse vain keskinäisestä vuoropuhelusta, mutta se on kuitenkin valhe ja petos, jonka kautta pyritään muuttamaan kaikki ekumenian kanssa tekemisissä olevat katolisiksi.

Katolisen kirkon opetus aneista

Huolimatta yhteisestä julistuksesta luterilaisten kanssa koskien yksin armosta pelastumista uskon kautta, niin katolisen kirkon oppi tekojen kautta pelastumisesta ei ole kuitenkaan muuttunut. Katolisen kirkon opetus aneista on kuitenkin edelleen voimassa.

Katolinen kirkko opettaa katekismuksessaan, että aneiden kautta uskovat voivat saada vapautuksen ajallisia rangaistuksia, jotka johtuvat synnin tekemisestä (Katolinen katekismus suomenkielinen painos 2005, s. 384, opinkohta 1498). Samassa yhteydessä (opinkohta 1498.) virallinen vatikaanin katolinen katekismus opettaa, että aneiden kautta voidaan saada itselleen sekä kiirastulessa oleville sieluille anteeksiantamus ajallisista rangaistuksista, jotka johtuvat synnin tekemisestä.

Katolinen kirkko on toiminut koko historiansa ajan samalla pirullisella ja valheellisella tavalla, jossa se pyrkii tulemaan lähelle Raamatun totuutta, mutta kumoaa sen muualla virallisen opetuksensa kautta. Katolisen kirkon aneopetus paljastaa meille sen että luterilaisten kanssa tehty yhteinen julistus ei ole muuttanut katolisen kirkon oppia, vaan yhteinen julistus on tarkoituksellisesti tehty kädenojennus, jonka kautta katoliset pettävät luterilaiset ja pyrkivät tuhomaan luterilaisuuden tekemällä heistä petoksen kautta katolisia. Katolinen kirkko opettaa edelleen tekojen kautta pelastumista ja siitä on esimerkkinä mm. katolinen opetus aneiden kautta saatavasta syntien anteeksiantamuksesta.

Palmer sanoi, että me olemme reformoituja katolisiksi universaalisella tavalla, sillä emme protestoi enää katolisen kirkon oppia pelastuksesta, vaan me julistamme nyt samaa evankeliumia. Hän jatkoi sanoen, että me julistamme nyt että olemme pelastettuja yksin armosta uskon kautta. Tämä on jesuiittojen valheen manipulointia, jonka tarkoitus on hävittää seurakuntien ja kirkkokuntien usko Jumalaan ja tehdä heistä katolisia. Kuten edellä kävi ilmi, niin katolinen kirkko opettaa edelleen tekojen kautta pelastumista. Samoin vaikka katoliset sanovat, että pelastus on yksin armosta uskon kautta Kristukseen, niin siitä huolimatta he opettavat monista erilaisista pelastusteistä.

Kirkon opetusta Mariasta

Rooman katolisen kirkon katekismus opettaa, että Maria on otettu taivaaseen, jossa hän jatkaa osuuttaan pelastustehtävässä, sillä toistuvilla esirukouksillaan hän jatkuvasti hankkii katolisille iankaikkiseen pelastukseen vieviä lahjoja, tästä syystä kirkko rukoilee Mariaa uskovien puolustajaksi, tukijaksi, auttajaksi ja välittäjäksi (Katolinen katekismus suomenkielinen painos 2005, s. 258 opinkohta 696).

Raamatun opetuksen mukaan Marialla ei ole mitään osallisuutta pelastustehtävässä, eikä hän hanki kenellekään iankaikkiseen pelastukseen vieviä lahjoja, eikä hän ole uskovien välittäjä. Vaikka katoliset väittävät etteivät he palvo Mariaa, niin heidän katekismuksen opetuksen mukaan häntä pidetään osallisena pelastukseen, joka on uskovien välittäjä. On kiistaton tosiasia, että katolinen kirkko sekoittaa Marian mukaan pelastukseen, ollen pelastuksen eräs tekijä. Samoin katolinen kirkko opettaa vesikasteen kautta pelastumista sekä mm. katolisen pyhän messu-uhrin olevan kirkon voimakkain sovitusuhri (messu-uhri opettaa että Jeesus uhraa itsensä yhä uudestaan messu-uhrin kautta).

Totuus voittaa valheen

Raamattu opettaa, että Raamatullinen pelastus on yksin Herrassa Jeesuksessa; Hänen veressään, kuolemassaan ja ylösnousemuksessaan. Raamatullinen pelastus vastaanotetaan yksin  armosta uskon kautta Herraan Jeesukseen. Raamatullinen pelastus ei tunne muita pelastusteitä kuin yksin Herran Jeesuksen. Katolisen kirkon monet ja useat pelastustiet todistavat sen puolesta ettei katolinen kirkko julista Raamatullista pelastusta, vaan petosta valheiden kautta. Jokainen ihminen joka uskoo katolisella kirkolla olevan Raamatullinen pelastussanoma on uskonut petokseen ja valheeseen.

Palmerin puhe oli kuin suoraan jesuiittojen käsikirjasta. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka Palmer on anglikaanisen kirkon piispa, niin siitä huolimatta hänen julistuksensa perustuu katolisen kirkon jesuiittojen petokseen. Kuten on aiemmin käynyt ilmi, niin katolisen kirkon karismaattinen uudistus ei ole korjannut ja hylännyt kirkon epäraamatullisia oppeja. Tämä tarkoittaa sitä, että katolisen kirkon karismaattinen uudistus on petos, jonka kautta pyritään tuhoamaan seurakuntia ja kirkkokuntia ja tekemään heistä katolisia. Palmerin puhe oli kiistaton ja selkeä todiste tästä jesuiittojen petoksesta.

Paavin videotervehdys

Palmerin puheen jälkeen kokouksessa näytettiin Paavi Franciscuksen puhe Copelandille ja paikalla olleille äärikarismaattisille pastoreille, johtajille sekä kaikille paikalla olleille. 
 

 


Paavi Franciscuksen video viesti äärikarismaatikoille
Rakkaat sisaret ja veljet. Anteeksi, koska puhun italiaa. Mutta en puhu englantia. Mutta en puhu italiaa, en englantia, vaan sydämestäni. se on kielenä yksinkertaisempi ja luotettavampi, sillä tämä sydämen kieli on erikoinen kieli ja kielioppi. Yksinkertainen kielioppi. Kaksi sääntöä: Rakasta Jumalaa yli kaiken, ja rakasta muita (lähimmäinen), koska hän veljesi ja sisaresi. Näillä kahdella säännöllä voimme mennä eteenpäin. Olen täällä veljeni kanssa, minun piispa veljeni, Tony Palmer. Olemme olleet vuosia ystäviä.

Hän kertoi minulle konferenssistanne, kokouksestanne. Iloni on tervehtiä teitä. Iloinen ja nostalginen tervehdys. Iloinen, koska se tuottaa minulle iloa, että olette kokoontuneet yhteen palvomaan Jeesusta Kristusta, ainoaa Herraa. Ja rukoilemaan Isää ja vastaanottamaan Pyhää Henkeä. Tämä tuo minulle iloa, koska voimme nähdä Jumalan tekevän työtä kaikkialla maailmassa. Nostalgiaa, mutta .. se tapahtuu, siellä missä asumme, siellä on perheitä jotka rakastavat toisiaan ja perheitä jotka eivät rakasta toisiaan. Perheitä jotka tulevat yhteen ja perheitä jotka erottautuivat toisistaan. Hyväntahtoisesti meillä on lupa sanoa, erossa toisistaan.

Erossa, koska se on synti, joka erottaa meidät, meidän kaikkien synnit. Kautta historian tapahtuneet väärinymmärrykset. Se on ollut pitkä synnin tie, jonka olemme kaikki yhdessä jakaneet. Ketä siitä on syyttäminen? Se on meidän kaikkien vika. Me olemme kaikki tehneet syntiä. On vain yksi syytön, Herramme. Olen nostalginen siitä että tämä erossa oleminen tulee päättymään ja tuo yhteyden. Olen nostalginen siitä, kun Pyhät Kirjoitukset puhuvat, että kun Joosefin veljet alkoivat näkemään nälkää, niin he menivät Egyptiin ostamaan, että he voisivat syödä.

He menivät ostamaan. Heillä oli rahaa. Mutta he eivät voineet syödä rahaa. Mutta siellä he löysivät jotakin enemmän kuin ruoka, he löysivät veljensä. Meillä kaikilla on valuuttaa. Valuutta, joka on meidän kulttuuristamme. Valuuttaa meidän historiastamme. Meillä on paljon kulttuurisia rikkauksia ja uskonnollisia rikkauksia. Meillä on erilaisia perinteitä. Mutta meidän tulee kohdata toisemme veljinä. Meidän tulee itkeä yhdessä kuten Joosef teki. Nämä kyyneleet yhdistävät meidät. Rakkauden kyyneleet.

Puhun sinulle (teille) kuten veljelle. Puhun teille yksinkertaisella tavalla. Ilon ja kaipauksen kautta. Antakaamme kaipauksemme kasvaa, koska se vauhdittaa meitä löytämään toisemme, syleilemään toisiamme. Ja yhdessä palvomaan Jeesus Kristusta, yhtä ainoaa Historian Herraa.

Syvimmät kiitokseni siitä että kuuntelitte minua. Syvimmät kiitokseni, että olette sallineet minun puhua sydämen kieltä. Pyydän teiltä myös palvelusta. Rukoilkaa puolestani, koska tarvitsen rukouksianne. Ja minä rukoilen teidän puolestanne, minä teen sen, mutta tarvitsen teidän rukouksianne. Ja rukoilkaamme Herraa, että Hän yhdistäisi meidät kaikki. Me olemme veljiä. Antakaamme toisillemme hengellinen  halaus ja antakaamme Herra suorittaa loppuun työ, jonka Hän on aloittanut. Tämä on ihme, yhteyden ihme on alkanut.

Kuuluisia italialainen kirjailija nimeltään Manzoni kirjoitti romaanissaan ihmisten keskuudessa olevasta yksinkertaisesta miehestä, joka sanoi kerran: En ole koskaan nähnyt Jumalan aloittavan ihmettä ilman että Hän päättäisi sen hyvin. Hän suorittaa loppuun tämän yhteyden ihmeen. Pyydän teitä siunaamaan minua ja minä siunaan teitä. Veljeltä veljelle. Syleilen teitä, kiitos. 
 

Paavin epäraamatullinen puhe

Paavi puhuttelee äärikarismaattisia uskovia veljikseen ja sisarikseen. Ekumenian petokseen kuuluu se että kaikkia pidetään veljinä ja sisarina Jeesuksessa. Rooman katolisen kirkon virallinen oppi monien erilaisine pelastusteineen sekä harhaoppeineen todistaa sen, etteivät katolisen kirkon jäsenet ole uudestisyntyneitä ja pelastettuja, jotka uskovat katolisen kirkon viralliset opit. Tämä tarkoittaa sitä, että paavi ja katoliset eivät ole uudestisyntyneiden uskovien veljiä ja sisaria Herrassa Jeesuksessa.

Katoliset, jotka uskovat katolisen kirkon viralliset opit ovat kuitenkin veljiä ja sisaria niiden ihmisten kanssa, jotka ovat jumalattomia ja pelastumattomia. Heitä yhdistää veljeys ja sisaruus valheen vankeina, joka perustuu saatanalliseen valheeseen ja petokseen.

Ymmärrän sen, että monet voivat ajatella minun tuomitsevan sekä menevän liian pitkälle. Katolinen kirkko opettaa, että katolisen kirkon jäsenen on uskottava kirkon opit ja nauttimaan sen sakramentteja ja olemaan sen vallalle alamainen, sillä muuten hän menettää iankaikkisen pelastuksen. Täten on kiistaton tosiasia, ettei kukaan katolisen kirkon jäsen voi olla uudestisyntynyt uskova, joka on uskollinen kaikille katolisen kirkon opeille, sillä katolisen kirkon opin  mukaan kukaan ei voi olla katolisen kirkon jäsen ellei usko kaikkia kirkon oppeja.

Kuten edellä on käynyt ilmi, niin katolisella kirkolla on monia erilaisia pelastuksen teitä ja harhaoppeja. Kun sanon katolisia pelastumattomiksi, jotka uskovat katolisen kirkon viralliset opetukset, niin se ei ole tuomitsemista, vaan tosiasian sanomista, sillä Raamattu tuntee vain yhden pelastustien usko kautta Herraan Jeesukseen. Täten on ihan perusteltua sanoa, ettei katolisen kirkon virallisen opin mukaan voi olla osallisena Raamatullisesta pelastuksesta.

