Romanit nukkuvat ulkona Kaupungin häädettyään heidät.

Malmön kerjäläiset nukkuivat yön kaupungintalon edessä

Malmön kerjäläisleiri purettiin eilen ja asukkaat häädettiin. He ovat nyt asettautuneet kaupungintalon eteen.

Kansalaisjärjestöt vastustivat viimeiseen saakka romanileirin purkamista. Viranomaiset kuitenkin poistivat leiristä romanit yksi kerrallaan, samoin mukana olleet kansalaisaktivistit.

Romanit malmo kaupungintalo

Ruotsille romanit eivät ole mieluisimpia hyysättäviä, koska he ovat eurooppalaisia. Heitä on pyydetty poistumaan maasta.

Romanit protestoivat matkaamalla leiristä Malmön kaupungintalon eteen, jossa he viettivät viime yön nukkumalla kuuden asteen ulkoilmalämmössä.

Romanit malmo kaupungintalo uni

Tänään oikeusoppineet kuitenkin edelleen selvittelevät, mitä lain rajoissa voidaan tehdä. 

Mv lehti

Ihmiset häädettiin ja ainoakin omaisuus riistetty !

Malmön kerjäläisleiri häädettiin sittenkin

CS3nMn2WoAAsyAP

CS3syoMWIAAA2BD

CS3u5HuWEAA27Zn

sUC-eokFs5yORJGO

Malmön kerjäläisleiri häädettiin sittenkin. Paikallinen poliisi sai virka- apua mm. Tukholmasta ja aamulla klo 4.30 poliisi lopulta piiritti leirin ja ihmisten häätäminen aloitettiin. Ensimmäisenä poliisi erotti kerjäläisten halaajien tukileirinn itse kerjäläisleiristä. Sen jälkeen poliisi raahasi kerjäläisiä yksitellen leiristä kadulle. Kerjäläiset olivat luonnollisesti kiihtyneitä ja porukka huusi, kiljui, metelöi ja potki. Kerjäläiset huusivat:

Tämä on meidän kotimme, emme lähde minnekään!

Muuan kerjäläinen kertoi TV4:n haastattelussa epätoivoiseen sävyyn kokemaansa vääryyttä:

Olen asunut täällä leirissä jo pitkään ja tämä on minun kotini. Heillä ei ole oikeutta häätää minua.

Klo 9.30 mennessä oli kaikki kerjäläiset saatu raahattua ulos leiristä ja paikan purkaminen aloitettiin. Puskutraktroi jyräsi trukkilavoista kyhättyjä hökkeleitä ja hinausauto hinasi paikalta kilvettömiä jopa kalliitakin asuntovaunuja, joita oli yritetty piilottaa pressujen alle. Lisäksi leirissä oli useita kilvettömiä autoja, joita käytettiin asuntoina.

sjEedJ_KZ8AxsqG6

CS4ldILWEAAYC74

20151103_103534-533x400

20151103_105534-533x400

Näytelmää seuraamaan oli tullut paljon paikallisia ihmisiä ja häädön jälkeen syntyi spontaani protestiliike, joka yhtenä kulkueena siirtyi Malmön kunnantalon pihalle osoittelemaan mieltään. Paikalla on edelleen satoja ihmisiä, Kerjääjien tukijoukko ja kerjäläiset kertovat, että he aikovat nyt jäädä kunnantalon pihalle niin kauaksi aikaa, kunnes Malmön kaupunki järjestää kerjäläisille säädyllisen majapaikan. Porukka vaati kaupungilta vastauksia miten kerjäläisten tilanne nyt hoidetaan ja missä he voivat asua.

Malmö on tarjonnut kerjääjille viiden päivän hätämajoituksen, ja lippurahat kotiin, mutta kerjääjät tukijoukkoineen eivät ole hyväksyneet tätä. Muuan kerjääjänainen sanoo:

Minulla on Romaniassa viisi lasta ja en voi elättää heitä siellä. En saa mistään rahaa. He pysyvät hengissä kun lähetän heille täältä rahaa. Missä me nyt asumme?

Malmön kaupungintalon pihalla on nyt siis satojen ihmisten joukkio vaatimassa veronmaksajilta kukkaron nyörien avaamista.

Oma lisäys..

Ja voi niitä kukkaroita avata myös näille kerjäläisillekin! 

Vai eikö heitä avustetaan etnisen taustansa takia? ?

Näin taitaa olla.

Yhtäaikaan kaupunkiin tulvii "pakolaisia" satojen ihmisten päivävauhtia, heille löytyy tilat, majoitus, ruokaa, vaatetta ja taskurahaa...

Tämä satojen  romani kerjääjien joukko vaatii oikeuksiaan , mille kaupunki viittaa kinntaalla ja käskee poliisien hoitaa loput.

Huomioi että YÖLLÄ!

Tämä on sitä monikulttuurisuutta parhaimmillaan.

Linkkejä, joissa on juttua asiasta:

http://www.skd.se/2015/11/03/migranter-tagar-mot-stadshuset/

http://www.sydsvenskan.se/

Paavotajukangas lehti

Ihmiset häädettiin yöllä

Heiltä ei ole enään mitään

Karu todellisuus