Tervetuloa Sarin vieraskirjaan.

Voit kirjoittaa palautetta ja terveisiä.


Osallistu ja kerro mielipiteesi rohkeasti.

5. tammi, 2018

Sari

Ihmisen kehittymisen ja hyvinvoinnin ei pitäisi riippua vain hänen omista pyrkimyksistään, vaan valtion ja kansainvälisen yhteisön tulisi pyrkiä edistämään kehitystä.
“KEHITYKSEN PÄÄMÄÄRÄ ON TILA, JOSSA KAIKKIEN IHMISTEN KAIKKI OIKEUDET VOIVAT TOTEUTUA.”– Mary Robinson, YK:n entinen ihmisoikeusvaltuutettu.Minun mielestäni tämä EI nyt toteudu!Onko tästä tullut meille muille vain utopia joka on vain muutamien oikeus?Kukaan Romanijärjestöistä ei voi puhua KOKO romaniväestön puolesta.Mikään romanijärjestö EI ole perustettu koko romaniväestön tahdosta.

Eikä liioin pääväestö voi viedä ÄÄNIOIKEUTTAMME päättää ja hoitaa omia asioitamme.Siihen meillä on OIKEUS!

Meillä on ÄÄNIOIKEUS olla mukana päättämässä kun puhutaan romanistrategioista, politiikasta, koulutuksista, kultuurista, kielestä, antigipsismista.Kaikesta siitä mikä koskettaa meitä.Suurimmalta osalta romanilta ei ole edes kysytty mielipidettä, eikä suurin osa romaneista edes tiedä mitä romanijärjestöt ovat laatineet eri tahojen ja virastojen kanssa.

26. elo, 2017

Sari

Hei mahtava määrä lukijoita..

19. maalis, 2016

Sari Långström

Kiitos teille jokaiselle.Rohkaisua tarvitaan.

8. maalis, 2016

erkki asikainen

Löysin todella hyvän ja asiallisen sivun, Siunausta ja Voimia Sarille täältä Lempäälästä.

Erkki

2. marras, 2015

sirpa

hei, hyvät ja asialliset tekstit

31. loka, 2015

Kata

Hei... näin sitä pitää...

31. loka, 2015

Anastasia

Ihana sivu Sari! Paljon asiaa , jotka kiinnostavat! Kyseiset asiat kiinnostavat varmasti nuoria, niin kuin myös vanhempia ihmisiä.