Paavi Franciscus sanoi, että rakkauden kyyneleet yhdistävät meitä, jolla hän tarkoitti ekumenian kautta tavoiteltavaa yhteyttä. Petoksen kyyneleet kuvaavat paljon paremmin sitä mihin ekumeeninen yhteys perustuu, koska siinä on kyse petoksesta ja eksytyksestä.

Paavi Franciscus on jesuiitta, joten hän kyllä tarkasti tietää mikä on katolisen kirkon ekumenian päämäärä, eli seurakuntien, herätysliikkeiden ja kirkkokuntien tuhoaminen, jonka kautta heistä pyritään tekemään katolilaisia.

Jesuiittavalan katkelma kertoo kiistattomasti sen kuinka jesuiitat ovat soluttautuneet erilaisiin kirkkokuntiin ja herätysliikkeisiin aikomuksenaan tuhota heidät:

"Poikani, tähän saakka sinua on opetettu teeskentelemään: Rooman katolisten keskuudessa ole Rooman katolinen ja ole vakooja omien veljiesi joukossa. Älä usko ketään ihmistä, älä luota kehenkään. Ole reformoitu reformoitujen keskuudessa, hugenotti hugenottien keskuudessa, kalvinisti kalvinistien keskuudessa, protestantti protestanttien keskuudessa. Saavuta heidän luottamuksensa, yritä päästä saarnaamaan heidän saarnapönttöihinsä ja irtisanoudu kaikella kiihkeydellä omasta pyhästä uskonnostasi ja paavista. Alennu jopa niin alas, että tulet juutalaiseksi juutalaisten keskuudessa, jotta voit paavin uskollisena sotilaana kerätä kaiken tiedon järjestösi eduksi. Sinut on opetettu istuttamaan kateuden ja vihan siemeniä salakavalasti yhteisöjen, maakuntien ja valtioiden välille, jotka elivät rauhassa. Sinut on opetettu yllyttämään niitä veritekoihin, kietomaan heidät sotaan toisiaan vastaan ja luomaan vallankumouksia ja sisällissotia maissa, jotka ovat itsenäisiä ja vauraita, kehittämään taiteita ja tiedettä, nauttimaan rauhan siunauksista, tukemaan jompaakumpaa osapuolta ja toimimaan salaisesti jesuiittaveljiesi kanssa, jotka voivat vaikuttaa vastapuolella. Vastustamaan avoimesti sitä, mihin sinut voidaan yhdistää, vain siksi että kirkko hyötyisi lopulta siitä, rauhansopimuksissa solmituin ehdoin, sillä tarkoitus pyhittää keinot. Sinulle on opetettu velvollisuutesi vakoojana, kokoamaan kaikki tilastot, faktat ja tieto kaikista lähteistä, jotta pääset kaikenlaisten protestanttien ja harhaoppisten suosioon, samoin kuin kauppiaiden, pankkiirien, lakimiesten- kouluissa ja yliopistoissa, parlamenteissa, lakia säätävissä elimissä ja oikeusviranomaisten joukossa ja valtioiden hallituksissa. Ole kaikkea kaikille ihmisille paavin tähden, jonka palvelijoita me olemme kuolemaan saakka. Tähän asti olet vastaanottanut kaikki ohjeesi noviisina, aloittelijana ja palvellut konfessorina ja pappina, mutta sinua ei ole vielä varustettu kaikella, mikä on välttämätöntä toimimaan komentajana Loyolan armeijassa paavin palveluksessa. Sinun tulee palvella työkaluna ja pyövelinä sopivan ajan, kuten esimiehesi ohjaavat sinua. Täällä voi käskeä ja määrätä vain se, joka on vihkinyt työnsä harhaoppisten verellä, sillä "yksikään ei voi pelastua ilman verenvuodatusta". Sen vuoksi varusta itsesi työhösi ja varmista pelastuksesi."

Kts. jesuiittavala kokonaisuudessaan

Copelandin videotervehdys paaville

Kenneth Copeland nousi puhumaan heti paavin videotervehdyksen jälkeen. Copeland alkoi rukoilemaan, kiittäen Jumalaa, haluten yhtyä paavin pyyntöön,  sekä suostuen paavin pyyntöön ja paavin toiveeseen Kristuksen ruumiin ykseyden puolesta. Copeland sanoi rukouksessaan, että me tulemme yhdessä ykseyteen uskossa.

Rukouksen jälkeen Copeland pyysi, että Anthony Palmer toisi hänelle hänen puhelimensa. Copeland halusi lähettää viestin takaisin paaville. Copeland pyysi Palmeria kuvaamaan Copelandia niin että paavi näkisi kaikki paikalla olleet ihmiset. Kun Palmer alkoi kuvaamaan puhelimensa kameralla Copelandin viestin paaville, niin Copeland aloitti puheensa paaville, sanoen hänelle, rakas herrani (sir), sydämeni pohjasta kiitokseni, kaikki nämä johtajat edustavat kymmeniä tuhansia ihmisiä, jotka rakastavat sinua, jotka uskovat Jumalan olevan kanssasi. Copeland sanoi, että vastataksemme pyyntöösi olemme rukoilleet puolestasi sekä sinun kanssasi ja teimme sen hengessä.

Copeland sanoi videopuheessaan paaville, että meidän halumme sinun kanssasi on efesolaiskirjeen neljännessä luvussa kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään.

Sen jälkeen videopuheessaan Copeland kiittää paavia käyttäen sanaa sir (herra, korkea-arvoisessa asemassa oleva ihminen) sekä sanoen, että me siunaamme sinua ja vastaanotamme sinun siunauksesi, se on erittäin tärkeätä ja me siunaamme sinua koko sydämestämme, siunaamme sinua koko sielustamme, siunaamme sinua koko voimastamme ja kiitämme sinua herra (sir) ja me kiitämme Jumalaa sinusta ja niin me yhdessä julistamme; ole siunattu, ole siunattu, amen, amen, amen, amen. Kokousväki nousi seisomaan osoittamaan suosiota paaville voimakkaasti käsiään taputtaen.

Kun Copelandin videotervehdys oli kuvattu, niin Copeland sanoi taivaan riemuitsevan tästä (tarkoitti paavin ja heidän yhteisiä siunauksia ja pyrkimyksiä ykseyteen).

Kenneth Copelandin sanat paaville ovat todiste siitä kuinka äärikarismaattisissa liikkeissä oleva henki on saatanallinen henkivalta, jonka alkuunpanijana on ollut  jesuiittojen ekumeeninen karismaattinen liike. Tämä todistaa myös sen, että jesuiittojen soluttautuminen erilaisiin kirkkokuntiin ja herätysliikkeisiin on myös totta.

Kenneth CopelandAm I a god? Man was created in the god class, was not created in the animal class, it was the god class. He has a uniqueness about him that even angels do not have...Now Peter said by exceeding great and precious promises, you become partakers of the divine nature. Alright, are we gods? We are a class of gods." (Praise the Lord, TBN, 2/5/1986)

Kenneth Copeland opettaa ihmisen olevan samanlainen kuin jumala, ei samanlainen eläinten kanssa, vaan samanlainen kuin jumala. Copelandin mukaan ihmisen ainutlaatuisuus on enkeleitä suurempaa. Copeland sanoi, että Jumalan suurenmoisten lupausten mukaan uskovasta tulee osallinen jumalalliseen luontoon. Copeland kyselee, olemmeko jumalia? Hän vastaa sanoen, että uskovat ovat samanlaisia kuin jumala.

Ilm 21:3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;

Uskon kautta Herraan Jeesukseen ihmisestä ei tule jumalaa, vaan hän Jumalan armosta pelastettu ihminen, joka saa vaeltaa maan päällä Pyhän Hengen voiman avulla Raamatun sanan opetuksen mukaisesti. Ilmestyskirjasta tulee esille se kuinka Jumalaan uskovat ovat ihmisiä Uudessa Jerusalemissa, joka on lopullinen paikka, jossa Jumalaan uskovat ihmiset saavat asua ja elää iankaikkisesti. Jumala ei tee ihmisestä jumalaa. Copelandin opetus on New-Age harhaoppia.

When Jesus cried “It is finished!” He was not speaking of the plan of redemption. There were still three days and nights to go through before He went to the throne. He was referring to the Abrahamic Covenant. Jesus' death on the cross was only the beginning of the complete work of redemption” (Kenneth Copeland, “Jesus – Our Lord of Glory”, ( Believer's Voice of Victory, April, 1982, p. 3).

Copleand opetti ettei Jeesuksen huuto ristillä se on täytetty tarkoittanut sovitustyötä, sillä Jeesuksen kuolema ristillä oli vain alku täydelliselle sovitukselle. Copeland julistaa harhaoppia ja toista evankeliumia, sillä Herra Jeesus sovitti synnit Golgatan ristillä:

Matt 26:28 sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.

… Jesus died two deaths. He died physically and He died spiritually. When Jesus was made to be sin, He was separated from God… When His blood poured out, it did not atone. It did away with the handwriting of the ordinances that were against us… Jesus spent three horrible days and nights in the bowels of this earth getting back for you and me our rights with God…” (doctrinal statement dated March 12, 1979)

Copeland opettaa ettei Jeesuksen veri tuonut sovitusta, vaan poisti kirjoituksen säädöksineen, joka oli meitä vastaan. Raamatun selkeä todistus on että Herran Jeesuksen veri tuo sovituksen niille jotka tekeävt parannuksen ja uskovat Herraan Jeesukseen. Copelandin opetus on toista evankeliumia, harhaoppia sekä kavala eksytys.

Kol 2:

13 ¶ Ja teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja lihanne ympärileikkaamattomuuteen, teidät hän teki eläviksi yhdessä hänen kanssaan, antaen meille anteeksi kaikki rikokset,

14 ja pyyhki pois sen kirjoituksen (kheirografon) säädöksineen, joka oli meitä vastaan ja oli meidän vastustajamme; sen hän otti meidän tieltämme pois ja naulitsi ristiin.

Alkutekstissä kirjoituksen sana on kreikaksi kheirografon, joka tarkoittaa velkakirjaa, jonka velallinen on kirjoittanut omakätisesti. Herra Jeesus naulittiin ristille ihmisten syntien tähden. Kirjoitus joka oli meitä vastaan ja jonka Herra Jeesus pyyhki pois ja naulitsi ristille oli synnin velkakirja, ei Jumalan laki, niin kuin jotkut virheellisesti opettavat.

Kol 2:13-14 tuo selkeästi esille Herran Jeesuksen antavan anteeksi synnin rikokset Häneen uskoville. Herran Jeesuksen lunastusuhrin kautta Herran Jeesuksen opetuslapsen synnin velkakirja on naulittu ristille ja poistettu, koska ihminen saa syntinsä anteeksi uskon kautta Herraan Jeesukseen, Jeesuksen ristinkuoleman ja ylösnousemuksen kautta.

Copelandin opetus fyysisestä ja hengellisestä kuolemasta on harhaoppia, sillä Herra Jeesus kuoli ruumiillisesti (ja nousi ylös kuolleista), mutta Hän ei kuollut hengellisesti.

“He [Jesus] allowed the devil to drag Him into the depths of hell….He allowed Himself to come under Satan's control…every demon in hell came down on Him to annihilate Him….They tortured Him beyond (Kenneth Copeland, “The Price of It All,” 3.)

“For three days He suffered everything there is to suffer. Some people don't want to believe that. They want to believe that after His death, Jesus just stayed in that upper region of Sheol that the Bible calls paradise, but they're mistaken! If He had simply stayed there, there would have been no price paid for sin.” (Believer's Voice of Victory, Vol. 19, No. 9, Sept. 1991)

Copeland opettaa saatanan raahanneen Jeesuksen helvetin syvyyteen, jossa Jeesus joutui saatanan vallan alle kolmeksi päiväksi. Copelandin mukaan synnit sovitettiin vasta helvetissä, ei Golgatalla. Copelandin opetus on toista evankeliumia, kadotuksen evankeliumia, evankeliumia joka ei johda pelastukseen, vaan kadotukseen. Copeland ja paavi sopivat hyvin yhteen, sillä molemmat julistavat petosta ja eksytystä. Jumala haluaisi kuitenkin heidätkin pelastaa. Se vaatisi kuitenkin parannuksen tekemisen sekä valheen ja petoksen hylkäämisen.

Katolinen vaikutus protestanteissa

Jesuiittojen peukaloima ekumeeninen yhteys, jonka tarkoituksena on saattaa kaikki kristilliset seurakunnat, kirkkokunnat ja herätysliikkeet Rooman katolisen kirkon helmaan on edennyt jättiharppauksin eteenpäin. Kun tutkimme vuosilukujen kautta tätä kehitystä, niin näemme kuinka pikkuhiljaa jesuiittojen manipulointi sekä katolismyönteisyys on saavuttanut suosiotaan erilaisissa kristillisissä yhteyksissä.

Monet tunnetut protestanttiset ja äärikarismaattiset vaikuttajat ja johtajat ovat antaneet myönteisiä lausuntoja katolisuudesta. Kun tutkimme tarkemmin näitä lausuntoja, niin on todella kiistaton tosiasia, että jesuiittojen soluttautuminen ja manipulaatio tulee ilmi heidän lausunnoistaan.

Billy Graham ja katolisuus

Billy Graham on maailmanlaajuisesti tunnettu baptisti saarnaaja. Grahamin monet lausunnot paljastavat hänen toimivan täsmälleen jesuiittojen suunnitelmien mukaisesti, jonka mukaan soluttautumisen kautta aletaan pikkuhiljaa luomaan myönteistä kuvaa katolisuudesta.

Graham: Olen lähempänä katolisia kuin radikaaleja protestantteja. Rooman katolinen kirkko on tänä päivänä käymässä läpi toista reformaatiota. (Philadelphia Evening Bulletin 24 may, 1966)

Graham: Lopulta, pelastuksen tie ei ole muuttunut. ... Evankeliumi, joka on tässä koulussa (Graham puhui katolisessa koulussa) ja evankeliumi, joka on tuonut minut tänne tänä iltana on edelleen tie pelastukseen. ("Belmont Abbey Confers Honorary Degree," Paul Smith, Gazette staff reporter, The Gastonia Gazette, Gastonia, North Carolina, Nov. 22, 1967)

Graham sanoi katolisen kirkon evankeliumin olevan tie pelastukseen. Graham toi esille valheen, sillä katolisella kirkolla on monia erilaisia pelastusteitä. Rooman katolinen kirkko opettaa, että kaikki kirkon sakramentit ovat välttämättömiä pelastukseen. Katolinen kirkko opettaa, että jos joku uskoo ihmisen saavan vanhurskauden yksin armosta uskon kautta Jumalaan, niin hän olkoon kirottu:

Vuonna 1547 Rooman katolinen kirkko sääti Trenton konsiilissa: Jos joku sanoo, että uuden lain sakramentit eivät ole välttämättömiä ihmisen pelastumiseksi, vaan että ne ovat turhia, ja että ilman niitä tai ilman halua osallistua niihin ihminen saa vanhurskauden armosta yksin uskosta Jumalaan, vaikka kaikki sakramentit eivät ole pakollisia kaikille olkoon hän kirottu.

Koska katolinen kirkko uskoo sakramenttien olevan välttämättömiä pelastukseen ja Raamattu sanoo ihmisen pelastuvan yksin Jumalan armosta uskon kautta Herraan Jeesukseen, niin se tarkoittaa sitä, että katolisen kirkon evankeliumi on valheellinen ja epäraamatullinen.

Vuonna 1973 Graham suositteli roomalaiskatolista kirjallisuutta Pohjois-Amerikassa pidetyssä ekumeenisessa tapahtumassa. Erityisesti hän suositteli paavi Johannes XXIII:n kirjallisuutta, jossa on tuhansia sivuja opetusta Mariasta, pyhimyksistä, messusta ja eukaristia leivän palvonnasta sekä opetusta katolisista sakramenteista, jotka olivat paavin mukaan pelastuksen välineitä.(2/86 The Gospel Standard; Key '73: Congregational Resource Book).

Jesuiittojen suunnitelmien mukaan ensin tulee tuoda esille erilaisissa kirkoissa ja kirkkokunnissa, että Rooman katolinen kirkko on "Jumalan seurakunta", jolla on "pelastuksen evankeliumi". Seuraava vaihe on katolisen kirjallisuuden markkinoiminen, jonka tarkoituksena on manipuloida ja aivopestä erilaisten kirkkojen, kirkkokuntien ja herätysliikkeiden jäsenet uskomaan katolisia oppeja.

Vuonna 1979 Graham sanoi Phil Donahue showssa (10/11/79) paavi Johannes Paavali II:sta, että paavi on moraalinen ja hengellinen johtaja, joka uskoo johonkin ja paavi uskoo, kiitos Jumalalle, minulla on nyt joku todellinen auktoriteetti, jota voin lainata.

Graham: Paavi Johannes Paavalin II:n vierailu Yhdysvaltoihin on tapahtuma, jolla on suuri merkitys ei ainoastaan Rooman katolisille, vaan myös kaikille Amerikassa sekä myös maailmassa ... sinä lyhyenä aikana kun hän on ollut paavi, niin paavi Johannes Paavali II:sta on tullut maailman moraalinen johtaja. Minun rukoukseni ja lukemattomien muiden protestanttien rukoukset on hänen kanssaan hänen matkoillaan(9/27/79 Religious New Service dispatch; quoted in New Neutralism II, p. 40)

Graham: Kukaan muu mies maailmassa nykyään ei voi kiinnittää niin paljon huomiota moraalisiin ja hengellisiin asioihin kuin Johannes Paavali. Hän tuo esille katolisen kirkon ja protestanttisten kirkkojen traditiot, kymmenen käskyn ja vuorisaarnan moraaliset arvot. ... Paavi on saavuttanut miljoonia protestantteja. Järjestäytynyt ekumeeninen liike näyttää olevan keskittynyt tärkeisiin asioihin ja ekumeenisuutta tapahtuu siellä missä roomalaiskatoliset ja protestantit jakavat uskon asiat kuten neitseestä syntyminen ja Kristuksen ylösnousemus. (Billy Graham, Time, October 15, 1979)

Seuraava vaihe jesuiittojen suunnitelmissa on markkinoida paavia koko maailman hengellisenä johtajana ja auktoriteettina, kuten käy ilmi Grahamin puheista.

Rooman katolisen kirkon katekismus:
966 "Finally the Immaculate Virgin, preserved free from all stain of original sin, when the course of her earthly life was finished, was taken up body and soul into heavenly glory, and exalted by the Lord as Queen over all things, so that she might be the more fully conformed to her Son, the Lord of lords and conqueror of sin and death."508 The Assumption of the Blessed Virgin is a singular participation in her Son's Resurrection and an anticipation of the resurrection of other Christians:

In giving birth you kept your virginity; in your Dormition you did not leave the world, O Mother of God, but were joined to the source of Life. You conceived the living God and, by your prayers, will deliver our souls from death.509

Rooman katolinen kirkko opettaa Marian olevan synnitön, jonka sielu ja ruumis otettiin ylös taivaaseen hänen kuolemansa jälkeen. Rooman katolinen kirkko opettaa Mariasta tulleen kaiken olevaisen kuningatar taivaaseen noustuaan. Rooman katolinen kirkko opettaa Marian vapauttavan ja päästävän sielut kuolemasta rukoustensa kautta.

Raamattu opettaa kaikkien ihmisten olevan syntisiä ja vailla Jumalan kirkkautta. Tämä tarkoittaa sitä ettei Maria ollut synnitön, vaan hänkin oli syntinen. Raamattu ei opeta Marian sielun ja ruumiin taivaaseen ottamisesta hänen kuolemansa jälkeen. Raamattu ei opeta, että Maria voi rukoustensa vapauttaa sielut kuolemasta. Edellä olevat katolisen kirkon opetukset ovat valheita.

Koska Mariakin oli syntinen, eikä synnitön, niin se tarkoittaa sitä että katolisen kirkon neitseestä syntymisestäkin on valheellinen opetus. Katolisen kirkon opetuksen mukaan Maria on ollut vapaa synnistä koko elämänsä ajan, eli synnitön. Tämä tarkoittaa sitä, että katolisen kirkon opetus neitseestä syntymisestä tarkoittaa heidän uskovan synnittömän ihmisen synnyttäneen Jeesuksen.

Raamattu opettaa, että kun synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet. Tämä tarkoittaa sitä ettei Maria ollut vapaa synnistä ja synnitön, vaan samalla tavalla syntinen kuin kaikki muutkin ihmiset. Tämän tähden katolisen kirkon opetus neitseestä syntymisestä on väärä, koska he uskovat synnittömän ihmisen synnyttäneen Jeesuksen, mutta Mariakin oli syntinen ihminen.

1984 Graham kommentoi paavin puhetta: Kerron teille, että se oli suorin evankelinen puhe, jonka olen kuullut. Se oli valtava. Totta kai, olen hänen suuri ihailijansa. Hän antaa moraalista opastusta maailmalle, joka näyttää kadottaneensa elämäntapansa.(Foundation, Vol. V, Iss. 5, 1984)

Jesuiittojen päämääränä on tehdä paavista koko maailman hengellinen isä. Graham on toiminut täsmälleen jesuiittojen toimintasuunnitelmien mukaisesti.

Kaikille kaikkea

Robert Schuller, Bill Hybels ja David Yonggi Cho osallistuivat konferensiin, jonka kustansi Churches Uniting in Global Mission - CUGM niminen järjestö. CUGM:n jäsenet sanoivat, että he etsivät hengen yhteyttä, joka totisesti katolinen, protestanttinen, ortodoksinen, evankelinen ja karismaattinen (What in the World!, Vol. 20, Issue 8, 1996).

Jesuiittojen soluttautumisen tarkoituksena on markkinoida katolisuutta siten, että he ovat kaikille kaikkea. Tämän petoksen seurauksena jesuiitat pyrkivät tekemään protestanttisista, ortodokseista, evankelisista ja karismaattisista jne. katolisia. Tämä kehitys on selkeästi nähtävissä. Sen näkee edellä olevasta sekä Anthony Palmerin puheesta, jossa hän kosiskelee äärikarismaattisia tulemaan katolisiksi julistamalla protestin loppua ja sillä, että karismaattisuus on katolista.

Lusiferistinen jesuittojen suunnitelma

Bill Hybels on Willow Creek Community Churchin (WCCC) perustaja ja johtaja. Hybelsin organisaatio tunnetaan myös nimellä Willow Creek Association (WCA). WCA on niin sanottu 501(c)3 organisaatio, joka tarkoittaa sitä, että 5018(c)3 statuksen omaava yhdistys ei saa saarnata poliittisesti vääriä saarnoja tai paljastaa vääriä oppeja; se ei saa kritisoida paavia tai vatikaania, yhdistyneitä kansakuntia, uutta maailmanjärjestystä, vapaamuurareita, salaseuroja kuten The Order of Skull & Bones. 501(c)3 kirkot eivät saa vedota ihmisten tunteisiin julistamalla tulikiven katkuisia saarnoja. 501(c)3 kirkot ovat yhteistyössä Amerikan liittovaltion hallituksen kanssa sekä he ovat sitoutuneet noudattamaan yhdistyneiden kansakuntien sopimuksia, ohjeita ja direktiivejä. 501(c)3 kirkot eivät saa avoimesti puhua asioita vastaan, jotka hallitus julistaa laittomiksi, vaikka hallitus hyväksyy abortin, homoseksuaalisuuden ja samaa sukupuolta olevat "avioliitot".

Edellä olevassa lausunnossa näkyy vahvasti jesuiittojen kädenjälki, sillä kieltolistassa on paavin ja vatikaanin kritisoimisen kielto. Jesuiittojen poliittisen soluttautumisen kautta he muuttavat lainsäädännön katoliselle kirkolle ja jesuiittojen valtapyrkimyksille edulliseksi. Tulevina päivinä, ehkä piankin myös Suomeen tulee voimaan lainsäädäntö, joka kieltää kirkkoja, kirkkokuntia ja herätysliikkeitä puhumasta totuutta, eikä katolista kirkkoa saa kritisoida ja samoin kaikki synnillisyys tulee hyväksyä. Tämä tarkoittaa uskovien paluuta takaisin alkuseurakunnan järjestykseen, sillä tulevaisuudessa on mahdotonta toimia yhdistys- ja herätysliike pohjalla, koska antikristilliset tahot valvovat kaikkea virallista yhdistys toimintaa.

1990 Hybels kutsui katolisen papin nimeltään Med Laz puhumaan seurakuntaansa aiheesta mitä protestantit voivat oppia roomalaiskatolisilta. Bill Hybels kannatti evankelisten ja katolisten julistusta That They May Have Life 2006.

Bill Hybels sekä Rick Warren ovat allekirjoittaneet Yale Centre for Faith & Culture document: ‘Love God and Neighbor Together nimisen dokumentin. Tämä on dokumentti, jossa etsitään yhteisen identiteettiin pohjautuvaa perustusta Islamin ja kristinuskon välillä.

Vuonna 2000 Bill Hybels ja Rick Warren osallistuivat konferenssiin nimeltään The interfaith Millennium World Peace Summit of Religious and Spiritual Leaders. Paikalla oli myös ryhmiä yhdistyneistä kansakunnista. YK:llä on todistettavasti myös okkultistinen tausta. YK:n kustantamo on nimeltäänLucis Trust, jonka aikaisempi nimi oli The Lucifer Publishing Company, jonka perusti teosofi Alice Bailey. YK tukee myös monia organisaatiota, jotka eivät ole kansallisia hallituksia, vaan järjestöjä, jotka tukevat New-Agea ja lusiferisia oppeja.

Lusiferisti David Spangler on YK:ssa mukana nimikkeellä Director of Planetary Initiative. Spangler on sanonut ettei kukaan voi osalliseksi uudesta maailmanjärjestyksestä ellei hän sitoudu palvomaan luciferia. Spangler on myös sanonut, että Kristus on sama voima kuin lucifer; lucifer valmistaa ihmisen kokemaan kristillisyyttä; jokainen meistä tuodaan siihen pisteeseen, jota sanon lusiferiseksi initiaatioksi (vihkimys), joka on erityinen portti jonka läpi jokaisen tulee käydä tullakseen täysin oman valonsa sisälle, jokaisen meistä on tultava siihen kohtaan elämässämme, missä vastaanotamme lusiferisen initiaation.

Lusiferianismi on saatanallista okkultiikka, jota edellytetään kaikilta, jotka ottavat osaa uuteen maailmanjärjestykseen. Raamatun opetuksen mukaan lucifer oli Babylonian kuningas, joka toimi saatanallisen henkivallan ohjaamana Kts. lucifer

Rooman katolinen kirkko ylistää luciferia latinankielisessä pääsiäisen yöjumalanpalveluksessa (messu). 2012 paavi Benedictus lauloi pääsiäismessussa latinaksi: flammas eius  lucifer matutinus inveniat ille inquarn lucifer qui nescit occasum Christus Filius tuus - Löytyköön tämä liekki yhäti palavana aamutähden (lucifer) kautta: aamutähden (lucifer), joka ei koskaan laske – Kristuksen, sinun poikasi..

Paavi Franciscus lauloi pääsiäismessussa 2013 saman laulun luciferista minkä Benedictus lauloi 2012. Entinen jesuiitta pappi Malachi Martin, joka oli Vatikaanin sisäpiirissä yli kahdenkymmenen vuoden ajan on kirjoittanut ennen kuolemaansa, että vatikaanissa oli okkultistinen salaliitto, jossa harjoitettiin saatanallisia rituaaleja, jotka oli omistettu luciferille. Tällä tavalla jesuiitat kontrolloivat Vatikaania ja paavia. Nykyisin paavina toimii jesuiitta, joka toimii kulissien takana jesuiittojen päämäärien hyväksi. Jesuiittojen vaikutus yltää kaikkialle ja uuden maailmanjärjestyksen aikana ihmiskunta valjastetaan palvomaan luciferia, eli saatanallista henkivaltaa, antikristusta, jonka juoksupoikia jesuiitat ovat.

Katolinen kirkko puolustaa lucifer-oppiaan sanomalla, että latinaksi lucifer tarkoittaa valon kantajaa tai tuojaa ja Kristusta sekä että lucifer tarkoittaa alunperin planeetta Venusta ja sen kirkkautta. Raamatussa lucifer sana yhdistetään syntiin ja vääryyteen sekä kapinaan Jumalaa vastaan. On siten täysin selvää, että katolisen kirkon luciferin palvonta on palvonnan osoitus saatanalle, ei Raamatun Jumalalle.

Raamatun opetuksen mukaan itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi, jonka seurauksena hän eksyttää ihmisiä toimimaan valheellisesti, niin että he esiintyvät Kristuksen opetuslapsina, vaikka he ovat todellisuudessa saatanan asialla. Edellä oleva kuvaa selkeästi katolisen kirkon lucifer opetusta.

2001 Hybels kutsui muslimi imaamin Fred Hammoudan vierailemaan seurakuntaansa. He kävivät keskustelun Islamin ja kristinuskon vahvoista siteistä.

Kuten on jo aiemmin käynyt ilmi, niin jesuiitat ovat soluttautuneet kaikkiin uskontoihin tarkoituksenaan muodostaa yksi maailmankirkko, jota vatikaani johtaisi. Hybelsin ja Hammondan yhteys täyttää tunnusmerkit ja todistaa jesuiittojen suunnitelmien toteutumisen ja todellisuuden.

Vatikaani himoitsee Jerusalemia

Lynne Hybels (Billin vaimo) on pro-palestiinalainen, joka kutsuu Israelia miehittäjävoimaksi. Katolisuus on koko historiansa ajan vainonnut juutalaisia. Onko Hybelsien vehkeily katolisten kanssa syynä siihen, että Lynnella on voimakas antisemitistinen asenne.

Paavi ja Rooman katolinen kirkko on aina havitellut itselleen Jerusalemia. Rooman katolisella kirkolla on ollut ja tulee aina olemaan kaksi vihollista, jotka ovat juutalaiset ja Raamattuun uskovat Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset. Rooman katolisen kirkon isäntä (saatana) haluaa raivata tieltään niin juutalaiset kuin todelliset herran Jeesuksen opetuslapset. Minkä tähden RKK haluaa raivata tieltään niin juutalaiset kuin todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset?

Raamattu opettaa, että todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset tietävät todellisen totuuden ja Jumalan pelastussuunnitelman. Raamattu opettaa, että lopun aikana Israelin kansan jäljelle jäänyt jäännös (kolmasosa) tekee parannuksen ja uskoo kansakuntana Herran Jeesuksen olevan Messias ja Pelastaja. Tämän seurauksena Herra Jeesus perustaa maan päälle tuhatvuotisen rauhanvaltakunnan, jossa Herra Jeesus Jerusalemista käsin hallitsee maan päällä Rauhanruhtinaana. Paha saatana haluaa estää tämän, siksi hän haluaa tuhota todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset sekä juutalaiset (israelilaiset). Paha saatana haluaa myös valloittaa palvelijoillensa Jerusalemin ettei Jumalan suunnitelma toteutuisi. Tämän tähden Israel sekä Jerusalem on jatkuvan kiistan, sodan ja konfliktin kohteena.

Rooman katolinen kirkko on saatanan luomus, jonka kautta hän haluaa tuhota Jumalan työn ja suunnitelmat, hän ei kuitenkaan onnistu tuhoamaan Jumalan työtä ja suunnitelmaa. Lopun aikana paavi haluaa toimia juutalaisten ja muslimien välillä "rauhan" välittäjänä, jonka seurauksena paavi toivoo ja haluaa pääsevänsä vihdoin hallitsemaan maailmaa Jerusalemista käsin.

Juutalaiset ja Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset ovat este Rooman katolisen kirkon suunnitelmalle valloittaa koko maailma sen isännälle (saatana) sekä hallita maailmaa Jerusalemista käsin. Koska Rauhanruhtinaan Herran Jeesuksen tulee hallita koko maailmaa tulevaisuudessa Jerusalemista käsin, niin sen tähden saatana haluaa estää sen ja asettaa oman miehensä Jerusalemiin maailmanvaltiaaksi. Tuleva antikristus asettaa "valtaistuimensa" Jerusalemiin julistaen itsensä jumalaksi sekä messiaaksi, mutta Herran Jeesuksen tulemuksessa antikristuksen valta tulee tuhoutumaan täydellisesti.

Billy Grahamin antikristillinen puhe

Robert Schuller haastatteli Billy Grahamia televisiossa 31. päivä toukokuuta 1997. Schuller kysyi Grahamilta mitä hän ajattelee kristillisyyden tulevaisuudesta.

 

Billy Graham vastasi Schullerille näin:Kristillisyys ja olla tosi uskova, tiedäthän, siinä on Kristuksen ruumis. Tähän kuuluvat kaikki kristilliset ryhmät ympäri maailman sekä ulkopuolelta kristillisten ryhmien. Jokainen joka rakastaa Kristusta tai tuntee Kristuksen, olkoonpa siitä tietoisia tai ei, he ovat jäseniä Kristuksen ruumiissa. .............. Tätä Jumala tekee tänään, Hän kutsuu ihmisiä ulos maailmasta nimessään, he voivat tulla muslimi maailmasta, buddhalaisesta maailmasta, kristitystä maailmasta tai ateisti (ei uskovia) maailmasta, he ovat Kristuksen ruumis, koska Jumala on heidät kutsunut. He eivät edes saata tietää Jeesuksen nimeä, mutta sydämessään he tietävät tarvitsevansa jotakin mitä heillä ei ole, ja näin he kääntyvät ainoan valon puoleen mikä heillä on ja luulen että he ovat pelastettuja ja he tulevat olemaan kanssamme taivaassa.

Jesuiitat hyväksyvät kaikki uskonnot ja sanovat heidän olevan "Jumalan lapsia" ja "Kristuksen ruumiin jäseniä", vaikka he eivät ole siitä edes tietoisia. Tämä on juuri sitä jesuiittojen suunnitelmaa, jonka mukaan tulee perustaa yksi maailmankirkko, jota vatikaani johtaa ja johon kuuluu mukaan myös kaikki uskonnot. Tässä näkyy selvästi Billy Grahamin ja Robert Schullerin kautta jesuiittojen suunnitelman päämäärä, joka on yksi maailmankirkko.

Robert Schuller

Robert Schuller on reformoidun protestanttisen kirkkokunnan jäsen (Reformed Church in America), Crystal Cathedralin perustaja, joka tuli tunnetuksi Hour of Power televisio-ohjelmastaan. Schuller on sanonut:Meille protestanteille on tullut nyt aika mennä Rooman pyhän isän luokse ja kysyä: Kuinka me voimme tulla kotiin?

Schuller toimii myös täsmälleen jesuiittojen suunnitelmien mukaisesti sanoen, että protestanttien täytyy mennä kotiin Rooman paavin luokse. Jesuiittavalassa sanottiin, että pitää soluttautua protestantteihin, kaikkiin kirkkokuntiin ja tuhota ne. Schuller toteuttaa tarkasti jesuiittojen suunnitelmia.

Benny Hinn

Benny Hinn on tuonut esille kirjassaan The Blood, että hänellä oli henkilökohtainen kokemus 49:n katolisen nunnan kanssa, jotka olivat käyneet eräässä Hinnin kokouksessa muutamia vuosia sitten. Hinn sanoo, että hänen sydämessään on erityinen paikka nunnille, koska nunnat ohjasivat ja opettivat häntä kun hän oli lapsi. Hinn kertoo kuinka nunnat kutsuivat hänet luostariinsa. Hinn kirjoitti luostarissa tapahtuneista asioista seuraavasti:

"Olin polvillani itkien, koska tunsin siellä valtavan Herran läsnäolon. Se oli voitelu, jollaista en ollut ennen kokenut ehtoollisella, en edes omassa seurakunnassani. Se oli jumalallinen, voimallinen Jumalan läsnäolo, jota en pysty kuvailemaan, voin vain sanoa, Jeesus tuli siihen pieneen huoneeseen. .... Kun olin polvistuneena ylistämässä Herra kädet kohotettuina suoraan eteeni, niin äitikenraali laittoi ehtoollisleivän suuhuni. Siinä hetkessä tunsin kirjaimellisesti tulen käyvän lävitseni ja myös jotakin muuta hämmästyttävää tapahtui. Tunsin sormenpäilläni jotakin ikään kuin viitan - pehmeän, silkkikankaisen".

Hinn sanoi tunteneensa fyysisen kehon viitassa, jonka hän uskoi olevan Kristuksen keho. Hinn sanoi: Uskon, että olin kirjaimellisesti polvistuneena Jeesuksen jalkojen juuressa. Benny Hinnin kautta toteutuu myös kirjaimellisesti jesuiittojen suunnitelmat.

Paul Crouch

Edesmennyt Paul Crouch Trinity Broadcastin Network (TBN) perustaja oli mukana voimakkaasti Assembly of God liikkeen toiminnassa. Crouch on sanonut: Protestantismi on kohdannut loppunsa. Pyyhin pois protestantti sanan sanastostani. En protestoi enää mitään. Katolisten ja ei-katolisten on aika tulla yhdessä yhdeksi Hengessä ja yhdeksi Herrassa.

On päivänselvää, että jesuiitat ovat soluttautuneet eri kirkkoihin ja kirkkokuntiin. Crouchin kautta toteutuu tarkasti jesuiittojen pyrkimys tuhota protestantismi.

Ei-katoliset ja katoliset yhdessä

Evankeliset ja katoliset yhdessä on ekumeeninen dokumentti vuodelta 1994, jonka allekirjoittivat Amerikan johtavat evankeliset ja katoliset vaikuttajat. Dokumentti oli osa laajempaa ekumeenista lähentymistä Yhdysvalloissa, joka oli alkanut jo aikaisemmin.

Dokumentin lausunto on kirjoitettu todiste, jossa sanotaan selvin sanoin protestanttien ja katolisten tarpeesta tuoda yhteinen todistus nykyiseen maailmaan. Dokumentti pitäytyy voimakkaasti Uuden Testamentin teologiassa, kolminaisuusopissa ja Nikean uskontunnustuksessa. Dokumentista tulee esille rohkaisu hengelliseen ekumeniaan ja joka päiväseen arkiseen ekumeniaan.

Dokumentin allekirjoittivat mm. seuraavat evankeliset vaikuttajat Bill Bright (Campus Crusade for Christ), Os Guinness (Trinity Forum), Richard Mouw (Fuller Theological Seminary), Mark Noll (Wheaton College), J. I. Packer (Regent College), Pat Robertson (Regent University), Larry Lewis (Home Mission Board of the Southern Baptist Convention), Richard Land (Christian Life Commission), Jesse Miranda (Assemblies of God) ja John White (Geneva College).

Rooman katolisen kirkon puolelta dokumentin allekirjoittivat mm. piispat Francis Cardinal George, William Murphy, Carlos Arthur Sevilla, filosofit George Weigel, Mary Ann Glendon, Michael Novak, Peter Kreeft, teologit Joseph Augustine Di Noia ja Avery Cardinal Dulles.

Tämän jälkeen 1999 Rooman katolinen kirkko ja luterilainen maailmanneuvosto yhtyivät yhteiseen vanhurskauttamisoppiin. Luterilaisen maailmanliiton ja katolisen kirkon yhteinen ja virallinen julistus vanhurskauttamisopista luo pohjaa luterilaisen ja katolisen kirkon ekumenian harjoittamiselle. Kochin mukaan tarvitaan uusi julistus, joka koskettaa kirkkoa, ehtoollista ja virkaa. Yhteinen vanhurskauttamisopin julistuksen pääsanoma on seuraavanlainen: "Me tunnustamme yhdessä: Yksin armosta, uskossa Kristuksen pelastavaan työhön eikä oman ansiomme perusteella Jumala hyväksyy meidät ja me saamme Pyhän Hengen, joka uudistaa sydämemme ja varustaa ja kutsuu meidät hyviin tekoihin"

Vanhurskauttamisopin pääsanoma on hyvä ja Raamatullinen. Ongelma on siinä, että luterilainen ja katolinen kirkko eivät noudata omassa opissaan Raamatullisen vanhurskauttamisopin pääsanomaa, vaan lisäävät pelastukseen omia lisäelementtejään. Rooman katolinen ei ole luopunut eräraamatullisista opeistaan koskien paavia, Mariaa, messu-uhria, aneita, sakramentteja, kiirastulta jne. Tällä tavalla jesuiittojen suunnitelma on koko ajan edennyt eteenpäin, jonka pyrkimys on tuhota ei-katolinen kristillisyys.

Katolisten kotiinpaluu

Tom Peterson on Catholics Come Home perustaja ja puheenjohtaja. Petersonin kirja julkaistiin 2013, jonka nimi onCatholics Come Home: God's Plan for Your Extraordinary LifeScott Hahn, joka on entinen presbyteeri, josta hän kääntyi katoliseksi kirjoitti Petersonin kirjan esipuheen. Petersonin kirja on kirjoitettu katolisille, että katoliset löytäisivät katolisen uskonsa ja juurensa. Peterson itse sanoo uskovansa kirjansa olevan kuin kyltti, joka johtaa ihmisiä takaisin kotiin, Jumalan perheeseen, joka on katolinen kirkko.

Entinen kalvinisti nykyinen katolinen Peter Kreeft on sanonut Petersonin kirjasta seuraavasti: Catholics Come Home on voimallinen sakramentaalinen armon väline. Se on kuin halukas ja odottava taksi, joka vie meidät kotiin katoliseen kirkkoon, Kristuksen mystiseen ruumiiseen.

Richard "Rick" Warren on protestanttisen herätyskristillisen Saddleback Churchin perustaja ja johtaja. Warren sanoi Petersonin kirjasta seuraavasti: Tom Petersonin tehtävä ja Catholics Come Homen ajatus tuoda sielut takaisin Jeesukselle ja kirkolle on ratkaisevan tärkeää tässä haastavassa historian ajassamme. Kannata täysin tätä evankeliointi projektia.

Roma Downey, joka on tuottanut miehensä Mark Burnettin kanssa The Bible sarjan sanoi Petersonin kirjasta seuraavasti: Catholics Come Home inspiroi meitä jokaista jakamaan muille Jumalan rakkautta, auttaakseen muuttamaan maailman paremmaksi, iankaikkisesti.

Michael Corenin isä oli juutalainen. Michael Coren kääntyi kuitenkin roomalaiskatolisuuteen, jota ei kestänyt kauan. Michael sanoi, että hän kääntyi instituution puoleen, siksi hän erosi. 1990-luvulla hän kääntyi evankeliseen kristillisyyteen. 2004 hän kääntyi takaisin roomalaiskatolisuuteen. Michael Coren on kirjailija, puhuja, radio- ja tv show:n vetäjä. Coren on kirjoittanut mm. seuraavat kirjat: 2011 Why Catholics Are Right (Miksi katoliset ovat oikeassa), 2013The Future of Catholicism (Katolisuuden tulevaisuus). Coren sanoi seuraavasti Petersonin kirjasta: Tämä on tärkeä kirja tärkeään aikaan. Lukijoiden tarvitsee tulla kotiin, katolisten tulla kotiin.

Tom Petersonin kirjan Catholics Come Home: God's Plan for Your Extraordinary Life suosittelijoiksi on kerätty joukko sellaisia katolisia, jotka ovat kääntyneet katolisuuteen muista kirkoista tai kirkkokunnista. Tämänkin kautta halutaan antaa kuva, että muut kirkkokunnat ja kirkot eivät edusta aitoa ja alkuperäistä uskoa, sillä vain katolisuus olisi sitä aitoa ja alkuperäistä uskoa.

Ulf Ekman

Ekmanista tuli Ruotsin luterilaisen kirkon pappi vuonna 1979. 1983 hän perusti uskonsana seurakunnan Uppsalaan.Maaliskuun 9 päivä 2014 uskonsana liikkeen pastori Ulf Ekman ilmoitti liittyvänsä katoliseen kirkkoon.

Ekman sanoi, että hän on ymmärtänyt uskonsanan liikkeen olevan menestyksestään ja paljosta hyvästään huolimatta osa edelleen jatkuvaa protestanttista kristikunnan pirstoutumista. Ekman sanoi aikomuksenaan harjoittaa yhteyttä muihin kristillisiin liikkeisiin ja herätysliikkeisiin, vaikka hän liittyykin katoliseen kirkkoon.

Ekman sanoi, että hän ja vaimonsa Birgitta ovat käyneet läpi hitaan muuttumisen viime vuosikymmenenä kun he ovat oppineet tuntemaan Rooman katolisen kirkon käytäntöjä sekä tavanneet paljon karismaattisia katolisia. Ekmanin mukaan katolisuus haastaa protestanttien ennakkoluulot siten ettei hänellä ollut perustuksia esittää kritiikkiä. Hän sanoi, että siksi hänen täytyi tutustua paremmin katoliseen uskoon.

Ekman ja hänen vaimonsa ovat viimeisen kymmenen vuoden ajan olleet yhteydessä katolisten kanssa enimmäkseen ulkomailla, mutta myös Ruotsissa. Ekmanin mukaan yhteydet katolisten kanssa ovat saaneet aikaan sen, että heistä on tullut enemmän katolisia uskoltaan sekä hengelliseltä elämältään.

Ekman sanoo nähneensä katolisten keskuudessa suurta rakkautta Jeesusta kohtaan ja luotettavaa teologiaa, joka perustuu Raamattuun ja klassisiin uskonkappaleisiin. Ekmanin mukaan he ovat kokeneet katolisessa kirkossa sakramentaalisen elämän rikkauden. Ekmanin mukaan hän on nähnyt katolisessa kirkossa lujan papillisen rakenteen, joka ylläpitää kirkon uskoa siirtäen sen sukupolvelta toiselle. Ekman sanoo, että katolinen kirkko on eettisesti ja moraalisesti voimakas ja yhtenäinen. Ekman sanoo, että hän on ollut yhteydessä lukemattomien karismaattisten katolisten kanssa, jotka elävät uskossa.

Ekman sanoi että yhteydet katolisten kanssa ovat olleet sekä puoleensavetäviä että haastavia. Hän sanoi sen haastaneen protestanttiset ennakkoluulot ja ettei hänellä ollut mitään perustetta kritiikille. Ekmanin mukaan hän on ymmärtänyt, että Jeesus Kristus on johdattanut heidät liittymään katoliseen kirkkoon.

Jesuiittojen luoma valheellinen katolinen "karismaattisuus" oli taas kerran se ansa, jonka kautta katolinen kirkko eksytti myös Ulf Ekmanin vaimoineen sekä heidän poikansa kääntymään katolisuuteen. "Katolinen karismaattisuus" on petoksen tie, jonka kautta katoliset pyrkivät tutustumaan protestantteihin ja muihin uskonsuuntien edustajiin, aikomuksenaan käännyttää heidät katolisuuteen.

Siinä Ekman oli oikeassa, että kristikunta on pirstoutunut ja hajaantunut monenlaisiin erilaisiin kirkkokuntiin, herätysliikkeisiin ja uskonsuuntiin. Oikea ratkaisu ei ole kuitenkaan kääntyä katoliseksi, koska katolinen kirkko ei ole Jumalan seurakunta, vaan sen valhejäljitelmä.

Jesuiittojen ja katolisen kirkon aivopesu tuotti tulosta, jonka johdosta Ekman kääntyi katoliseksi. Jesuiitat ja katolinen kirkko puhuvat kirkon uskosta, jonka sisälle he lukevat myös kaikki katolisen kirkon harhaopetukset. Ekmanin kääntyminen katolisuuteen on myös osoitus siitä, että hän ei tuntenut kovin hyvin Raamatun totuutta, koska hän kykeni liittymään kirkkoon, joka edustaa valhetta ja petosta, ei Raamatun totuutta.

Ekman ylisti katolisen kirkon moraalia, mutta hän on täysin sokea katolisen kirkon moraalittomuudelle esimerkiksi pappien harjoittamalle pedofilialle. Katolisen kirkon sisällä pappien harjoittama pedofilia on todella laaja-alaista. Pappien pedofilia kohdistuu pääasiassa poikiin, eli kyseessä on homoseksuaalisen pedofilian harrastaminen. Pedofilia on iljettävä synti.

Katolisen kirkon pedofiliaan liitty vielä eräs vakava asia, joka on pedofiilipappien sekä kirkon "maineen" suojeleminen. Irlannissa toiminut katolisen kirkon arkkipiispa Luciano Storero kirjoitti kirjeen vuonna 1997, jossa hän toi esille ettei kaikkia lasten hyväksikäytön epäilytapauksista tule kertoa viranomaisille. Tämä tarkoittaa sitä, että vatikaani on salannut kirkon pappien harrastamaa pedofiliaa. Eikä tämä ole ensimmäinen kerta kun vatikaani suojelee pedofiilipappeja. Vatikaani on puolustautunut sanomalla, että kirkko rankaisee kirkon sisällä pedofiliaan syyllistyneitä pappeja.

Pedofilia on rikos, josta rankaisu- ja tuomiovastuu on yhteiskunnan oikeuslaitoksella. Katolisen kirkon sisällä on harrastettu vuosisatoja laaja-alaista pedofiliaa, jota kirkko peitellyt suojelemalla pedofiilejä. Vatikaanin toimet eivät ole moraalisia, vaan moraalittomia sekä syntejä, joiden harjoittajat sekä suojelijat eivät peri Jumalan valtakuntaa. Katolisella kirkolla ei ole ollenkaan moraalia, jonka todistaa kirkon sisällä epidemian lailla riehuva pedofilia.

Ekmanin kääntymys on kuin suoraan jesuiittojen oppikirjasta. Ulf Ekman hyväksi petoksen ja valheen, jonka toimintasuunnitelmat ja päämärät ovat jesuiittojen laatimia.

 Petos joka korottaa katolisuutta

En puhu nyt kaikista edellä olevista ihmisistä, vaan yleisesti. Jesuiittojen tehtävänä on ollut soluttautua kaikkiin kirkkoihin, kirkkokuntiin ja herätysliikkeisiin, joten aivan varmaa on että jotkut "käännynnäistä", jotka ovat liittyneet katoliseen kirkkoon ovat olleet jesuiittoja, jotka ovat teeskennelleet olevansa jonkun kirkkokunnan jäseniä. Sitten kun aika on tullut, niin he ovat "palanneet" takaisin katoliseen kirkkoon. Tämän esityksen ja näytöksen tarkoituksena on saada sellainen kuva muille, että katolinen kirkko olisi se paras ja alkuperäinen uskovien yhteys. Kyse on petoksesta, jonka tarkoitus on ylentää ja korottaa katolisuutta sekä tuhota muut kirkot ja kirkkokunnat.

Katolinen ekumenia ja muut uskonnot

Vatikaanin päämäärä on 2000-luvulla kaikkien kristittyjen yhdistäminen. Lopullinen päämäärä on täydellinen yhdistyminen. Jesuiittojen tavoite on rikkoa muiden kirkkojen, kirkkokuntien ja herätysliikkeiden itsenäisyys yhden universaalisen kirkon aikaansaamiseksi, jota vatikaani johtaisi.

Jesuiitat ovat soluttautuneet kaikkiin kirkkoihin, kirkkokuntiin ja herätysliikkeisiin, pyrkimyksenään poistaa epäluulot, ahdasmielisyys sekä harhaoppi leima katolista kirkkoa kohtaan. Kaikki kristityt tulee alistaa ekumenian kautta vatikaanin vallan alle.

Jesuiittojen salainen suunnitelma on johdattaa kaikki kirkot ja kirkkokunnat katolisen kirkon helmaan. Alussa ekumenialla tarkoitetaan vain keskinäistä vuoropuhelua. Ekumeenisen vuoropuhelun seurauksena vatikaani vaatii pyrkimystä yhteyteen ja ykseyteen, joka johtaa katolisen kirkon valta-asemaan.

Jesuiitat käyvät ekumeenista vuoropuhelua myös eri uskontojen kanssa kuten juutalaisten, muslimien ja hindujen kanssa jne. Jesuiitat ovat tehneet paljon työtä rakentaakseen siltaa muslimien ja kristittyjen välille yhteisen ymmärryksen syntymiseksi. Jesuiitat rakentavat ekumeniaa hindujen kanssa meditaation, mystisten kokemusten ja symbolismin kautta. Jesuiitat pyrkivät meditaation kautta luomaan liberalismin ilmapiirin, johtaen hengelliseen valaistumiseen, joka on vatikaanin pyrkimyksille eduksi. Jesuiittojen kautta vatikaani pyrkii luomaan ekumeenisen uskontojen yhteyden uudessa maailmanjärjestyksessä.

Suomalainen ekumenia

On todella surullista että monet uskovat ja kirkkokunnat ovat eksyneet ekumenian pauloihin, sillä sen lopullinen pyrkimys ja päämäärä on yhdistää kaikki uskonnot, kirkkokunnat ja herätysliikkeet yhteyteen, jossa kaikki tunnustaisivat toinen toisensa Jumalan lapsiksi.

Suomen ekumeenisen neuvoston (SEN) jäseniä ovat:

Suomen evankelis-luterilainen kirkko

Suomen ortodoksinen kirkko

Suomen Vapaakirkko

Katolinen kirkko Suomessa

Suomen Pelastusarmeija

Finlands svenska baptistsamfund

Finlands svenska metodistkyrka

Suomen Metodistikirkko

Missionskyrkan i Finland

The Anglican Church in Finland

International Evangelical Church in Finland

 

Suomen ekumeenisen neuvoston tarkkailija jäseniä ovat:

 

 

Suomen Adventtikirkko

Suomen Baptistikirkko

Suomen Helluntaikirkko

Ystävien Uskonnollinen Seura Kveekarit

Finlands Svenska Pingstmission

 

Muistan kun 1990-luvun puolivälissä kävin keskustelun silloisen vapaaseurakunnan kirkkokunnanjohtajan Jorma Kuusisen kanssa, joka sanoi minulle, että vapaaseurakunta pysyy tarkkailijajäsenenä SEN:ssa, eikä liity jäseneksi. Toisin kuitenkin kävi ja hyvin pian Kuusisen sanojen jälkeen vapaaseurakunta liittyi SEN:n jäseneksi.

 

Kuten aikaisemmin toin esille, niin Pyhä Henki puhui minulle voimakkaasti 1990-luuvn puolessavälissä sanoen Toronto "uudistuksen" kautta tapahtuvan äärikarismaattisuuden takana olevan katolinen henki. Vapaaseurakunnan johto hyväksyi Toronto "uudistuksen" sekä sen jälkeen liittyi SEN:nin jäseneksi. Yhteys on kiistaton, sillä jesuiitat ovat ekumeenisen karismaattisuuden takana ja he onnistuivat pettämään Suomen vapaaseurakunnan johdon sekä monia muita vapaaseurakunnassa, mutta ei onneksi ihan kaikkia. Suomessa on vielä tervehenkisiä vapaaseurakuntia, jotka ovat sanoutuneet irti ekumeniasta ja muistakin eksytyksistä.

 

Nykyinen vapaaseurakunnan johtaja Hannu Vuorinen jatkaa samassa hengessä, sillä hän johtaa "kirkkokuntaansa" ekumeenisessa hengessä. Kehotan koko vapaaseurakunnan johtoa sekä kaikkia liikkeen jäseniä sekä muita kristillisiä kirkkokuntia, jotka hyväksyvät ekumenian tekemään parannuksen sekä hylkäämään ekumeeniset yhteydet. Ekumenia ei ole Raamatullista uskovien yhteyttä, vaan antikristillinen petos. Siksi Herraa Jeesusta rakastavien uskovien tulee erota sellaisista yhteyksistä, jotka hyväksyvät ekumenian, koska Jumala tuomitsee jokaisen, joka jollakin tavalla edesauttaa tai hyväksyy ekumeenisen petoksen.

 

Kts. ekumeeninen eksytys

 

Suomen helluntaikirkko on vielä tarkkailijajäsen, mutta pahoin pelkään että se hiihtelee samoja ekumeenisia latuja kuin vapaaseurakunta, joka tarkoittaa sitä, että helluntaikirkon liittyminen SEN:n jäseneksi voisi tapahtua hyvin pian.

 

Eräs tärkeä asia on syytä tuoda esille tässä kohtaa. Vaikka on olemassa paljon äärikarismaattisuutta, eli väärää karismaattisuutta, niin on myös olemassa paljon oikeata Pyhän Hengen vaikuttamaa karismaattisuutta, eli armolahjojen toimintaa. Äärikarismaattisuus ja siinä vaikuttavat valhehenget manifestaatiot eivät saisi vaikuttaa meihin niin, että hyljeksimme sen tähden myös Jumalan vaikuttamia todellisia armolahjoja.

Herra Jeesus sanoi, että ennen kuin Hän tulee takaisin, niin uskovien keskellä on tapahtunut luopumus, jossa luopuneet uskovat yhdessä uskottomien ja epäjumalanpalvelijoiden (ekumenia) kanssa alkavat (maailmanlaajuisesti) vainoamaan todellisia Jeesuksen Kristuksen opetuslapsia, jotka Jumalan armosta Pyhän Hengen voiman kautta elävät ja uskovat siten kuin Raamattu opettaa (Matt luku 24). Ennen Nessias, Herran Jeesuksen tulemista kirkot ja monet herätysliikkeet tulevat luopumaan Raamatullisista arvoista ja kirkon, sillä herätysliikkeiden papit ja pastorit vastustavat Raamatullisia arvoja hyväksymällä kaikenlaista syntiä sekä vääriä Raamatun opetuksia ja osittain ekumenian valhe-evankeliumi sokaisee heidät. Ennen tulemustaan Herra Jeesus kutsuu kansaansa tulemaan ulos Babylonista (ekumenian vääryyden sekoituksesta, jonka arkkitehtina toimii katolinen kirkko), jonka vaikutus ulottuu uskontoihin, kirkkoihin, kirkkokuntiin ja herätysliikkeisiin.

Kun ekumeeninen maailmankirkko muodostuu ja aloittaa vainon todellista Jumalan seurakuntaa ja Jeesuksen todistajia vastaan, niin silloin ei seurakunta enää voi kokoontua julkisissa rakennuksissa eikä julkisesti. Todellisesta Jumalan seurakunnasta tulee silloin ”lainsuojattomia”, joilla ei ole oikeutta harjoittaa uskoaan, koska katolis-ekumeeniset uskontodirektiivit määräävät, että vain ne, jotka noudattavat näitä katolis- ekumeenisia uskontodirektiivejä, vain ne saavat harjoittaa julkisesti ns. katolis-ekumeenista uskontoa.

Kaikkien seurakuntien, kirkkokuntien ja herätysliikkeiden tulee toimia rekisteröitynä uskonnollisena yhdyskuntana tai uskontona ja heidän tulee noudattaa katolis-ekumeenisia uskontodirektiivejä, muuten ei saa harjoittaa uskontoa tai uskoa. Jumalan seurakunta ei voi eikä saakaan noudattaa katolis-ekumeenisia uskontodirektiivejä, vaan heidän tulee noudattaa Jumalan sanaa rakkauden ja totuuden Hengessä. Tämän maailman kirkon (ekumenia) vainon alettua seurakunta joutuu kokoontumaan kodeissa ja seurakunnasta tulee maanalainen seurakunta. Kiitos Jumalalle siitä, että kun uskovan ihmisen sydämessä asuu Pyhä Henki ei häntä voi mikään erottaa Jumalan rakkaudesta, ei edes kuolema, vaan kuolema on voitto.

Valhe ja petos pyrkii yhdistämään valheen kautta ihmisiä valheyhteyteen. Se mikä on häpeällistä, on se että Raamatun sanaa kunnioittavat herätysliikkeet ja uskovien yhteisöt elävät hajaannuksessa ja erossa toisista uskovista omien tunnusten ja oppien kautta.

On häpeällistä jos Raamatun totuuteen uskovat ihmiset eivät kykene yhdistymään ja tulemaan yhdeksi Herran Jeesuksen opetuksen mukaisesti. Jos valhe yhdistää ekumeenisen petoksen kautta, niin kuinka paljon enemmän Pyhän Hengen vaikuttaman rakkauden tulisi yhdistää yhdeksi ne uskovat, jotka rakastavat Herraa Jeesusta ja elävät Raamatun totuuden mukaisesti. Olkoon tämä haaste sinulle ja minulle, jos sanomme rakastavamme Jumalaa sekä haluavamme elää Raamatun sanan totuuden mukaan.

 
Petri Paavola 25.2.2014

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James version 1611
Katolinen katekismus 2005
Katolinen katekismus Guill P.B. Cobben 1963
youtube.com
patheos.com
sunlituplands.org

buzzfeed.com
aleteia.org
vatican.va/archive/ccc_css/archive/catechism/p2s2c2a4
kotipetripaavola.com/ekumenia
endtime.net
jesus-is-savior.com/Wolves/billy_graham-pope
jesus-is-savior.com/Wolves/benny_hinn-catholicism
en.wikipedia.org/wiki/Evangelicals_and_Catholics_Together
eliora.hubpages.com
jesus-is-savior.com/Roman_Catholicism/camouflage
bereanbeacon.org/richard-bennett-testimony
irregulartimes.com
nowtheendbegins.com
granddesignexposed.com/george/jesuits
christianitytoday.com/gleanings/2014/march
iltalehti.fi/ulkomaat/
newadvent.org/cathen/09410a


 

SEN järjestö 

http://www.ekumenia.fi/sen_esittaytyy/

Maailman kirkko

MAAILMANKIRKKO

Paavinvalta ja helluntailaisuus – karismaattisuus yhdistää

Roomalaiskatolinen kirkko on omaksunut 1900-luvun karismaattisen uudistuksen ”Pyhän Hengen kasteineen” helluntailiikkeeltä, joka nousi 19. vuosisadan lopun pyhyysliikkeestä.

Siitä saakka paavinvalta on ollut kiinnostunut tästä karismaattisesta uudistuksesta, joka voi edesauttaa kirkon ekumeenista ohjelmaa, jonka tarkoituksena on vetää kaikki evankeliset roomalaiskatolisen kirkon laumaan.

Tätä katolisen kirkon ja helluntailaisuuden liittoa 'hengellisen uudistuksen' kautta selostetaan seuraavassa Samuel Korhosen suomentamassa artikkelissa. http://nokialainen.blogspot.fi/2014/07/paavinvalta-ja-helluntailaisuus.html

Kun maailmankirkko kerran syntyy, se on saava suvaitse­vaan syleilyynsä kaikki maailman uskonnot mukaanlukien saatananpalvojat.

Ainoastaan yksi ryhmä tulee jäämään ul­kopuolelle: uudestisyntyneet kristityt. He tietävät, että tai­vaaseen on vain yksi tie, Jeesus Kristus. Siksi he sanovat maailman kirkon jäsenille:

"Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.”
Ilm. 18:4

Kun luovutaan Raamatun totuudesta, niin myös erot eri kirk­kojen ja uskontojen välillä hämärtyvät.

Maailmankirkkoa ollaan pystyttämässä kiihtyvään tahtiin. Protestanttisia kirkkokuntia eri puolilta maailmaa ollaan kosiskelemassa takaisin Äiti-Rooman (roomalaiskatolinen porttokirkko eli Suuri Babylon, Ilm. 17) helmaan kristillisen yhteyden nojalla, jota pidetään yllä mm. väärennetyillä ihmeillä, merkeillä ja tunnusteoilla osallistujien kesken.

Vapaat suunnat ovat tässä mukana. Pidetään yhteisiä jumalanpalveluksia ja rukouskokouksia, vietetään ekumeenista/katolista ehtoollista, julkaistaan uus-teologisia yhteisiä laulukirjoja ym. Kirkkojen johtajat ovat kauan yrittäneet löytää yhteisiä uskonkohtia, jotka harvoin ovat samat kuin "näin sanoo Herra". Uskonkohdat, joista he eivät voi sopia, antavat he olla sellaisinaan, vaikkakin on selvää, mitä Raamattu opettaa.

Katolinen kirkko on aina halunnut kerätä maailman "siipiensä" alle. Menetelmät ovat olleet monet, mutta toisen Vatikaanikonsiliumin jälkeen Katolinen kirkko siirtyi avoimemmin ekumeeniseen liikkeeseen. Protestantteja ei enää kutsuttu "kerettiläisiksi", vaan "erillään oleviksi veljiksi".

Sekä paavin paimenkirjeessä (encyklika), joka ilmestyi 1995, että uudessa Katolisen Kirkon Katkismuksessa paavi Johannes Paulus II intoilee voimakkaasti kristillisen ykseyden puolesta - Katolisen Kirkon ehdoilla.

2014 paavi yhdistää katolilaisuuden ja evankeeliset suunnat mm. lähettämällä henkilökohtaisen viestin karismaatikkojohtajille, ja tapaamalla kuuluisan televankelistan.

Linkkejä joita voit itse tutkia:

http://www.kotipetripaavola.com/jesuiittojenekumeeninenpetos.html

(https://www.youtube.com/watch?v=B6Q7kc51QhE&list=UUoukmbvEg2-qlFU5HCxUJfQ; http://www.religionnews.com/2014/07/09/pope-francis-meets-u-s-televangelist-first-ever-papal-high-five-follows/)

http://www.arvioikaa.com/wcm.html

http://www.heinola.org/~patato/lukijat/muut/suom2b.php

http://www.kotipetripaavola.com/Valhe%20karismaattisuuden%20ja%20katolisuuden%20yhteys.html

http://nokialainen.blogspot.fi/2010/05/ekumeeninen-petos-kristikunnassa.html

http://www.arvioikaa.com/ekuroom.html

http://www.endtime.net/finsk/okumene.htm

http://www.arvioikaa.com/kavallus.html

http://www.heinola.org/~patato/lukijat/muut/2007_08.php

http://nokialainen.blogspot.fi/2014/07/paavinvalta-ja-helluntailaisuus.html

http://bibelfokus.se/fi/synkning?device=desktop

http://www.heinola.org/~patato/lukijat/muut/kirje361.php

Nämä maailmankuulut sarnaajat, kuten Benny Hinn, Billy Graham, Pat Robertsen, Robert Schuller, Paul Crouch ja monet muut yrittävät yhdistää kirkkoyhteisöt ja olla sillanrakentajia ennen kaikkea kohti Roomalaiskatolista Kirkkoa, jossa paavi on huipulla.

Tunnettu saarnaaja Robert Schuller sanoo:

"Nyt on meidän protestanttien aika tulla Rooman Pyhän Isän luo ja sanoa: Kuinka voimme tulla kotiin.
"Paul Crouch:"Tämä on protestantismin loppu. Minä pyyhin pois sanan protestantismi sanavarastostani. En enää protestoi. Nyt on aika katolisten ja ei-katolisten kokoontua hengen yhteydessä ja Herran yhtenäisyyteen."

ÄÄRIKarismaattinen liike tekee siis voitavansa kootakseen kirkot väärillä henki-ilmoituksilla, huudoilla ja kirkumisilla, ihmeteoilla, komentopyörtymisillä, symboolikosketuksilla, hypnoottisilla toistoilla, suggeroivilla sanoilla ja haltioituneella ja tahdottomalla naurulla....

Kenneth Copelandin seurakunnassa vieraili piispa Tony Palmer, joka toi mukanaan Paavi Franciscuksen videoviestin karismaatikoille ja kutsun yhteyteen.
Copeland oli tästä imarreltu ja valmis tähän.

http://youtu.be/2PSV72Tjy8g Pope Francis and Kenneth Copeland: Grace & Works with Bishop Tony Palmer (14 min)

Christian Post raportoi, että Franciscus oli kutsunut yli tusinan Pohjois-Amerikkalaisia protestanttisia poliittisia ja hengellisiä johtajia keskustelemaan. Joel Osteen sanoi: "Tämä oli suuri kunnia ja tunsin itseni hyvin nöyräksi." "Pidän siitä, että paavi yrittää laajentaa kirkkoa, ei pienentää. Hän ei työnnä ihmisiä pois, vaan tuo sisään. Olen samaa mieltä." Osteen uskoo paavin päämäärän olevan yhteydessä.

Osteen osallistui messuun Pyhän Pietarin aukiolla keskiviikkona 4.6., 100 000 ihmisen joukossa. "Jälkeenpäin paavi vietti puolitoista tuntia paavimobiilissaan ajaen ja tervehtien ihmisiä. Oli hyvin mieltä lämmittävää nähdä hänen välittävän ihmisistä."
Paavi pyysi ryhmää rukoilemaan Lähi-idän rauhan ja itsensä puolesta. Paavin tapaaminen oli osa epävirallista Italian vierailua, jonka tarkoitus oli viedä eteenpäin ekumeenista rukousta ja uskontojenvälistä ymmärrystä.
Deseret News

Joel Osteen

Osteenin Vatikaanin vierailu on saanut paljon kritiikkiä:Ekumenia ei ole raamatullista!
Mark Herridge Sr. Lighthouse Baptist Church (Texas): "Joel Osteen on liittynyt monen muun tunnetun kristityn joukkoon kumartaessaan antikristilliselle järjestelmälle. Ne, jotka sokeasti seuraavat hänen johtoaan, ovat ensimmäisten joukossa ottamassa pedonmerkkiä."

“Jokainen protestanttinen seurakunta, joka linkittyy paavin ja katolisuuden kanssa, pettää miljoonien uskollisten kristittyjen uhrin, kun he ovat kuolleet tämän brutaalin, diktatoorisen ja alistavan uskonnon käsissä, joka ei koskaan ole edustanut elävän Jumalan Kirkkoa kuten Uuden Testamentin opetukset opettavat."

Amy Spreeman (Stand Up for the Truth) sanoo, ettäkristittyjen on tärkeää huomata asioiden kehittyminen.

“Voit sanoa omalle evankeliselle itsellesi: "Mitä sillä on väliä, mitä Joel Osteen tekee, tai mitä paavi tekee, tai mitä mormoni senaattori tekee? Ei näillä minun uskooni ole vaikutusta." "Ehkäpä on aika lopettaa keskittyminen omiin unelmiisi ja elämänvinkkeihin ja alkaa kiinnittää huomiota Raamattuusi ja uutisotsikoihin, jotka uhkaavat herättää meidät uinailusta."

Luukas 18:8 "...Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?"

http://christiannews.net/2014/06/08/joel-osteen-meets-with-pope-francis-at-vatican-hes-made-the-church-more-inclusive/

Ulf Ekmanin (Livets Ord) ja hänen vaimonsa kääntyminen katolisuuteen toi haavan seurakuntaan. Monet tulevat seuraamaan heidän jäljessään.

Uskon, että tulee jako karismaatikkojen keskuuteen. Rooman yhteyteen tulee palaamaan protestantteja; luterilaisia myös ja karismaatikkoja... Kun on aika antikristillisen eksytyksen tulla koko voimallaan, monet karismaattisissa yhteyksissä erilaisissa aalloissa olleet ovat jo tottuneet eksyttäviin henkiin ja valheilmentymiin. He eivät tule erottamaan, mistä on kysymys, koska ovat jo nielleet koukun.

Jos he eivät nyt erota, kuinka silloin. Raamatussa meille on annettu rajat, joiden puitteissa me uskovina elämme ja toimimme.

Jos ohitamme Sanan ja ylitämme rajat, olemme salatieteiden alueella, jossa vihollisen henkivallat toimivat.

Tämä on vakavaa. Sanan tunteminen ja siinä pysyminen on tärkeää ja tässä on suuri vastuu seurakuntien pastoreilla, keitä kutsuu opettamaan laumaansa!

Roomalaiskatolisten karismaatikkojen kokous
Tuo kesäkuun alun viikko oli todella tapahtumarikas Roomassa. Yli 50 000 roomalaiskatolista karismaatikkoakokoontui kesäkuun 1. Rooman Olympiastadionilla. Paavi osallistui tapahtumaan ja jopa polvistui lavalla, kun kansanjoukot rukoilivat hänen puolestaan kielillä ja lauloivat.

Paavi Franciscus myönsi, ettei aina ole tuntenut oloaan mukavaksi, miten he rukoilivat, mutta hän polvistui kuitenkin.

"Buenos Airesin karismaattisen herätyksen alkuvuosina en tuntenut paljon rakkautta karismaattisia kohtaan", paavi sanoi. "Sanoin heistä: He tuntuvat enemmänkin samba-koulun oppilailta."

Vähitellen kuitenkin hän näki, mitä hyvää liike toi katolisille ja kirkolle.

Tilaisuus alkoi espanjankielisellä laululla "Vive Jesus, El Senor", johon lauluun paavi yhtyi kädet ylhäälle kohotettuina kuten muutkin.

Paavi kutsui yleisön, johon kuului karismaatikkoja 55 maasta tulemaan Pyhän Pietarin aukiolle helluntaina 2017, jolloin on roomalaiskatolisen karismaattisen liikkeen 50-vuotisjuhla. (Liike alkoi v. 1967 Duquesnen yliopistosta opiskelijoiden ja henkilökunnan joukossa Pittsburghissa).

"Odotan teidän kaikkien karismaattisten kaikkialta maailmasta tulevan juhlimaan suurta juhlaanne paavin kanssa helluntaina 2017 Pyhän Pietarin aukoiolle", paavi Franciscus sanoi.

Uusi Maailmanuskonto

Kolme "Uuden Maailmanjärjestyksen"
(NWO/UMJ) pääpilaria, jotka maailman johtava eliitti haluaa saattaa esiin ovat yksi maailmantalous, yksi maailmanhallitus ja yksi maailmanuskonto.

Paljon huomiota keskittyy kahden ensimmäisen pilarin seuraamiseen, mutta kolmas on jäänyt vähemmälle huomiolle aina tähän kevääseen asti, jolloinpaavi Franciscus on toimillaan näkyvästi astunut esiin jouduttamaan prosessia.

Kaikkialla maailmassa ovat
"uskontojen väliset" konferenssit ja kokoukset lisääntyneet.

Pääuskontojen johtohenkilöt kehoittavat ihmisiä katsomaan, mitä yhteisiä uskonnollisia traditioita omataan. Uskoa, että kaikki uskonnot ovat tasavertaisesti käypiä polkuja samaan päämäärään, opetetaan uskonnollisissa oppilaitoksissa eri puolilla maailmaa.

Tätä jo vuosikymmeniä vaikuttanutta uskontojen välistä liikettä ajavat useat eri uskontojen hengelliset johtajat ja huippupoliitikot ja sitä tukee suuri raha kaikkialla maapallolla.

Nyt tätä "yhdistymistä" on alettu viedä toiselle tasolle USA:ssa ja Euroopassa jo joidenkin vuosien ajan.

Lukuisissa kirkoissa ja katedraaleissa eri osavaltioissa on luettu ja luetaan koraania sunnuntain jumalanpalveluksissa.

The Interfaith Alliance ja Human Rights First -liikkeet kannustavat yhdistymään rukouksessa ja ymmärryksessä.

Tällä siis halutaan osoittaa islamille kunnioitusta. Päämääränä on saada yhteen kristityt, juutalaiset ja muslimit lukemaan yhdessä toistensa pyhiä tekstejä, mikä toimisi mallina keskinäiseen kunnioitukseen ja rauhaan.

Paavit Johannes Paavali II ja Benedictus XVI toimivat isäntinä eri uskontojen päämiesten kokoontumisissa jo ennenpaavi Franciscusta.

Vuodelta 2008 on seuraava artikkeli Washingtonissa tapahtuneesta kokouksesta, jonka isännöi paavi Benedictus XVI: CNS, artikkeli .

Monet tunnetut amerikkalaiset kristityt johtajat ovat myös olleet mukana tässä "uskontojen välisessä liikkeessä".

Näistä Brian McLaren, yksi
”esiintulevan kirkon (emergingchurch)” johtajista, vietti Ramadania muslimien paastokuukautta v. 2009.

Hän kirjoittaa: "Se auttoi minua kristittynä tulemaan lähemmäksi muslimiystäviäni ystävyydessä ja ymmärryksessä....Sen positiiviset vaikutukset ovat olleet kanssani läpi vuoden.."

Rick Warren, Ulkomaisten Suhteiden Neuvoston (the Council on Foreign Relations) jäsen ja "Purpose Driven Life" -kirjan
(suom. ”Päämäärätietoinen Seurakunta”, Aikamedia Oy), kirjoittaja, on myös Chrislamin kannattaja.

Rick Warren, Robert Schuller, Brian McLaren, Richard Cizik ja Bill Hybels kaikki allekirjoittivat islamilaiselle yhteisölle kirjeen, joka osoitti, että nämä kristityt johtajat pitivät Allahia ja kristittyjen Jumalaa samana.

Koko artikkeli

Sunday, Jun 08, 2014
Berlin prayer house unites Jews,
Christians, Muslims

(From L) German Pastor Gregor Hohberg, Israeli Rabbi Tovia Ben-Chorin and German-Turkish Imam Kadir Sanci hold three bricks as they pose for photographers in the vacant lot where they hope to build a multifaith prayer building, in Berlin June 3, 2014 (photo credit: AFP/JOHN MACDOUGALL) Rabbi Tovia Ben-Chorin (L), leader of Berlin's Jewish community, chats with the 17th Karmapa Ogyen Trinley Dorje (R) following talks at a Synagogue in Berlin on June 7, 2014 (photo credit: AFP/JOHN MACDOUGALL)

Berliinissä on nyt suunnitteilla yhteiset tilat kristityille, muslimeille ja juutalaisille rukoilla.

Tämän projektin takana on pastori, rabbi ja imaami ja paikka on Pyhän Pietarin aukio Berliinissä. Rakennukselle, jonka on määrä valmistua v. 2018 ei ole vielä määritelty nimitystä.

Se tulee olemaan sekoitus kaikkia kolmea uskontoa. Nyt sen nimenä on

"Rukouksen ja oppimisen talo".

“Meistä tuntui, että on suuri kaipaus rauhanomaisesti uskontojen tulla yhteen", sanoo Roland Stolte, yksi protestanttisista yhdistyksen jäsenistä projektin takana.

----------------------------
Nyt tämän kesän 2014 tapahtumiin. Paavi Franciscus ei vain pitänyt ekumeenista rukoushetkeä Vatikaanissa helluntaina 8.6., (jolloin koolla oli juutalaisia, islamilaisia ja kristillisisä johtajia Mahmoud Abbasin ja Shimon Peresin lisäksi), vaan myös tapasi 5.6. yksityisesti megaseurakunnan pastorin, Joel Osteenin sekä senaattori Mike Leen, joka oli paikalla edustamassa mormonikirkkoa.

Osteen sanoi, että oli kunnia tavata paavi, joka johtaa 1,2 miljardia roomalaiskatolista. Osteenin itsensä megaseurakunnassa käy 52 000 ihmistä viikottain ja hän tavoittaa miljoonia kirjojensa ja TV-työn kautta.

Franciscus myös sanoi katolisille karismaatikoille, että heillä on erityinen rooli toimia kristittyjen jakautumisen parantumiseksi harjoittamalla

"hengellistä ekumeniaa"

tai rukoilemalla toisten kristillisten kirkkokuntien jäsenten kanssa

Pope, at charismatic rally in stadium, invites them to Vatican ...

Tuo kaikki kuulostaa kauniilta, mutta meidän tulee tuntea totuus kulissien takana. Kaikkia näitä uskovia siskoja ja veljiä Hän vakavasti kehoittaa lähtemään ulos portosta:

Ilm 18:4-5

Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.
Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.

Rukouksia Marialle edellisenä päivänä.

Paavi Franciscus johti jumalanpalvelusta, jonka aiheena olivat rukoukset Marialle 31.5. "Our Lady of Lourdes'n" luolan mukaan tehdyssä tilassa Vatikaanin puutarhassa.

Paavi sanoi vieraille, että Maria on äiti, joka ei koskaan anna lastensa odottaa rukousvastauksia.

MARIAN PRAYERS People attend a Marian prayer service led by Pope Francis at a replica of the grotto of Our Lady of Lourdes in the Vatican Gardens May 31. The pope told Vatican employees and other guests that Mary is a mother who never makes her children wait for an answer to their prayers. CNS photo/Paul Haring June 2, 2014: Pope Francis leads a Marian prayer service at a replica of the grotto of Our Lady of Lourdes in the Vatican Gardens May 31. The pope told Vatican employees and other guests that Mary is a mother who never makes her children wait for an answer to their prayers. (CNS photo | Paul Haring)

Entisen jesuiittapapin Alberto Riveran mukaan Roomalaiskatol. kirkko oli syypää islamin syntyyn.

Erään nunnan tuli luoda yhteys Muhammediin ja nunnasta tuli tämän jalkavaimo. Jos katsoo musliminaisten vaatetusta, vain kasvot näkyvissä, niin puku kyllä muistuttaa nunnan kaapua.

Profetiassa on Väärän Profeetan tehtävä johtaa Yhtä Maailmanuskontoa.

Antikristus taas Yhtä Maailmanhallintoa.

Antikristus, Väärä Profeetta ja Peto (Saatana) ovat epäpyhä kolminaisuus, joka on tulossa.

Jos Paavi Franciscus jatkaa tällä tiellään, hän hyvinkin saattaa olla tuo Ilmestyskirjan Väärä Profeetta.

Alla videoita, joissa kerrotaan, miten Lucifer-nimi monin tavoin on nostettu esiin Vatikaanissa.

http://youtu.be/0IgdzyMNfjw Pope Francis worships Lucifer

Laulun sanat: "Liekehtivä Lucifer löytää ihmiskunnan, Minä sanon: Oi Lucifer, jota ei koskaan voi voittaa, Kristus on poikasi, joka tuli takaisin helvetistä, vuodatti rauhaisan valonsa, elää ja hallitsee maailmassa ilman loppua."

http://youtu.be/xGfgX6Aym1Y Exo-Vaticana: Vatican UFO Disclosure?

Vatikaanin teleskooppi on maailman suurin, sijaitsee Mount Grahamissa, Arizonassa ja on nimeltään Lucifer.

http://youtu.be/uxPhI3Ue92E Vatican's P2/2 Infrared telescope called Lucifer

1 Joh 2:1-5, 15-21, 25-28
"...meillä on puolustaja Isän tykönä, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas.
Ja hän on meidän syntiemme sovitus; eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien.

Ja siitä me tiedämme hänet tuntevamme, että pidämme hänen käskynsä.

Joka sanoo: "Minä tunnen hänet", eikä pidä hänen käskyjänsä, se on valhettelija, ja totuus ei ole hänessä.

Mutta joka pitää hänen sanansa, hänessä on Jumalan rakkaus totisesti täydelliseksi tullut. Siitä me tiedämme, että me hänessä olemme.
Joka sanoo hänessä pysyvänsä, on velvollinen vaeltamaan, niinkuin hän vaelsi.

Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä.

Sillä kaikki, mikä maailmassa on, lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän korskeus, se ei ole Isästä, vaan maailmasta.

Ja maailma katoaa ja sen himo; mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti.

Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.

Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme; sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme.

Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto.

En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette totuutta tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole totuudesta.

Ja tämä on se lupaus, minkä hän on meille luvannut: iankaikkinen elämä.

Tämän minä olen kirjoittanut teille niistä, jotka teitä eksyttävät.

Ja nyt, lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä häpeällä karkoitettaisi pois hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan.

------------
Tulevaisuudessa tulemme näkemään kaikkien uskontojen liittyvän yhteen yhteisen mystisen kokemuksen perusteella, jota seuraavat "valheen kaikki voima ja tunnusteot ja ihmeet".

Luopumus, jonka Raamattu varoittaa olevan ilmeinen viimeisinä päivinä, on nyt käynnissä täysillä.

Vain ne, jotka pitävät lujasti kiinni Jumalan Sanasta, varjellaan ja pelastetaan.

Tätä uskollisten jäännöstä pidetään vanhanaikaisina, ahdasmielisinä jarruttajina, jotka ovat "valtakunnan" perustamisen esteenä.

Kuten Paavali kirjoitti Timoteukselle viimeisinä päivinä:

Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi. Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.

Kirkon evankeliumi muuttuu yhteiskunnan muutosten ja virtausten mukana. Kirkko ei tunne Raamattua kovin hyvin, vaan se peesaa yhteiskunnassa tapahtuvia suuntauksia ja muutoksia.

Raamattu opettaa homoseksuaalisuuden olevan syntiä, joten jokainen, joka todella uskoo Raamattuun, uskoo myöskin homoseksuaalisuuden olevan syntiä. Homoille kuuluu myös rakkauden evankeliumi, jossa on myös heille voima elämän muutokseen, Raamatun osoittamaan terveeseen elämään.

Kirkko toimiikin monessa suhteessa tänä päivänä luopumuksen torvena ja toitottaa maailmalle korvasyyhyteologiaa, josta on riisuttu Jumalan sanan totuus, jonka tilalle on asetettu inhimillinen rakkaus.

Raamattu puhuu rakkaudesta totuuteen, joka on Jumalan tuntomerkki ihmiskunnalle.

Kirkko on luonut itselleen käsitteen suvaitsevainen rakkaus, joka hyväksyy melkein kaikenlaiset synnit ja uskomukset, sellaisina "totuuksina", joista jokainen voi valita itselleen sopivan "totuuden."

Kirkon rakkaus on korvasyyhy rakkautta, joka lyö vasten kasvoja Jumalan rakkaudelle.

http://m.youtube.com/watch?index=15&list=UUJzLP4UGOf4NqgqcMvck6PA&feature=share&v=krHk9MbAKKg

MENESTYKSEN LUPAAJAT: http://youtu.be/u4GXWZuPGHw

 

Eri uskontojen yhteydenpito on erityisen tärkeää yhteiskunnassa, joka pyrkii entistä suurempaan avoimuuteen ja monimuotoisuuteen. Oman uskonnon juurien tunteminen helpottaa eri uskontoihin kuuluvien ihmisten kohtaamista. Ekumeenisen liikkeen päämäärä on kristittyjen ykseys, mutta se palvelee myös kaikkien uskovien vuoropuhelua ja koko ihmiskunnan yhteyttä. Monikulttuuristumisen myötä uskontodialogi on arkipäivää myös Suomessa.

SEN on vuosien mittaan osallistunut uskontojen yhteydenpidon kehittämiseen maassamme. Yhteydenpidon tavoitteet liittyvät suvaitsevaisuuteen, käytännön rinnakkaiseloon ja yhteiskuntarauhaan.

-------------

mutta millä hinnalla?

http://www.ekumenia.fi/sen_esittaytyy/

 

 

Kommentit

14.08.2016 13:04

Reino Kuikka

Onko Suomen Adventtikirkko vain tarkkailijana ekumeenisessa liikkeessä?

12.09.2016 14:55

Sari

En usko..Luulen että lopunaikoina nämä kaikki yhdistävät voimansa ja puhuvat YHTEISKRISTILLISYYDEN nimissä.

Hyvä esim. On CHRISLAM jossa on yhdistetty kristityt ja islam.